• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir koli yumurta

Karnabahar kızartması mücver kek ile bitirebildigim kadar bitirir kalanını atardım ben olsam

Hiç birşey yapamasam yumurtayı haşlar ekmeğin arasına minnacık salça sürer dilim yumurtayı ekmek arasına dizer üstüne goz kararı maydanoz ve taze soğan biraz tuz serper durum yapar yerdim.

Yumurta dürümü dünyanın en lezzetli şeyi
Yanına da taze demlenmiş çay

Karnabahar kızartması mücver kek ile bitirebildigim kadar bitirir kalanını atardım ben olsam

Hiç birşey yapamasam yumurtayı haşlar ekmeğin arasına minnacık salça sürer dilim yumurtayı ekmek arasına dizer üstüne goz kararı maydanoz ve taze soğan biraz tuz serper durum yapar yerdim.

Gecenin şu saati kalkıp yumurta dürümü yapasım geldi :kk77: Hatta yapcam şmdi :KK45:

Gecenin şu saati kalkıp yumurta dürümü yapasım geldi :kk77: Hatta yapcam şmdi :KK45:

Hele birde evde yapilmis lavasla yapin bunu:)

Patates salatasida oluyo bole lavasin icine azda pul biber zeytinyagi tuz oh misss :)

10 gunde acikta kalmadıysa yumurta hayvanlari hasta edecek kadar bozulmaz. Onlar copten cok daha vahim seyler yiyorlar. Sokak hayvanlarinin bagisikligi daha güçlü. Guzelce omlet yapin. Kedilerin veya kopeklerin gectigi bir yere birakin.

Back
X