Bir karar verme sürecindeyiz

Doğudayım,İstanbul böyle giyinmiyor yani..Sizin bahsettiğiniz köylerde beldelerde karışma olabilir de merkezi bölgede giyim konuları çok eskide kaldı
Bende şuan yaşadım demiyorum 12 yıl önce geldim şuan tabi çok daha rahat hatta fazla rahat

Evet şuan yok ama geçmiş te pantolon giyince bile sıkıntı oluyor du bol giy diye
Evet evler çok güzel ama sadece evler güzel işte bir yerden sonra sıkıcı geliyor küçük geliyor.

Yaşadığın güneydoğu iline bağlı aslında. Ben gaziantepteyim ama yine de ege derdim

Evet şuan yok ama geçmiş te pantolon giyince bile sıkıntı oluyor du bol giy diye
Evet evler çok güzel ama sadece evler güzel işte bir yerden sonra sıkıcı geliyor küçük geliyor.
iyi de ege'deki şehirler
antep urfa ve d.bakırdan daha küçük ve daha sıkıcı ki? kurs yok. 3 mekandan başka yer yok.
siz egede kendi memleketiniz ve çevreniz olduğu için sıkılmayabilirsiniz
yoksa izmir hariç -hatta izmir bile köy gibi yani - ege şehirleri hele kışın oldukça sıkıcı

egeli de değilim
doğulu da değilim

egenin köyünde, şehrinde yaşadım hala yaşıyorum. memleketim iç anadolu büyümem karadeniz.
g. doğuda da kardeşim yaşadı uzun süre sürekli gittik, yaşamışlığm da var

siz "gelin" olarak içlerine geldiğiniz için, doğuda da "erkek" egemen kodlar daha yüksek olduğu için sizi sıkmışlar muhtemelen
yoksa mesela bizim gibi dışarıdan gelen kadın için şehir merkezinde bir sorun hiç yaşamadım ben g.doğuda
ama evet, kıyı egedeki "kadın rahatlğı" tr'de sanırım bi trakyada vardır başka hiç bir yerde yok. kast ettiğiniz şey buysa. kıyı ege değil de iç ege ise lafımı geri alırım ,iç ege anadolu kırsalıyla aynı yobazlıkta bu konuda. yine kıyı egeyse erkek çocuktan fazla kız çocuğu tuttukları için siz orada bir aileye gelin gitseniz kendi ailenizle bağlarınız devam edecekti muhtemelen, siz böyle görmüşsünüzdür, bunun eksikliğini yaşamış olabilirsiniz.

benim urfaya dair fikirlerim antepten ve d.bakırdan tamamen farklı mesela o yüzden çok genel yazdım ama ege için de hangi şehir, şehrin neresi, nasıl bir yaşam fikriniz var, fazla genel bir soru olmuş bu.

Eger bahsettiginiz Kiyi Ege ise ben tercihimi Ege'den yana kullanirdim. Yok Ic Ege ise oldugunuz yerde kalin derim hatta Kiyi Ege'de Canakkale, Izmir'in kiyilari degilse yine oldugunuz yerde kalin. Mesela Izmir'in Menemen, Torbali, Menderes gibi ilcelerini de hic tercih etmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…