- 24 Temmuz 2008
- 2.511
- 8
- 43
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
bence hepsinin yeri ayrı hep ders hep ders olmaz ki
bu sana derslerden arta kalan zamanda bi stres atma fırsatı olur
git bence.kurs bitiminde cilt uzmanı fln olmsan da ögrendiklerin sana kalır
arkadaşım biz kadınlar süperiz unutma, istersek her işin altından kalkabiliriz. evet belki yoruluruz ama sonunda başarının hazzını tatmak var. bence kursa git. kendine bir program hazırla, neyi ne zaman nasıl yapacağını düzenle, bir kaç işini kolaylaştıracak pratik şeyler uygula bak nasıl başarmışsın.
çalışıyorum, ev hanımıyım, anneyim , eşim ama kendim içinde bir şeyler yapmak hoşuma gidiyor. bulduğum her şeyi değerlendiriyorum o yüzden. yoruluyorum, yıpranıyorum ama en azından kendimi geliştirmenin tatminini yaşıyorum.
sende dene veee yeterki iste........
canım bekar olsan hadi yine üstesinden gelirsin ama evli olunca farklı başka sorumlulukların da oluyo kendimden biliyorum.
O yüzden bence kafanı ve beynini bu kadar yormana gerek yok,zaten zamanla yarışan insanlarız,önce sınavın gelir diye düşünüyorum,o hobileri yapacağın günler de gelecek
Ben de diksiyon ve hitabet kursuna, makyaj vb.kurslara gitmek istiyorum ama şu an zamanım yok.Birkaç yıl sonra inşALLAH ...
canım daha önce düşüncemi yazmıştım ama numeros arkadaşımızın yazdığına istinaden bir şey eklemek istiyorum. şu hayatta öğrendiğim bir şey varsa o da hiçbir şeyi ertelememek gerektiğidir.hayatımızda hep ekstra durumlar olacak. kendimiz için birşeyler yapmak istediğimizde hep daha başka şeyler için ertelemek zorunda kalacağız. bu böyle kısır döngü halinde ömrümüz boyunca sürüp gidecek. neden içimizde ukte kalsın. planlı, programlı hareket ederek ,iyi bir zamanlamayla üstesinden gelinebilinir bence.a.s
"üşenme,erteleme,vazgeçme"
ben katıldım o kursa..hatta bilmediğim bir şehire gelin gittim ,işe girene kadar evde durmayım falan fılan dıyerek gırdım ama severek katıldım..
2 ay gidebildim cuma günü ayrılmak zorunda kaldım çünkü iş kapımı çaldı ve ben kocamı da kursumu da uzakta bırakıp buralara geldim..
ben halk eğitimin açtığı bir kursa katılmıştım,8 ay sürecek bir kurstu ama 2 ay olmuştu ki bıraktım.
bizim kursumuz 9 da başlayıp 4 te bitiyordu..kurs değil ticarethane gibiydi..
müşterilerimiz vardı onlarda hocamız yapardı bız onu izleyerek kendimizde de denerdik.
çok ama çok zevkliydi..inanın bırakmak istemezdim ama şansım işten dolayı güldü..
bence katıl her türden insan ve her türlü konu..insan böye de geliştiriyor kendini :)