Bir Kedinin Gözüne Bakmakla Başlar Hayat

nevbahar

Herkes Olmuş Sahtekar
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2007
3.910
13
39

Tanrı'nın yarattıgı butun canlılardan sadece kedi yemek icin koleligi kabul etmeyen tek canlıdır.

Mark Twain

En masum halidir o bakışlarda ki samimiyet...

Kediler dört ayaklı bir aşktır.

Richard Torregrossa

Bir cok filozof ve bir cok kedi ile karsılastım ama kedinin bilgeligi her zaman daha ustundu.

Hippolyte Taine

Kedilere saygı duymak estetigin baslangıcıdır.

Erasmus Darwin

Yavru kediler sahaserdir.

Leonardo da Vinci

Onlara önyargılı iki ayaklılara karşı onlar tek çıkarsız sevgiyi tattırandır.

O minik bir anne.

Ve mutluluk, onların gözündedir ve bir kediye bakmakla başlar herşey:asigim:

Ve mutluluk, onların gözündedir ve bir kediye bakmakla başlar herşey

aynen katılıyorum gözlerinin içine baktığında öle içten bakıyorlar ki...ben seni anlıyorum der gibi...

Çok güzel hepsi tek tek kartpostallık olmuş nevbahar,ellerine sağlıka.s.

Kedinin gözüne bakmak deyince tuttum Makbuş'u gözlerine bakayım diye ama miyh muyh birşeyler söylendi.Hiç şair ruhlu değil,senin kediler ne kadar güzel dalmışlar ufuklaraa.s

3.karenin odaklanması,oranı herşeyi harika.Mükemmel olmuş..

Teşekkür ederim çok sağolun.

Epaq'cım benimkiler hakikaten çok güzel modellik yapıyorlar ama gel gör ki sabit anlarını yakalayamıyorum:roflol:

Bu 8 kare fotoğraf için 300 kare çektim ancak bunlar çıktı.

Yorumun için çok teşekkürlera.s.

Eline sağlık kuzum :asigim: Fotoğraflar şahane ama senin bıcırlar daha şahane sırnaşık şey Allah ım onları bütün kem gözlerden korusun

Burada nasıl asil çıkmış ya

hepsi birbirinden güzel, anlamlı, dostların büyülü bakışlarının en güzel örneklerinden... ama 5. foto daha da bir başka, bambaşka...:asigim: Şeniz

emeğine sağlık arkadaş, 41 kere badem ve cindiye+kamerana+ e sana da bari :tomato:

bir de cimrilik etme :mymeka: bulmuşun boğaz tokluğuna modelleri cokacimcoook cokacimcoook kare hesabı yapıyosun :dilcikar:

:roflol::roflol:Çatlak:roflol:Şeniz

...

Dids kuzum badem kurban olurmuş sana öyle diyor gelsin izmite dids abla diyor onlada oynayalım diyorŞeniz

yer :bizim sokak
zaman: bir iki hafta önce
oyuncular: pire tasmalı kaçak bir tekir, yoldan geçen tekir ve bendeniz + yoldan geçen mahalleli figuran olarak :)

birkaç sahne...
1. pire tasmalı, etine butuna dolgun bir tekir, komşu apartmanın bahçe duvarının üzerinden gözlerini bana dikmiş dururken, gözlerimi yerden kaldırmamla göz göze geliyoruz. ben donup kalıyorum... yorgunluktan bembeyaz olduğuna ve adam öldürebilecek bakışlarla yürüdüğüme emin olduğum o dakikalarda, yüzümde kocaman bir gülümse, 32 diş pozisyonuyla yerini alıyor. sırnaşık şey

2. eski yeşilçam filmlerindeki gibi, ben elimde çantalarla ona doğru, o da bahçe duvarının üstünde pıtı pıtı birbirimize yaklaşıyoruz. (ağır çekim) :teselli:

3. ve parmaklarım tüylerinde gezindikçe, sürekli yan gözle de olsa bana bakarak, mırıltı sesleri neredeyse yoldan geçenler tarafından duyulmaya açılıp kapanan patileri hızını alamıyor, birbiri ardına sıralanıyor. (tribünler tıklım tıklım, yoldan geçenler ellerinde market poşetleriyle "ayyh şuna bak, mest olmuş!" "allahım ne kadar mutlu!" şeklinde konuya dahil oluyorlar. Şeniz :1rolleyes: :asigim:

4.tam biz vedalaşırken yoldan geçen, erkek olduğunu düşündüğüm başka bir tekir, hışımla geliyor... gözlerine bakıp"sakın!" diyorum, "sakın rahatsız etmeye kalkma, külahları değişiriz!" bizim yolcu suratıma bir çocuk ifadesiyle :sm_confused: bakıp "miyaav!" diyor "tamam be, ne çatıyon kaşlarını!" dercesine. :jeyyar:

bencede Rabbimin yarattıklarından en sevimlilerden bir tanesi kedi türü.Hele ki iran kediler. Bitiyorum onlara. Ah ahhhh küçücük bi bahçem yada geniş bi kapalı balkonum olsa, yada evde yanlız bırakmak zorunda olmasam hiç vakit kaybetmez bi tane iran kedisi alırdım. Ne güzel yaratmış Rabbim onları.

Kedilerin gerçektende bakışları çok anlamlı ve size mesaj ilettiklerini anlıyorsunuz ama nedense ben onları samimi bulamıyorum.Kediler güven vermiyer nedense.

Son çekimlerimden 2 kare. Ve en sevdiğim kareler oldular.

Düşler Sokağı

Badem Gözlü - Bir Kedi Portresi

Bu kare de ışığın doğru gelmesi için yaklaşık 1 - 2 saat bekledim ama değdi :)

Kediden portre olur mu? Evet bence olur :)​

1. Düşlerinde kimleri görüyor Badem paşa acep :jeyyar:

2. a.s vereliniortak

Ben bu konuyu nasıl kaçırmışım insan bi haber verir aşk olsun nevcim :dilcikar:

İlk fotolarda 6. kare tipik yatış ve bakış pozisyonu.... Masum ve hınzır yerimseniben

Son gönderdiklerin gerçekten çok güzel pozlar... O kadar saat beklediğine değmiş.. Müthişsin... kaydirigubbakcemile5 Seçmekte zorluk çekiyorum ikisi de harika...

Bu arada bunlar da benim beğendiğim sözler... yerimseniben

Kediler köpeklerden daha zekidir 6 kediye, karda kızak çektiremezsiniz.(Jef Valdez) kaydirigubbakcemile3

Kedisiz ev ne kadar güzel olsa da ev sayılmaz. (ünlü yazar Mark Twain) a.s

Bir kedinin sevgisinden daha değerli ne olabilir? (ünlü yazar Charles Dickens) :asigim:

Ha bir de İrlanda atasözü var... "Kedilerden hoşlanmayan insanlardan uzak durun." Şahsen ben öyle yapıyorum. yerimseniben

Çok ama çok şeker bi kedi maşallahhhh..

Yazılara da bayıldım. Evet -kediler dört ayaklı bir aşktır-
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…