Merhaba kızlar, adet tarihlerim genel olarak cok düzenlidir ve beklenen adet günümde kasık ağrısıyla beraber kahve rengi akıntım oldu afedersiniz akıntıyla beraber geldi ve tamamdır adet oldum dedim ve bu ay da gebelik oluşmadı diye üzüldüm biraz. daha sonra kasık ağrım kesildi ve 4 gündür başka gelen giden yok. Bugün doktora gittim ama randevu alamadım randevuyu cumaya alabildim ama gitmişken gebelik için kan testi verdim ancak sonuc negatif malesef. Daha önce başına böyle bir sey gelen var mı? Bu da neyin nesi böyle korkmaya başladım. Gecen ay soğan kürü yapmıstım ondan olmus olabilir mi?
Merhaba, mesajınızı simdi gördüm. Birkaç gün daha böyle devam etti hastanede yaptırdığım kan testi negatif sonuclandı ve sonrasında adet oldum malesef. Sanıyorum çok fazla bebek istediğimden stres yaptım ve adetimde böyle bir sorunla karşılaştım. Eğer istiyorsanız umarım sizinki bebekle sonuclanır.
Merhaba, mesajınızı simdi gördüm. Birkaç gün daha böyle devam etti hastanede yaptırdığım kan testi negatif sonuclandı ve sonrasında adet oldum malesef. Sanıyorum çok fazla bebek istediğimden stres yaptım ve adetimde böyle bir sorunla karşılaştım. Eğer istiyorsanız umarım sizinki bebekle sonuclanır.
İstemek ne kelime... Aynı sonuçla ben de katşılaştım dün başladı ne yazık ki regl oldum. Stres mi hava değişimi mi bilmiyorum sebebini aynı şeyi yaşamız tam olarak size de nasip olur inşallah en kısa zamanda