Merhaba ,
benim 2 yasinda dünya tatlisi bir oglum var..
En büyük hayalim ikinci bebegim Kiz olmasibayanssulusmile

Esim ailesinde neredeyse bütün cocuklar oglan diyebilirim..
12 torundan sadece 1 tanesi KIZ.. ve o da büyük görümcemin 4 ncü cocugu :gitme:
Internetten bazi arastirmalar yaptim..
ovülasyondan 3-4 gün önce iliskiye girilirse ve ovülasyon gününde girilmezse büyük ihtimal kiz olabiliyormus.. yani %75 garantisi var..
:Saruboceq:Kizlar allah rizasi icin ovülasyondan 3-4 gün önce iliskiye girilirse ve ovülasyon gününde girilmezse büyük ihtimal kiz olabiliyormus.. yani %75 garantisi var..
benim icin dua edin nolur..
tabii ki eli ayagin düzgün, saglikli bir evladim olsun.. ama KIZ cocugumun olmasini coook istiyorum..
zaten Kiz cocugum olunca , cocuk sayfasini kapatacagim.. eger 2nci cocugumda oglan olursa .. belki de 3ncüyü denerim.. ama 3 cocuk istemiorum

Sizlerle gelismeleri .. Ruhsal halimi ve deneyimlerimi paylasacagim..
ayrica bir alman bayan forumunda okuduguma göre iliskide kadinda orgazm olursa erkek olma sansi daha yüksek oluyormus.. yanii orgazm olmamaya dikkat etmek lazim :))
aklinizi baska seylere verin :roflol:
$u an reglliyim ve 31 temmuzdan itibaren 4 günlük bir deneme olacak. en son gün 3 agustos. ve 20 agustos gibi hamile olup olmadigimi paylasacagim..
ovülasyon tarihim 5-6 agustos .. eger Y kromozomlar hayatta kalmayi basaramaz ve ovülasyon tarihimde X kromozomlar hayatta kalirlarsa kiz olma ihtimali 100 de 100 :)

Hadi bakalim Bismillah..
dualarinizi bekliyorum :Saruboceq:
Son düzenleme: