• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir markanın tüm ürünlerini kullanan var mı?

Arkadaslar L&R in diger tum urunleri gibi kozmetik urunleride tartismaaiz cok guzel cilde dost ve teninizle uyumlu urunler ilgilenen arkadaslar bana msj yoluyla ulasabilirler urunler hakkinda daha net bilgiler verebilirim ;) :)

Sanirim bu konu en cok beni ilgilendiriyor. Kapatici uygun fiyatli ve guzel bişey istersen maybelline...eyelenir olarak maybelline jel olanini kullanabilirsin. Far olarak kas farinin en acik tonu tercih et ve hem kontur islemlerini hemde normal far olarakta kullanabilirsin bunun markasi da flormar.. bn kullanıyorum gayet memnunum

Alix Avien 'in f.teninden pudrasına diplinerindan allığına kadar kullanıyorum. Kapatıcısını hiç denemedim . Maybellline'den f.teni günlük en çok kullandığım.

Ben lorealin tüm ürünlerini kullanıyorum
manga rimel
skinperfection nemlendirici
Karma makyaj temizleme sütü
fondoten
ruj ve çok memnunum

Pudram, allığım, rujum, kapatıcım, farım hepsi flormar. normalde rimelimi de oradan alıyorum ama şuan maybelline lash sensational kullanıyorum çok memnunum. flormar ürünlerini öneririm fondotenlerinden de çok memnun etrafımda ki insanlar. ama ben fondoten kullanmiyorum gunea kremi ustune pudra geciyorum biraz. bayarm seyran da da garnier bb kremi uzun tüpte olan

Aynen denemeden alinca ne fondotenin rengi tutuyo ne alligin.. en son avondan kontor seti aldim bildigin tugla fircaya gelmiyo gelse yuze oturmuyo falan.. gidip deneyip almak lazim
Ben malyaj yapmayi tamamen biraktim çünkü yuzum sivilce doldu alerjilerim oldu en son 1 yildir hatta daha fazla zamandır makyaj yapmıyorum cildimin düzelmesini bekliyorum evde yığınla malzeme var cope atilacak

Cildim arindiktan sonra iyi jir marka bulup maybeline vb onlardan az ama oz almayi planlıyorum deneyerek zaten fondoten veya kapatici kullanmıyorum

Ben malyaj yapmayi tamamen biraktim çünkü yuzum sivilce doldu alerjilerim oldu en son 1 yildir hatta daha fazla zamandır makyaj yapmıyorum cildimin düzelmesini bekliyorum evde yığınla malzeme var cope atilacak
Makyaj malzemesinden kaynaklanan bir sivilce problemin varsa the balmin makyaj bazini tavsiye ederim koruyucu ozelligi var sivilcelenme yapmiyo. Bende yas 34 hala ergene bagliyorum sivilcelerle ugrasiyorum

Back