Bir kap su lütfen....

Hayallerimin cocuguna sahipsiniz... su an bende hamileyim ve insAllah benim de bir kizim olacak ben hayvan asigi bir insanim evimizde zaten bir oglumuz var bakalim benim kizim nasil olacak ama sevecegine eminim esim ve ben asiri derece cok severiz cunku

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gecen hafta denize gittik esimle sahilde yanima ufak cins kirma bir kopek geldi ve belliki yeni dogum yapmis karnida ac bir guzel karnini doyurdum yan tarafimdada 2 kadin 1 tane adam var kadinin yaninda kucuuk cocugu var 4 yaslarinda bir cocuk tabi ben kopege yemek yedirdim o arada kadin elinde birsey aldi kopek ona verecek zannetti zaten kadinla cok yakiniz kopek benim dier yanima gecti ama cocugu hiic korkmadi hatta cocuk ellemeye calisiyo kopegi ve inanirmisiniz... o adi kadin terligiyle kopegin suratina bir vurdu...kadini koca sahilde rezil ettim ama ne fayda utanmiyosun dimi hayvana vuruyosun terbiyesiz su haline bak utanmaz dedim kadin cocuk korktu dedi yalan konusma cocuk seviyo nerde korktu anne olacaksin sen hee dedim senin gibi anne nerde varsa ile devam eden bir soz dizesinin ardindan sen kendini anne zannediyosan o da anne gogusleri sut dolu gormuyomusun Allahin sopasi yok basina ilk gelecek gercekten canini yakacak bir durumda bu hayvan cagzin ve benim sana olan bedduam aklina gelsin dedim delirrtti ama beni

Ağzınıza sağlık, çok da iyi yapmışsınız. Kendini bilmez, densiz.

Pislik yaaa öyle insanları gördükça insanlardan soğuyorum resmen. Şiddete çok karşıyım ama keşke orda olsaydımda onun suratına bi tane patlatsaydım 😡😡😡 böyle insanları heryerde rezil ediceksin çekinsin yapmasınlar. Allah korkuları yok orası belli bari bizden utansınlarda yapmasınlar reziller!!!!

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah allah gönlüne göre versin canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy resmen çocuk gibi ne kadar güzel, sevimliymiş. Tam hayallerimdeki ev. Artık umarım ileride bebeğin de gelince yeni bir hayvan sahiplenir hep beraber yaşarsınız.

İnşallah müstakil bir ev alabilirsem düşünüuoruz barınaktan bir köpek almayı.uysal bir köpek bahcemizde hem kızımı eğlendirir.çünkü cok seviyor köpekleri hav hav diyip duruyor hemde bir evi olur hayvanın ayy süper olur

Ahh ne güzel olur, bizim uzun yıllar zor müstakil ev işi ama çok isterdim, bir sürü kedi köpek bakmak. Bir tarafta da organik bir bahçe, daha ne olsun. Annemlerin evi müstakil 3 köpeğimiz var orada, kediler hiç eksik olmuyor, kardeşim peşlerinden koşup duruyor.

ağzınıza sağlık!!!!
Allahım işte benim en tahammül edemediğim insan tipi.. Hoş insan bile diyemiyorum. Bir hayvana eziyet eden ne insanlıktan ne dinden ne sevgiden bahsedebilir. O sevgiyi hiç yaşamamış ki egosuyla sahip olduklarını sahiplenmiş, egosunu sevmiş sadece... bir de yeni doğum yapmış bir can söz konusu... gün gelir o insan ziyanı çocuğunu da döver bu davranışlarıyla da o çocuğun içindeki hayvan sevgisini de öldürür.. çocuklar anneyi babayı modelliyor sonuçta .. içim ezildi gerçekten..
ama iyi ki siz oradaymış en azından haddini bildirmişsiniz ..

Son düzenleme:
Ahh canim ahh dua etsin ben hamileyim o yeni anne olmus minnacik hayvana bunu yapiyor ve kopek terrier kirmasi nekadar ufak oldugunu dusunun ben ona guzel patlatirdim onu o sahilde sacindan sururdum de dua etsin hamileyim karnima bir darbe verir Allah korusun bu sefer onu da kocasimida esimin elinden kimse alamazdi o benim karnimdaki bebegime dua etsin

Ağzınıza sağlık, çok da iyi yapmışsınız. Kendini bilmez, densiz.

Cok uzuldum o an ama baya bir rencide ettim kendilerini hicc de pisman degilim hakikatten agzima saglik:)

Yahu zaten kadin cocugunada bagrip cagriyo ne cocuga ne hayvana merhameti yok bende cok sinirlendim baktim elim ayagim bagli birsey yapamiyorum kadina bagra bagra rezil ettim hizimi alamayip birde kufur ettim pislik insan

Benim içinde hayalden bir tık yakın bakalım.buaralar ev bakıyorum ama eşimin işine biraz uzak kaldığı için bütçemin yettiği bbölğe

Yaz ya da kış bunu yapıyorum. Tabi yazın bazen günde üç dört defa yenilemek gerekiyor. Yalnız bunu yapan arkadaşlar lütfen dikkat etsinler, hayvanlara yardım etmek ille çevre kirliliği ve koku yaratabileceğimiz anlamına gelmiyor. Bakıyorum bazen içi temizlenmemiş yoğurt kaplarına ya da etlerin, tavukların satıldığı köpük kaplara yıkamadan su koyup bırakıyorlar. Hem sinek topluyor, hem leş gibi kokuyor, hem kötü görünüyor hem de hayvancıklara da zararlı. Bin tane parazit oluyor onların içinde. Büyükçe yoğurt kaplarını yıkayarak kullanmak çok mantıklı oluyor.

Oh ağzınıza sağlık, iyi yapmışsınız..
bu insanların psikiyatriste gidip tedavi olması lazım.. Bir insanın bir masuma şiddet göstermesi kadar ruhsal ve insani bir çöküntü olabilir mi? düşünmesi lazım ben nasıl bir insanım, ya da ne hale gelmişim ki masum savunmasız bir cana zarar verdim diye.. Benim vicdanım yok mu diye hiç muhasebesini yapmıyor mu acaba böyleleri? İnşallah yapıyorlardır, ya da yaparlar...
O çocuğa da üzüldüm, bu kadının yoluna çıkacak hayvanlara da...
Pek umudum yok ama inşallah söyledikleriniz ve tepkiniz ders olmuştur!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…