- 9 Eylül 2020
- 92
- 333
- 40
-
- Konu Sahibi napoleon28
Ben de sen gibiyim.Ses çıkarmıyosa konuşsun bence,m senle,denedim çok etkiliAz önce eşinin fantezi isteğinden bahseden bir kardeşe yorum yazarken aklıma geldi de yazayım dedim.
Ben ilişki esnasında eşimden de ses çıksın istiyorum kardeşler. Yani öküz gibi böğürsün değil de işte biraz tepki. Hani onun da zevk aldığını görürsem daha iyi hissediyorum da ondan.
Ama eşim biz erkeklerden ses çıkmaz o kadınların yapacağı iş diyor ve sadece boşalırken ses çıkarıyor son anda.
Sizde durum nasıl? Yoksa anormal bir şey mi istiyorum
Bazenbence ön sevişmeyle alakalı biraz, direkt birlikte olunca zor. işte oral vs olunca yani gayet de sesleri çıkıyor. konuşma geçiyor mu ilişki esnasında?
Annannenlerin zamanında yaşasaydım keşkeBenim eşim ses çıkartır ve bu da benim hoşuma gider ama çoğu erkek çıkarmıyor sanırım. Ses çıkarmak istemiyorsa zorlamayın, yapmacık olur, ama hoşunuza gideceğini söyleyin, belki bu tabusunu yıkar.
Bu arada annanemlerin zamanında (yani eskiden) tam tersiymiş, Kadının ses çıkarması ayıpmış, erkek çıkartırmış o sesleri :) sanırım tabular hep değişiyor.
Söyleyeceğim mutlakaBen de sen gibiyim.Ses çıkarmıyosa konuşsun bence,m senle,denedim çok etkili
evet ben de bu durumdan müzdariptim söyledim hatta,
tamam diyip o da ses çıkarmaya başladı, ben mutlu, o mutlu
çok mu açık sözlüyüm nedir
hahahaha bu da değişik bi bakış açısı tabiiaman zaten sesleri çok çıkıyor bari yatakta az çıksın
sen de tecrübelerini paylaşsana kızSiz yazın
Ben arkanızdan gelip
Okuyorum
Ahhaaahasen de tecrübelerini paylaşsana kız