• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kızım Olsun Saçları Bukle Bukle

aSkiTo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
13.324
33
206
- Yurtdışı
1249084349.jpg

Merhaba ,
benim 2 yasinda dünya tatlisi bir oglum var..
En büyük hayalim ikinci bebegim Kiz olmasibayanssulusmile

0_baby_girl_banner_blue.gif
Bu konuda cok fazla ümidim yok..
Esim ailesinde neredeyse bütün cocuklar oglan diyebilirim..
12 torundan sadece 1 tanesi KIZ.. ve o da büyük görümcemin 4 ncü cocugu :gitme:
Internetten bazi arastirmalar yaptim..
ovülasyondan 3-4 gün önce iliskiye girilirse ve ovülasyon gününde girilmezse büyük ihtimal kiz olabiliyormus.. yani %75 garantisi var..
:Saruboceq:Kizlar allah rizasi icin
benim icin dua edin nolur..
tabii ki eli ayagin düzgün, saglikli bir evladim olsun.. ama KIZ cocugumun olmasini coook istiyorum..
zaten Kiz cocugum olunca , cocuk sayfasini kapatacagim.. eger 2nci cocugumda oglan olursa .. belki de 3ncüyü denerim.. ama 3 cocuk istemiorum :olmaz:

Sizlerle gelismeleri .. Ruhsal halimi ve deneyimlerimi paylasacagim..

ayrica bir alman bayan forumunda okuduguma göre iliskide kadinda orgazm olursa erkek olma sansi daha yüksek oluyormus.. yanii orgazm olmamaya dikkat etmek lazim :))
aklinizi baska seylere verin :roflol:

$u an reglliyim ve 31 temmuzdan itibaren 4 günlük bir deneme olacak. en son gün 3 agustos. ve 20 agustos gibi hamile olup olmadigimi paylasacagim..
ovülasyon tarihim 5-6 agustos .. eger Y kromozomlar hayatta kalmayi basaramaz ve ovülasyon tarihimde X kromozomlar hayatta kalirlarsa kiz olma ihtimali 100 de 100 :)

9700a0c03c52f95542aa4d78574890e2.gif

Hadi bakalim Bismillah..
dualarinizi bekliyorum :Saruboceq:

Son düzenleme:
Ben pek anlamam konunu görünce bi anda bakmak istedm.
Ben olmadan önce annemde senin gibi çok dua etmiş kızım olsun adı Gizem olsun saçları dümdüz olsun demiş tamamen öyleyim.
İnşallah Rabbim sana da verir.

aşkitocum allah gönlüne göre verir inşalla bebek düşündüğünü hiç bilmiyordum zayıflamak için o kadar uğraşıp durdun.biraz keyfini çıkartsaydın be canım neyse allah istediğin gibi bukle saçlı,sağlıklı hayırlı bi kız çoccuğu verir sana-bana inşallah.amin.

Allah gönlüne göre verir inş.
Orgazm olmamaya dikkat edin diosun da zaten Türk Kadınları'nın %80'i bu dertten muzdarip değil mi?
Eee bu düşünülürse kız bebek sayısının çok çok çoookk daha fazla olmnası gerekmez mi?:D
Ayrıca ovülasyonun ne olduğunu da bilmiyorum maalesef:(
Şimdi google'dan ne olduğuna bakacağım :D

canım benim,fısıtığım bencede bir kızın olsa süper olur,ALLAH BİLİR ONU NASIL SÜSLERSİN..
hatta buraya anne kız eklersiniz kokoş kokoş fotoğraflarınızı...
dediğin konularda bilgim yok,haliyle bir evladım olsun erkek kız farketmez diyorum ben şu an için...
ama senin için dua edeceğim..İLK ÖNCE SAĞLIKLI OLSUN tabi..ALLAHIM İNŞALLAH DİLEĞİNİ KABUL EDER canım arkadaşım

aslinda 2 yil sonra düsünüyordum ben ama oglumla aralari cok olsun istemiyorum bi yandanda..
birlikte oynasinlar istiyorum ..
büyütüp rahat etmek istiyorum.
acikcasi korkmuyorda degilim.. sanki kendimi cok hazir hissetmiyorum..
ama olunca bakiliyor.. anlamadan büyüyorlar iste.. oglumda da hazir degildim :))

kilo vermek icin 1 bucuk yildir ugrasiyorum evet.. hala daha istedigim kiloya ulasamadim.
ama olsun.. cocuk daha önemli.. allah ömür verirse yine zayiflarim, hatta dikkat eder hamileligimde cok kilo almam.
zaten göbek sorunum yoktu. ayrica gebelikte 10 kilo almistim dogumdan 12 saat sonra 9 kilo gitmisti..

Speedy annenin kalbi cok temizmis canim ne güzell gönlüne göre vermis rabbim.

İnşallah duan kabul olur aşkitocuğum :Saruboceq:
Saçları bukle bukle bir kız bebeği(evladı) sahip olmak ayrıcalıktır, e annemden biliyorum yahu... :teytey:

Allah gönlüne göre verir inş.
Orgazm olmamaya dikkat edin diosun da zaten Türk Kadınları'nın %80'i bu dertten muzdarip değil mi?
Eee bu düşünülürse kız bebek sayısının çok çok çoookk daha fazla olmnası gerekmez mi?:D
Ayrıca ovülasyonun ne olduğunu da bilmiyorum maalesef:(
Şimdi google'dan ne olduğuna bakacağım :D

ovülasyon yumurtlama zamani canim..
orgazm meselesi faktörlerden sadece bir tanesi..

bir baska sitede okuduguma göre rahimin ek$i olmasida bebegin kiz olmasini tetikliyormus.
hatta tamponunu yogurda batirip iliskiden önce rahime koyanlar var :)

İnşallah duan kabul olur aşkitocuğum :Saruboceq:
Saçları bukle bukle bir kız bebeği(evladı) sahip olmak ayrıcalıktır, e annemden biliyorum yahu... :teytey:

amin cnm saoll
cok ta mütevaziyizz bayanssulusmile

Özlo$um saol bitanemm.. insallah sende bir gün anne olacaksin.. tüm kalbimle inaniyorum buna:Saruboceq:

Evet Aşkito Bir Kızın Olsun Saçları Bukle Bukle Olsun..
Gülçin Teyzeside Onu Yesin..

Canım Dualarım Seninle.. Allah ım Gönlüne Göre Versin :Saruboceq:

rabbim muradini versin insallah canim
benim de kizim olcak insallah
dedigin gibi yumurta catlamadan iki gün önce oldu benim iliski ve yumurtlama solda olunca biraz dah sansin oluyor galiba.benim yumurtam soldaydi
birde pozisyon önemli.ben yukuridaydim o sekilde öneriliyor kiz icin genelde.ve ben ve esim birlikde orgazm olduk.

aşkıtom sen hamıle kal benım kızın resımlerı yolım paso bak ona :d ama tek sorun sız beyaz tenlı ısenız esınız demesın bu nerden bana benzemıor :d kızım cıkolata bıde tam senın ıstedın gıbı buke bukle saclarımı z:D allah gonlunce verır ınsallah rabım

senin gibi benimde hayalimdi 2 yaşnda saçları bukle bukle bi kızım var çok şükür hep bi kızım olmasını istemiştim rabbim kabul etti senin içinde dua edicem rabbim gönlünden geçeni versin inşallah bende ikinci bebeğimi seneye düşünüyorum ama bi kızım daha olsa daha iyi olur sanki diyorum bazende oğlum mu olsa acaba diyorum sonunda rabbim hangisini nasip ederse kabulumdur diyorum allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah bebk isteyen arkadaşlarımızada nasip etsin inşallah

amin canlarim . tesekkür ederim güzel dilekleriniz dualariniz icin..

feyza senin durum da enteresan mis.. erkek yukardayken daha iyi diye okudum benn :uhm:

kapicininbitlikizi.. esmer olursa daha iyi olur. solaryum paralarindan yirtariz büyünce :)))

ay beni heyecan basti..
insallah basarabiliriz :)))

askitom kuluckayami yatacaksin :1:
ayy benim derdime tercuman olmusun ayni olayi bende yasiyorum, esimin ailesinde nerdeyse hep erkek torun yaa , ikincide allahim kiz cocuk verirse artik yapmam diye düsünüyorum, ikincide erkek olursa kismet 3. ye derim artik 3.de erkek olursa sansima küserim evin ininde 4 erkek pesi toplamaktan baska bir isim olmaz :roflol: :roflol:

insallah diledigin olur canim da neden bukadar acele ettin kii , oglun yeni 2 yasina girdi cok zorlanacaksindir bunlarida iyi düsün yumurtalamadan önce derim canim
ama ama insallah gönlüne göre kokos bir kizin olur :1:

boşver sen ovulasyon gününü bilmem neyi.

Bol bol dua et yeter:)

Allah gönlüne göre versin.

bende hamile olmadan önce çok kızım olsun istedim ve hamile kaldığımı öğrenince içime hep kız doğdu eşiminde benmde
ve neticede ekim ayında bi kızım olcak
rabbim gönlüne göre verir inşallah
inşallah sağlıklı bi kızın olur

askitom kuluckayami yatacaksin :1:
ayy benim derdime tercuman olmusun ayni olayi bende yasiyorum, esimin ailesinde nerdeyse hep erkek torun yaa , ikincide allahim kiz cocuk verirse artik yapmam diye düsünüyorum, ikincide erkek olursa kismet 3. ye derim artik 3.de erkek olursa sansima küserim evin ininde 4 erkek pesi toplamaktan baska bir isim olmaz :roflol: :roflol:

insallah diledigin olur canim da neden bukadar acele ettin kii , oglun yeni 2 yasina girdi cok zorlanacaksindir bunlarida iyi düsün yumurtalamadan önce derim canim
ama ama insallah gönlüne göre kokos bir kizin olur :1:

amannn selayimm zaten korkuyorum ikinciyle basedebilecekmiyim diye :))
dedigim gibi aralari cok olmasin. oynasinlar.
hem hazir bebek esyalari ..oyuncaklar ortaliktayken yapayim ikinciyi kurtulayim canim :)

ayy evde 3 erkek düsünemiyorum :)) korkunccc eyvahedigeldismilesempatiksalakcinni

boşver sen ovulasyon gününü bilmem neyi.

Bol bol dua et yeter:)

Allah gönlüne göre versin.

amin canim sagol.
allah nasip ederse olur zaten.. istedigimiz kadar ugrasalim :)
ama yinede bilimseler arastirmalara göre mümkün olani .. elimizden geldigince yapalim :)
allah takdir ederse olur insallah.

bende hamile olmadan önce çok kızım olsun istedim ve hamile kaldığımı öğrenince içime hep kız doğdu eşiminde benmde
ve neticede ekim ayında bi kızım olcak
rabbim gönlüne göre verir inşallah
inşallah sağlıklı bi kızın olur

ayy bende hamile kaldigimda kizim olsun istedim.. icime hep kiz doguyordu... rüyamda bile görmüstüm.. ama erkek oldu :)))

ben hiç denemedimde hamile olduğunu öğrenip 40 gün
geçmeden meryem süresini okursan kız
yusuf süresini okursan erkek olur diye duydum
istersen dene
hakkında hayırlısı
benimki tam kesinleşmedi ama galiba benim
bir kızım olacakk

Back
X