• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kez de kul hakkı yemeyen yönetsin

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Bir kez de kul hakkı yemeyen yönetsin
Siyaseti köşeyi dönme aracı olarak kullananların hizmeti bıraktığını söyleyen CHP lideri, “Yetki verirseniz bu memleketi kurtaracağız. Bir kere de kul hakkı yemeyenler, yolsuzluk yapmayanlar, bu ülkeyi yönetsin” dedi
Sitene Ekle
bir-kez-de-kul-hakki-yemeyen-yonetsin-6221328.Jpeg

BARTIN, KARABÜK DHA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Eğer refahı ve huzuru istiyorsak yeni bir siyasetanlayışına ihtiyacımız var. Çok ayrıştık, çok bölündük. Huzur kalmadı memlekette. Size sözüm var. Yetki verirseniz işsizlik ve terör belasından bu memleketi kurtaracağız” dedi.
CHP lideri, dün Bartın Karabük ve Düzce’de halka hitap etti. 7 Haziran’da sandıktan farklı bir sonuç çıktığını, vatandaşın “Tek partiye yetki vermiyorum. Oturun kendi aranızda uzlaşın. Türkiye’nin sorunlarını çözün” dediğine işaret eden Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti: “Biz CHP olarak üstümüze düşen görevi yaptık. Geldiler koalisyon için. 10 gün görüştük. Görüşmeden sonra ’4 yıllık koalisyon istemiyoruz. 3 aylık seçim hükümeti istiyoruz’ dediler. ’Niye 3 aylık? Vatandaş oyunu yeni kullandı. Niye bir daha sandığa?’ dedik. ’Bize 400 milletvekili vermediniz, vatandaşı bir daha sandığa götüreceğiz.’ Benim bildiğim, inandığım hiçbir vatandaşımız bu ülkede şantaja boyun eğmez. Gider sandığa kararlı iradesiyle oyunu kullanır. Hükümet kuramayan bir partiye, hükümet kuramayan bir lidere güven duymamanız gerekir.”

‘Her şeye hayır diyor’
Kılıçdaroğlu, MHP’yi kastederek “İkinci parti sağ olsun her şeye ’hayır’ diyor. ’Hayır’ diyorsan niye siyasete giriyorsun? Girme o zaman. Başka bir şey yap. Öbür 3’üncü parti denklemin dışında zaten. Geriye bir tek parti kalıyor. Bu ülkenin sorunlarını en iyi saptayan, en iyi tespit eden, çözümleri üreten parti CHP” dedi.

Hizmeti bıraktılar
Siyasetin kavga alanı, köşeyi dönme, zenginleşme aracı olmadığını belirten Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Siyasetin görevi vatandaşa hizmet etmektir. Ama vatandaşa hizmeti bıraktılar. Birisi din iman edebiyatı yapıyor. Öbür taraftan birisi de etnik kimlik edebiyatı yapıyor. Bunları bırakmamız lazım. Bu ülkenin refaha ve huzura ihtiyacı var. Eğer refahı ve huzuru istiyorsak yeni bir siyaset anlayışına ihtiyacımız var. Çok ayrıştık, çok bölündük. Birbirimize selam veremez hale geldik. Neden? Huzur kalmadı memlekette. Size sözüm var. İşsizlik belasından da bu memleketi kurtaracağız yetki verirseniz. Ben siyaseti köşeyi dönme aracı olarak görmüyorum. Bir kere de kul hakkı yemeyenler, yolsuzluk yapmayanlar, vatandaşın cebine elini uzatmayanlar bu ülkeyi yönetsin. Yeni bir anlayışımız olsun.”

‘Siyaset için ibadet yapılmaz’
Ülkeye namuslu siyaseti getirme sözü veren Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti: “İnanç üzerinden kim siyaset yapıyorsa bilin ki dine en büyük zararı o veriyor. Benim bildiğim ibadet Allah için yapılır. Siyaset için ibadet yapılmaz. Hiç kimsenin kimliğini, yaşam tarzını, inancını siyasete malzeme etmedim. Allah da göstermesin. Etmem. Bir annemizin çocuğu işsiz mi, siyasetin görevi ona iş bulmak, yoksulluğu gidermektir. İşsizliği bir tarafa bıraktık, terör bir taraftan azdı biz etkin kimlik, inanç üzerinden siyaset yapıyoruz. Bu doğru değil, ahlaklı değil.”
http://www.milliyet.com.tr/bir-kez-de-kul-hakki-yemeyen/siyaset/detay/2139561/default.htm

Öööfff Kılıçdaroğlu artık bıraksın böyle açıklamalar yapmayı sıktı artık
Ssk müdür olduğu zamanlar neler döndürdüğünü hepimiz biliyoruz
artık eski Türkiye ve salak insanlar yok yemezler
Küçük duruma düşüyor başka birşey değil

“İnanç üzerinden kim siyaset yapıyorsa bilin ki dine en büyük zararı o veriyor.
Bak bu da doğru ama bu konuda da malesef "aynisiniz"

Öyle bir babayiğit var mı gerçekten?
Bu emin mi kul hakkı yemeyeceğinden?
Eğer asgari ücret X lira olacak derse ve müthiş projeleriyle bunu yapamazsa kul hakkı yemiş olmaz mı?
Geçin bu ayakları lütfen.
Artık halk yorgun, net şeyler görmek istiyor.
Ha öyle çıkarsan da seni alnından öperiz de bunun ispatı var mı?

sskyı biliyorsunda trilyonlar gidiyor,saatler,kaçak altınlar,kutular,önüne yatmalar ,gemiler,ve daha neler neler ...
ssk da birşey yapmışsa bunca zamandır yargılanmadıysa suç bulamamışlardır.Üstelik o sırada dokunulmaz değildi.Eğer yapabilecek olsalar 50 defa yaparlardı.Kasetler çıkarırlardı her türlü belge uydururlardı.Demekki yok.
sizinkiler de bir çıkarsa dokunulmazlığını nasıl dokunacaklar bir bilsen.

Sanırım bunlar bir miktar "tırtıklamayı" kul hakkı olarak görmüyor. Abartıp milletin gözüne soka soka almak lazım kul hakkı olması için. Hepsi aynı işin laciverti bu konuda maleseff.

Adam bir konuda çok haklı. Ülke huzursuz yolsuzluk haberleri, makara Bakara, gemicik, mecliste yargılanmama, ayrıştırma vs oldu. Bunların hiçbiri de açıklığa kavuşmadı. onun için bu kadar gergin ve huzursuz ortamdan kurtulmak için değiştirmek gerekiyor bir de öyle görmek gerekiyor. Hiç iktidara gelmemiş birinden kesin şeyler istemek de absürd. Napsın kendi getirdiği taşeronu seçim vaatlerinde kaldırcam mı desin. Bir değişmek silkelenmek gerekiyor

O kadar bilmeden konuşuyorsun ki... Lütfen söyle SSK muduruyken ne olmuş???

Ben bilmiyorum elit.
Ne olmuş Kılıçdaroğlu SSK müdürü iken?
Sen biliyor musun marilyn monroe marilyn monroe ?

hic gülecegim yoktu..ssk yı batiran sahismi kul hakki yememis..şaka gibisiniz..:))

hiç tek başına ikdtidar olamamış bir lider için ağır konuşuyorsunuz...13 yıl değil bir 4 yıl deneseydiniz diyorum...
Chp yi gördük lidere lüzum yok..zihniyet ve icraatin hiccc degismeyeceginden adim gibi eminim..camurlu sokaklar ..kuyruklar..hortumlar..krizler..dıs borclar..bati yalakaligi..kendi insanini ve inancini kücümseme. daha neler nelerrr..

hiç tek başına ikdtidar olamamış bir lider için ağır konuşuyorsunuz...13 yıl değil bir 4 yıl deneseydiniz diyorum...
Chp yi gördük lidere lüzum yok..zihniyet ve icraatin hiccc degismeyeceginden adim gibi eminim..camurlu sokaklar ..kuyruklar..hortumlar..krizler..dıs borclar..bati yalakaligi..kendi insanini ve inancini kücümseme. daha neler nelerrr..

bugun o koltukta oturmasını millete degıl emparyalıst cetelerle yaptıgı anlasmalara ve sahtekarlıklara borclu olan iktidar yine aynı şekilde iktidar olacak! (UMARIM OLMAZ)

Back