S sevolda Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 1 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 19 Pazar 23:22 Konu Sahibi Konu Sahibi sevolda #1 Bir kızım var birde düşük yaptım bir yıldır korunmasız cinsel ilişkiye giriyorum ama çocuk sahibi olamıyorum neden
Bir kızım var birde düşük yaptım bir yıldır korunmasız cinsel ilişkiye giriyorum ama çocuk sahibi olamıyorum neden
Lioo Nede güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen 🕊👶 Pro Üye Anneler Kulübü Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 3.283 Emoji Skoru 3.531 Puanlar 53 Yaş 23 Pazar 23:24 Konu Sahibi Konu Sahibi sevolda #2 Bunu cevabını en iyi Dr bilir. Göründünüz mu Dr a
Siyah Palto 🦀 Kayıtlı Üye Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 3.796 Emoji Skoru 4.161 Puanlar 48 Pazar 23:24 Konu Sahibi Konu Sahibi sevolda #3 Düşükten sonra kürtaj oldunuz mu iç bölge iyi temizlendi mi bazen parça yapışıp kalabılıyor gebeliğe engel oluyor bi rahim filmi cektırın
Düşükten sonra kürtaj oldunuz mu iç bölge iyi temizlendi mi bazen parça yapışıp kalabılıyor gebeliğe engel oluyor bi rahim filmi cektırın
S serendipity16 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 505 Emoji Skoru 221 Puanlar 53 Yaş 29 Pazartesi 00:40 Konu Sahibi Konu Sahibi sevolda #4 sevolda .!.: Bir kızım var birde düşük yaptım bir yıldır korunmasız cinsel ilişkiye giriyorum ama çocuk sahibi olamıyorum neden Genişletmek için tıkla... Doktora gidin bir sıkıntı yok derse büyük ihtimal stres sıkıntı yaptığınız için olmuyordur
sevolda .!.: Bir kızım var birde düşük yaptım bir yıldır korunmasız cinsel ilişkiye giriyorum ama çocuk sahibi olamıyorum neden Genişletmek için tıkla... Doktora gidin bir sıkıntı yok derse büyük ihtimal stres sıkıntı yaptığınız için olmuyordur