Bir kelime uğruna...

sizdeki sabrın bir formülü varsa alabilir miyim?
o yeni eve bir süre sonra +3 de gelecek miymiş? madem yeni ev, yeni eşyalar sunabiliyordu, öncesinde (hadi sizi geçtim diyelim) neden çocuğunuzu o küçücük eve mahkum etmiş?
allah ıslah etsin diyorum başka da bir şey demiyorum demek istemiyorum çünkü frenlerimin tutmamasından endişe ediyorum.
endişeli bir anne olarak sizden mümkünse tek bir ricam var, evladınızı da mürit etmelerine izin vermeyin
en güzelini yaptınız yavrunuzla sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir ömür sürmenizi dilerim.

konunuzu başta sona okudum ve çok sevdiğim bir arkadaşımın yaşadıklarını anımsattı yaşadıklarınız bana... flört döneminde kurulan hayaller verilen sözler ve atılan imza sonrasında yaşanan hayal kırıklığı.... 9 ay sürdü evlilikleri ve bitti...
sizi anlıyorum, çok zor bir durum... ama oğlunuz için üzülmeyin bunun yerine ona destek olun... babasıyla artık karı koca olmadıgınız onun anne babası olmasıdınız anlamına gelmez bunu anlatmaya çalışın... sürekli huzursuzlugun oldugu bir ortamda büyütmektense çocugunuzu en önemlisi afedersiniz ama bu zihniyettte bir babanın yanında onu örnek alarak büyütmektense siz istediğiniz gibi ve babasından da mahrum bırakmayarak yetiştirebilirsiniz çocugunuzu.... eşiniz için de diyecek söz bulamıyorum inanın siz en dogru kelimeyi seçmişsiniz zaten ,HOKKABAZ!!!
allah yardımcınız olsun...:97:

Rica ederim. InsaAllah bundan sonra ki hayatinizda güzelliklerle karsilasirsiniz. Peki suan evladinizin ve babasinin iliskisi ne durumda? Sormama müsade varsa..

Haftada ortalama 2 gün görüşüyorlar. Almak istediği zaman hiç karşı koymuyorum. Oğlumun onu görmeye ihtiyacı var çünkü, nihayetinde babası. Ama çocuklar gerçekten gösterilen özeni öyle güzel hissediyorlar ki. Bana çok düşkündür. Herkesten çok. Allah yardım etti de oğlum ciddi bir sorun çıkarmadı şimdiye kadar. Alıştı hatta. "Neden gelmiyor" diye sormuyor bile. Atlattık şükürler olsun...

Asla izin vermem hiç merak etmeyin. Ben oğluma daha tarafsız, daha doğru şekilde anlatabileceğime eminim İslam dinini. Teşekkür ederim desteğiniz için...

Asla izin vermem hiç merak etmeyin. Ben oğluma daha tarafsız, daha doğru şekilde anlatabileceğime eminim İslam dinini. Teşekkür ederim desteğiniz için...

Aslında dinimiz o kadar kolay ve basit ki. Anlamak isteyene tabi. Herkes at koşturuyor istediği gibi. Ortalıkta yüzlerce farklı tarikat ve cemaat var. Birinin dediğini öbürü kabul etmiyor. Bence en güzeli kitabımızı Türkçesinden okuyarak anlamaya çalışmamızç Şartlanmalarla, zorlamalarla, tü kakalarla ulaşılmıyor bir yere işte.

Patafix babasinin ilgisiz kalmayisina sevindim. Elbette ki cocugun babasinada ihtiyaci var.

Ala size harfiyen katiliyorum.

Genelde doğru yerlerde doğru kelimeler seçerim zaten
Adamı bi cümleye nasıl da sığdırabilmişim aferin bana :)

kapanmakta neyin nesi..sizle evlenddğinde gözü körmüymüş yada sanki barışma teklifini siz sunmussunuz gibi şartları koymuş.. bence bu durumun agırlıgını zaten atmışsınız üstünüzden tekrar tekrar yıpranmaya gerek yok bence.. dine yönelmiş olması çok güzel bişey elbette ama dinimizde yumusak huy kadına şefkat var dmi..bunuda okutup belletmeli maddem dine göre davranacakmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…