Bir kreş vakası da benden

Merhaba sorununuz çözüldü mü acaba.
Evet tam 1 ay sonra cozuldu. Kendi istegiyle gule oynaya okul kapisindan hoscakal diyerek iceri gitti. 1 ay boyunca kendini yirtarak aglayan cocuk birden kabullendi. Mantigi kavradi. Burada oynayacagim sonra annem babam beni gelip alacak dedi. 2 aydir hic sorun yasamadik. Sabah aksam ogretmen ve arkadaslarindan bahsediyor.

Ne kadar sure oldu baslayali ? Umarim en kisa surede alisir yavrunuz 🙏
Çok sağolun ya.
1 hafta oldu sadece 1 saat gidiyor alışması için.
Ama o 1 saat boyunca hiç susmuyormuş anne gelsin diye ağlıyor 😔 Bende onu beklerken ağlıyorum. Vazgeçicem ama alıştırmakta istiyorum. Kafam allak bullak

Çok sağolun ya.
1 hafta oldu sadece 1 saat gidiyor alışması için.
Ama o 1 saat boyunca hiç susmuyormuş anne gelsin diye ağlıyor 😔 Bende onu beklerken ağlıyorum. Vazgeçicem ama alıştırmakta istiyorum. Kafam allak bullak
Ah ah sizi oyle iyi anliyorum ki. Ilk hafta bitimine dogru ben artik oturup hungur hungur agladim, diger veliler beni teselli ettiler. Hic okula alismayan cocuk gordunuz mu ? Biraz zaman taniyin stresinizi belli etmeyin birden alisacak dediler ve gercekten oyle oldu.
Ben de size bunu diyorum, ilk hafta cok normal. Biraz zaman taniyin eminim yakin zamanda alisacaktir. Benim oglum alistiysa alismayacak cocuk yok 🤗

Ah ah sizi oyle iyi anliyorum ki. Ilk hafta bitimine dogru ben artik oturup hungur hungur agladim, diger veliler beni teselli ettiler. Hic okula alismayan cocuk gordunuz mu ? Biraz zaman taniyin stresinizi belli etmeyin birden alisacak dediler ve gercekten oyle oldu.
Ben de size bunu diyorum, ilk hafta cok normal. Biraz zaman taniyin eminim yakin zamanda alisacaktir. Benim oglum alistiysa alismayacak cocuk yok 🤗
Allah razı olsun için rahatladı biraz. Travma olur diye korkuyorum sadece işte.. küçük çünkü daha 😔

X