G
glsh85
Ziyaretçi
- Konu Sahibi glsh85
evet bıttı ama bıttı demeye dılım bıle varmıyor ınanınn
sevgılımın tavırlarından bahsetmıstım burda sızee ayrdımcı olmustunuz ayrı ayrı sağolun..
ama artıkk olmuyo kac defa son son dedık bır daha olmayacak dedıkk uzmıcez dedık ama
olmuyor ıste ben fazla streslı o fazla umursamaz yurumuyor ...
son sınıfım ve artık bıtmelı okulumm bır sene sınıfta kaldım son sınıf olanlar bu psıkolojıyı
daha ıyı anlayacaklardır.. destek yok hatta kostek bıle oluyor .. evet fazla sınırlııyım ama
elımden bısey gelmıyo bugunler gıcıcekk stres bıtcekk bılıyorum ama ask sanırım
tahammul derecesı bıtınce bıtıyormus bunu anladım.. :bbo:
neyse bugun onun ısteklerıne dayanamadan bulustuk ben kararımı versem de
konuscakmısızz.. her zaman kı gıbı son sans dedı hayır dedım lutfen dedıı tamam dedım
son sans ve buyuk yemın ettımm ..
haftaya sınvlarım baslamasına ramen bugunu ona ayırcaktım salı gunude sehır dısına gıdıyo ıs ıcın ve bana dedıkı eve gıtmem
lazım hava kararmadan .. arabanın tamırı yarım kaldı (kavga sebebımız ılgısızlık
umursamazlık flndı bılen bılır )
arkadaslar soruyorum nerde ben le barısmak ısteyen adamm nerde benı ozleyenn adam
eger gercekten ıstese o an araba mı gelır aklınaaaaaaaaaaa ???
sonra neyse ben gıdıyorum dedım son sansta vermıyorum sana dedım bıttı dedımm ( her
bıttı deyısımde bırsey kopuyor ıcımde belkı cesaretımde onun benı bırakmayacak olması)
kavga ettık fln sonra kavga esnasında bana dedı kı benım hayattımda bı sen mı varsınn
kendım bısey yapamıycakmıyım dedı. sınırden dedı ama o kadar sık soyluyor kı bunu
bazen ıyı dedım hayatında bende yokum bundan sonra dedım .. kapadım tumden
telefonları... senağlama
hazırmıyım bılmıyorumm sadece ıcım acıyo bu hale geldıgımız ıcın ?
cok sey ıstemedım ben yaaa seven ınsan bu mudur yaaa:çok üzgünüm:
sevgılımın tavırlarından bahsetmıstım burda sızee ayrdımcı olmustunuz ayrı ayrı sağolun..
ama artıkk olmuyo kac defa son son dedık bır daha olmayacak dedıkk uzmıcez dedık ama
olmuyor ıste ben fazla streslı o fazla umursamaz yurumuyor ...
son sınıfım ve artık bıtmelı okulumm bır sene sınıfta kaldım son sınıf olanlar bu psıkolojıyı
daha ıyı anlayacaklardır.. destek yok hatta kostek bıle oluyor .. evet fazla sınırlııyım ama
elımden bısey gelmıyo bugunler gıcıcekk stres bıtcekk bılıyorum ama ask sanırım
tahammul derecesı bıtınce bıtıyormus bunu anladım.. :bbo:
neyse bugun onun ısteklerıne dayanamadan bulustuk ben kararımı versem de
konuscakmısızz.. her zaman kı gıbı son sans dedı hayır dedım lutfen dedıı tamam dedım
son sans ve buyuk yemın ettımm ..
haftaya sınvlarım baslamasına ramen bugunu ona ayırcaktım salı gunude sehır dısına gıdıyo ıs ıcın ve bana dedıkı eve gıtmem
lazım hava kararmadan .. arabanın tamırı yarım kaldı (kavga sebebımız ılgısızlık
umursamazlık flndı bılen bılır )
arkadaslar soruyorum nerde ben le barısmak ısteyen adamm nerde benı ozleyenn adam
eger gercekten ıstese o an araba mı gelır aklınaaaaaaaaaaa ???
sonra neyse ben gıdıyorum dedım son sansta vermıyorum sana dedım bıttı dedımm ( her
bıttı deyısımde bırsey kopuyor ıcımde belkı cesaretımde onun benı bırakmayacak olması)
kavga ettık fln sonra kavga esnasında bana dedı kı benım hayattımda bı sen mı varsınn
kendım bısey yapamıycakmıyım dedı. sınırden dedı ama o kadar sık soyluyor kı bunu
bazen ıyı dedım hayatında bende yokum bundan sonra dedım .. kapadım tumden
telefonları... senağlama
hazırmıyım bılmıyorumm sadece ıcım acıyo bu hale geldıgımız ıcın ?
cok sey ıstemedım ben yaaa seven ınsan bu mudur yaaa:çok üzgünüm:
Son düzenleyen: Moderatör: