• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kuş'dan Hamilemiyim? Acil kodlu konu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kukulatte

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
9
4
1
36
Selam kızlar yıllardır sizi dışarıdan takip etmekteydim.
Çok fırsat bulamadığım için değerli yazılarınızı hep dışarıdan takip ettim.

Bugun başıma aşırı saçma bir olay geldi bunu hem sizlerle paylaşmak hemde fikirlerinizi almak istiyorum.
Konuyu açıp açmama arasında çok kaldım site deki trollerden dolayı ve başıma gelen olay çok saçma olduğu için acaba o gözle bakarlarmı dedim ve nihayetinde bir risk almaya karar verdim.
Uzatmadan konuya gelecek olursak benim bir muhabbet kuşum var ama inanılmaz azgın adeta uçanı kaçanı bafiliyor kafes tellerinden tutunda üstümüze başımıza kadar yapıyor (videoları mevcut isteyene atabilirim yada buraya yükleyebilirim.) Asıl konuya geliyim bugun uçması için namı değer ismi behlül olan muhabbet kuşumu saldım evcil bir kuş olduğu için yine üzerime geldi iki kanadını açarak dizime sürtünmeye başladı 20-25 saniye bu eyleme devam etti ve sonrasında uçup gitmesiyle dizimde oluşan beyaz suya dokunmuş bulundum (kuş spermi) lütfen gülmeyin trol değil kuşlar nasıl yavru yapıyor ??? Elimi yıkamaya gidecekken bir anlık tv ye dalışım ile birlikte elimdeki spermi unutup genital bölgemi kaşıdım ve sonrasında farketmemle birlikte panikledim ve şuan çok korkuyorum bir kuş dan hamile kalırmıyım?

Değerli yanıtlarınızı bekliyorum kızlar.

Buraya daha once de yazdim yine yaziyorum belki yonetimin dikkatini ceker :) Bu igrenc konularda konu acanin "gercek" kimligi ifsa edilmedikce (hukukcu arkadaslar hukaka uygun mu degil mi bilirler, ben bilmiyorum) bu forum gunden gune daha kotuye gidecek. Son bir haftada kacinci bu???

Selam kızlar yıllardır sizi dışarıdan takip etmekteydim.
Çok fırsat bulamadığım için değerli yazılarınızı hep dışarıdan takip ettim.

Bugun başıma aşırı saçma bir olay geldi bunu hem sizlerle paylaşmak hemde fikirlerinizi almak istiyorum.
Konuyu açıp açmama arasında çok kaldım site deki trollerden dolayı ve başıma gelen olay çok saçma olduğu için acaba o gözle bakarlarmı dedim ve nihayetinde bir risk almaya karar verdim.
Uzatmadan konuya gelecek olursak benim bir muhabbet kuşum var ama inanılmaz azgın adeta uçanı kaçanı bafiliyor kafes tellerinden tutunda üstümüze başımıza kadar yapıyor (videoları mevcut isteyene atabilirim yada buraya yükleyebilirim.) Asıl konuya geliyim bugun uçması için namı değer ismi behlül olan muhabbet kuşumu saldım evcil bir kuş olduğu için yine üzerime geldi iki kanadını açarak dizime sürtünmeye başladı 20-25 saniye bu eyleme devam etti ve sonrasında uçup gitmesiyle dizimde oluşan beyaz suya dokunmuş bulundum (kuş spermi) lütfen gülmeyin trol değil kuşlar nasıl yavru yapıyor ??? Elimi yıkamaya gidecekken bir anlık tv ye dalışım ile birlikte elimdeki spermi unutup genital bölgemi kaşıdım ve sonrasında farketmemle birlikte panikledim ve şuan çok korkuyorum bir kuş dan hamile kalırmıyım?

Değerli yanıtlarınızı bekliyorum kızlar.
Size omega 3 tavsiye ediyorum, bol ceviz, taze balık.:KK53:
Kafanız baya iyi degil çünkü :ukala:

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

IMG_20180811_102151.jpg

İnşallah çocuğun zekası babaya çeker! Bu ne iğrençlik yaa, önüne gelen saçma şeyler yazıyor, önüne gelen girip okuyor sonra dalga konusu oluyor sitelerde millet de tüm kadınları bu IQ ve edep seviyesinde sanıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back