Olur mu öyle şey?Benim işyerim eve 15 dakika mesafede, servisim de var ama eşim tam 52 kilometre gidip geliyor günde 100 km. yol eder, hergün git gel yoruluyor, ev kendi evimiz hal böyle olunca acaba evi satsak da eşimin işyerine yakın bir yere mi gitsek diye düşünmeye başladık son 1 aydır, evimi seviyorum, bir tanecik arkadaşım var o da üst katımda oturuyor, kızım kreşi çok çok iyi herşeyden memnunuz ama işte eşime kıyamıyorum, şimdi havalarda soğudu sabah 6.30 da çıkıyor, akşam 7 de encek gelebiliyor. Yoğun ve stersli bir işi var o nedenle ayrıca yıpranıyor. İşyerimin servisi olduğu için ben heryere taşınabilirim ama o zamanda benim geliş gidişlerim 1.5 saati bulacak anlayacağınız ikilemde kaldım. Fedakarlık yapma sırası bende sanırım.
Olur mu öyle şey?
Siz kadınsınız,annesiniz,eve erken girmek sizin hakkınız olmalı.
Bir hanım erkeğe göre daha narindir,dinlenmeye daha çok ihtiyacı olur.
Bence böyle iyi sadece bir kişi için hem sizin hem de cocuğunuzun düzeni bozmaya değmez
Siz böyle mutluysanız kocanız da çok şikayet halinde değilse hiç ortalığı bulandırmayın
minübüsle gidip geliyor 6.30 da evden çıkıyor 1.5 saatte ulaşıyor işyerine ne yazık ki, orta yol da da kızım düşünerek eşimin işine yakın bir yer düşüneceğiz ne yazık ki biz git gel yaparız ama gecikirsek kızımı alacak kim kimse yok o yüzden birimizin erken evde olması lazımOrta yolu yok mu bunun? Eşinize 25 km size 45 dak yol olacak şekilde?
Eşiniz işe neyle gidiyor ve yolda ne kadar süre harcıyor peki?
ne yazık ki çok şikayetçi idare etmeye çalışıyor ama stresten sıkıntıdan bize de yansıyor memnuniyetsizliği
Rica ederim.benim işim eşimin işinin yanında gerçekten rahat, servisi de yok binübüsle git gel yapıyor tabiki bende taşınmaya can atmıyorum kendisinin de kesin bir ısrarı yok ama bir konu edildi evde bende aceleci karar verme dur bakalım dedim, sakinleştirmeyi denedim, zaten eğer taşınmak gibi bir şey yaparsam kızımı kreşe göndermek ve almak ona kalacak zira benim eve varmam en erken saat 7 olacak, konuyu gündeme getirip abartmakda istemiyorum ama hayırlısı diyelim, teşekkür ederim.
Ben olsam tasinirim esinin eve erken gelmesi daha az yorulmasi daha cok birlikte bakit gecirmek demek adam daha zinde olur cocuguna enerjisi kalir o mutlu huzurlu eve gelince sanada yansir hergun bitmis tukenmis yorulmus suratsiz bi adam seninde enerjini alir hem fedakarlik karsilikli olmasi gereken bisey....esim mutlusysa esittir bende mutluyum diye bakardim ben
Adamcağıza araba almanız gibi bir ihtimal var mı? Minibüsle 1,5 saat ise arabayla 45 dk ya düşer o yol.minübüsle gidip geliyor 6.30 da evden çıkıyor 1.5 saatte ulaşıyor işyerine ne yazık ki, orta yol da da kızım düşünerek eşimin işine yakın bir yer düşüneceğiz ne yazık ki biz git gel yaparız ama gecikirsek kızımı alacak kim kimse yok o yüzden birimizin erken evde olması lazım
ama Sizin işinize uzak olursa bu sefer de siz mutsuz olacaksınız
Tam orta olan bir yerden baksanız ev ??
arabamız var ama maddi olarak ne yazık ki zorluyor aylık 500 lirayı buluyor yakıt masrafı o da ayrı külfetAdamcağıza araba almanız gibi bir ihtimal var mı? Minibüsle 1,5 saat ise arabayla 45 dk ya düşer o yol.
orta mesafeler de yine de en erken 6.30 u bulur benim gelmem eşiminde öyle e bu durumda kreşler 6.30 dan sonrasına kalmıyor ne yazık ki ya da ben denk gelmedim bilmiyorum, o yüzden birimizin eve en geç 6.00 da ulaşması lazım ki kızımızı alabilsin.
Dertsiz başınıza dert aramayın derim.
O yol seni mahvedecek ama sen bilmiyorsun,servisle gidip gelmen bir şey değiştirmez;beyin yoruluyor zamanın boşa geçiyor. Hem kreşten de memnunsunuz. Bence gel bu sevdadan vazgeç.
enerji deposu ve tam ısırmalık bir kızım var ki ne sorusu biten ne faaliyeti ne aktivitesi bende sizinle ayrı fikirdeyim sonumda inşallah benim gönlüme göre olacak ama işte testeklendiğini bilmek istior insanBana göre eve erken gelen anne olmalı
anneyle geçirilen vakit babayla geçirilenden daha önemli geliyor bana
Eşiniz şu an oturduğunuz evi secerken bunların olacağını hesap etmiş olmalıydı eğer bunların olacağını düşünüp yine de burayı sectiyse şikayet etmeye hakkı yok
Siz gec gelen taraf oldunuz diyelim çocuğun yemek saati bile değişecek daha yorgun olacaksınız (yol her zaman için işten daha yorucudur) çocuğunuzla gecirdiğiniz vakit azalacak belki eşinizle ilgilenmeye zaman bile bulamayacaksınız bu sefer de ilgilisizliğinizden şikayet edecek Bunları da düşünmelisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?