- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi BirKulunuCokSevdim
Delimisin? Her turlu :) at azar azar paketleyip canin istedikce cikar iki yumurta kir oh mis gibi iste :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Delimisin? Her turlu :) at azar azar paketleyip canin istedikce cikar iki yumurta kir oh mis gibi iste :)
Ilk defa boyle bise duydmbozuk olmadıgına eminseniz poşetlere kırıp buzluga atın eger kışlık makarna yufka yapıyosanız onlarda kullanırsınız![]()
Ben de sordum ama bilenlerden yazan olmamışIlk defa boyle bise duydm
Gecenin şu saati kalkıp yumurta dürümü yapasım geldiKarnabahar kızartması mücver kek ile bitirebildigim kadar bitirir kalanını atardım ben olsam
Hiç birşey yapamasam yumurtayı haşlar ekmeğin arasına minnacık salça sürer dilim yumurtayı ekmek arasına dizer üstüne goz kararı maydanoz ve taze soğan biraz tuz serper durum yapar yerdim.
Yumurta dürümü dünyanın en lezzetli şeyi
Yanına da taze demlenmiş çay
Afiyet olsunGecenin şu saati kalkıp yumurta dürümü yapasım geldiHatta yapcam şmdi
![]()
Gecenin şu saati kalkıp yumurta dürümü yapasım geldiHatta yapcam şmdi
![]()
Hele birde evde yapilmis lavasla yapin bunu:)Karnabahar kızartması mücver kek ile bitirebildigim kadar bitirir kalanını atardım ben olsam
Hiç birşey yapamasam yumurtayı haşlar ekmeğin arasına minnacık salça sürer dilim yumurtayı ekmek arasına dizer üstüne goz kararı maydanoz ve taze soğan biraz tuz serper durum yapar yerdim.
Yumurta dürümü dünyanın en lezzetli şeyi
Yanına da taze demlenmiş çay
allaaahhhHele birde evde yapilmis lavasla yapin bunu:)
Patates salatasida oluyo bole lavasin icine azda pul biber zeytinyagi tuz oh misss :)
bozuk olmadıgına eminseniz poşetlere kırıp buzluga atın eger kışlık makarna yufka yapıyosanız onlarda kullanırsınız![]()
Bu kadar sacma bir öneri görmedimbozuk olmadıgına eminseniz poşetlere kırıp buzluga atın eger kışlık makarna yufka yapıyosanız onlarda kullanırsınız![]()