Ya bişey sorucam iki gün önce tekir 3 4 aylık bir yavru sahiplendim ama hiç bişey yemiyor yese Bile iki lokma ancak yiyor ama tuvaletini falan yapıyor çişini 3 4 kez kakasını da 2 kez yaptı takip ettim ama yinede yemiyor dogru düzgün dün geceden beri hiç bişey yememişti az önce son çare belki yer diye Kıyma verdim azıcık onu yedi sadece ne yapıcam ben nasıl çözüm bulucam bu durumaBakmazlar ..
Veterinere götürün zaman kaybetmeden . Paraziti olabilir , hasta olabilir , bekletmeyin lütfen ..Ya bişey sorucam iki gün önce tekir 3 4 aylık bir yavru sahiplendim ama hiç bişey yemiyor yese Bile iki lokma ancak yiyor ama tuvaletini falan yapıyor çişini 3 4 kez kakasını da 2 kez yaptı takip ettim ama yinede yemiyor dogru düzgün dün geceden beri hiç bişey yememişti az önce son çare belki yer diye Kıyma verdim azıcık onu yedi sadece ne yapıcam ben nasıl çözüm bulucam bu duruma
Ama eşim aldıgında gayet saglıklıydı aslında uzun bir araba yolculuğu yaptı gelirken o mu etkiledi diye düşündüm normalde de çok hareketli benimle oynamayı onu sevmemi kucagımda uyumayı çok seviyor tek sorun yememesi yer diye çok fazla şey denedim belki geldigi yer köy oldugundan peynir vs yer diye onları da denedim ama yok çok çok az yiyor hasta gibi bir hali yok daha önce çok kedi besledim ama hiç böyle bişey yaşamadım bugün de pazar burada açık veteriner bulamam kiVeterinere götürün zaman kaybetmeden . Paraziti olabilir , hasta olabilir , bekletmeyin lütfen ..
Bizde kedimizi sahiplendigimiz de 2 aylıktıYa bişey sorucam iki gün önce tekir 3 4 aylık bir yavru sahiplendim ama hiç bişey yemiyor yese Bile iki lokma ancak yiyor ama tuvaletini falan yapıyor çişini 3 4 kez kakasını da 2 kez yaptı takip ettim ama yinede yemiyor dogru düzgün dün geceden beri hiç bişey yememişti az önce son çare belki yer diye Kıyma verdim azıcık onu yedi sadece ne yapıcam ben nasıl çözüm bulucam bu duruma
Yaş mama deneyin. Kitten olanlarından iyi bir marka .. onu da yemezse yarın götürün vete.Ama eşim aldıgında gayet saglıklıydı aslında uzun bir araba yolculuğu yaptı gelirken o mu etkiledi diye düşündüm normalde de çok hareketli benimle oynamayı onu sevmemi kucagımda uyumayı çok seviyor tek sorun yememesi yer diye çok fazla şey denedim belki geldigi yer köy oldugundan peynir vs yer diye onları da denedim ama yok çok çok az yiyor hasta gibi bir hali yok daha önce çok kedi besledim ama hiç böyle bişey yaşamadım bugün de pazar burada açık veteriner bulamam ki
Daha önce çok besledim kedi ilk defa böyle bişeyle karşılaştım yani diger yavrular hiç yemese bile günde bir defa aç kurt gibi yerdi bunda öyle acıkınca yer durumu da yok yani küçük de degil aslında gelişimi baya iyi anneye bagımlı olacak bir durumu da yok dediginiz gibi günde 2 3 kez çiş 1 defa da kaka yapıyor onu da takip ettim ama bilemedim yine bakın kendisi bu sevilmeye bayılıyor hareketli de hasta olsa bitkin olmaz mıBizde kedimizi sahiplendigimiz de 2 aylıktı
Ve çok az besleniyordu
Maması iyi bir mamaysa degistirmeyin
Bizimki günde 3 ciş 1 kaka yapardı
Çok küçük olduklari için az yiyorlar merak etmeyin
Bende çok endişe etmistim
Büyüdükçe düzeliyor yeme içme olayi
Deneyeceğim az önce biraz Kıyma verdim yer belki diye son çare şükür ondan yedi bir çay tabagı altı kadarYaş mama deneyin. Kitten olanlarından iyi bir marka .. onu da yemezse yarın götürün vete.
Çiğ değildi dimi ?Deneyeceğim az önce biraz Kıyma verdim yer belki diye son çare şükür ondan yedi bir çay tabagı altı kadar
Benimde onlarca kedim olduDaha önce çok besledim kedi ilk defa böyle bişeyle karşılaştım yani diger yavrular hiç yemese bile günde bir defa aç kurt gibi yerdi bunda öyle acıkınca yer durumu da yok yani küçük de degil aslında gelişimi baya iyi anneye bagımlı olacak bir durumu da yok dediginiz gibi günde 2 3 kez çiş 1 defa da kaka yapıyor onu da takip ettim ama bilemedim yine bakın kendisi bu sevilmeye bayılıyor hareketli de hasta olsa bitkin olmaz mı
Yok çig bakteri yapar diye sade şekilde pişirdim daha önce kedi baktığımdan dikkat ettim onlaraÇiğ değildi dimi ?
Huyundan o zaman desenize ama köyde büyümüş köy kedileri de pek yemek seçmez genelde ne bulursa onu yiyorlar malumBenimde onlarca kedim oldu
Şuan ki kedi gibi yemek begenmeyen mizmız bir kedi hic görmedim
Hiç yemege saldirmaz sürekli bir burun kıvırır
Tek yaş mamayi severek yiyor
Yok çig bakteri yapar diye sade şekilde pişirdim daha önce kedi baktığımdan dikkat ettim onlara
Kedilerin de karakteri varHuyundan o zaman desenize ama köyde büyümüş köy kedileri de pek yemek seçmez genelde ne bulursa onu yiyorlar malum
İnşAllah uzun ömürlü olur bişey olursa çok üzülürüm ya iki günde çok alıştık birbirimize akşam beni çagırıyor Bildigin gel yatalım diye miyavlayıp uyudugu yere gidiyor. Bebegim olacak kısmetse onunla arkadaş olsun beraber büyüsünler istiyorum ben hayvanlarla iç içe büyüdüm bebegim de bu huzuru tatsın en çok bunu istiyorumİyi yapmışsınız . Yani hareketlerinde yavaşlık yoksa , sürekli bir yerlere saklanıp yatmiyorsa , su içiyorsa , kakası cisi normalse çok sorun olmaz . Belki mamasını beğenmedi , belki havalar sıcak , dediğim gibi belki paraziti var , diş çıkarıyorsa rahatsız olur . Ağzı dili yok ki çocukların yaş mamayı da yemezse dediğim gibi içiniz rahat olsun diye vet. Görsün o karar verir. Ömrü uzun olsun kuzunun
Bakalım şuan biraz daha iyi gibi kalktı su içti şimdi bana cilve yapıyor sev beni diyeKedilerin de karakteri var
Bizim şuan ki kedimiz de cins bi kedi degil ama yine de mama seçiyor