- 9 Mayıs 2015
- 40
- 29
-
- Konu Sahibi madeliefje
Aslinda hicte oyle biri degildir biliyo musun ya ama yani hic oyle biri olmamasi sürekli beni sevcegi anlamina da gelmiyo tabiiiGenelde eski sevgililer böyle oluyor canım arada bir geliyor kendini hatırlatıyor içinde kelebekler uçurtuyor sonra tekrar ilişkiye cesaret edemeyip kaçıyor bence heveslenme herşey mükemmel olsa zaten bitmezdi bu ilişki yeni aşklara heyecanlara yelken aç
Tam oyle yapiyorum tamamdir bitirdim artik kafamda diyoruum hooop biswy diyo tekrar.mesrla ben ona oo cok sanslisin dedim bi konu icin sonra o da sen sanslisin asil dedi bende neden vizelerim oldugu icin mi dedim o da ben varim dedi bende sakaya vurdum ohoooo oralara girceksek senin sansin kimsede yok falan.su an dusundum de gercekten bitirmeliyim artık kafamda haklisinEski eskide kalmıştır sen önüne bak canım zaten bu ilişki devam etseydi ederdi böyle kalmazdı
Bende bitirmek istiyorum artık evet bide yorumlarinizi alip dogru karar verdigimi de bilmek istedimonun için sıradanlaştın demek .
elbetteki hayatına girmeleri için başkalarına fırsat ver
içindeki his tamamen senin kontrolün altında .
Tuzağa düşmeyin 2015 konusu diyecektimArkadaslar durum guncelliyorum,,,biz evlendik 2 sene oldu bile hatta, bunlari yazdigim senenin yazindan beri birlikteyiz
Oooo vay beee. Demek o sıra size mesaj vermişArkadaslar durum guncelliyorum,,,biz evlendik 2 sene oldu bile hatta, bunlari yazdigim senenin yazindan beri birlikteyiz
Hahahahhah spoiler yemeden halletmisimTuzağa düşmeyin 2015 konusu diyecektim
Ama yorum yapsam vallahi Siz evlenirsiniz yazacaktımerdim galiba hdbshsü
Hahahhaha diimi, tesekkur ederiiizOooo vay beee. Demek o sıra size mesaj vermişMutluluklarrr
Sizi sikmamak icin uzun uzadiya olmasa da kisaca soyle anlatayim, o gunden sonra konusmadik yaza kadar, zaten kendisi benim genelde yaz askimdi, yazlari konusur kislari ayrilirdikmadeliefje konu evliliğe nasıl geldi, kim adım attı uzun uzun anlatır mısınız tebrikler bu arada, mutlusunuzdur umarım :)
Hahahah bu sitede ona boşver buna önüne bak diyenlere feyz olur umarım. Bunlara kalsak hep önümüze bakacağız bir yılda on sevgili yapacağızArkadaslar durum guncelliyorum,,,biz evlendik 2 sene oldu bile hatta, bunlari yazdigim senenin yazindan beri birlikteyiz