Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde koyuyoruz su fakat gel gorelim copcu arkadaslar yoğurt kaplarini aliyorlar bi turlu beceremedik sabitlemeyi ne oneriyorsunuz ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yeni ev taşıma işleri ile uğraşıyorum, ev baktığımız yerleri görmeye geldiğimizde ilk dikkat ettiğim şey etrafındaki sokak hayvanlarının durumuydu, hatta durumları çok memnun etti beni, baktım toklar, etrafa su koyuyor insanlar çok hoşuma gitti ama çarşıya gittiğimizde dili dışarıda gezen o kadar çok hayvan görüyorum ki, hiç yoktan yanımızda boş kaplar götürüp oralara koymak çok güzel olacaktır diye düşünüyorum.
Bi kiZimla yemekten aonra artanları ve bir kap su götürüp birakıyoruz cöpün yakınına kı ac olunca oraya geliyorlar görsünler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne güzel kızınız şimdiden hayvanlara merhamet göstermeyi ögreniyo sayenizde. Tebrik ederim sizi
Destekliyorum bunu. Elimden geldiğince akşamları yapmaya çalışıyorum ve gerçekten çok önemli..
Çöpü eşeleyen köpekler görünce içim burkuluyor. Aç demek ki.. aç olan insan nasıl hissederse hayvan da farklı değil.
Kızım böceklere bile hasta deli oluyor karınca bile sevmeye calısıyor.kızım iki yasında ama bu sevgisi bizden kaynaklanıyor diye düşünüyorum.hatta müsait bir zamanda barınaga gitmek istiyoruz hem kızım mutlu oluak hemde hayvanlar
Bizde yeni taşındık taşındığmız yerde hayvanlar mutlu gbi ama eski evimizin ordaki kediler hep aç hiç yemek vermiyolar. Allahtan bi hacı komşumuz var ona mama götürüyorum haftada bir o besliyo aarkamda bıraktığım kediciklerimi
Kızım böceklere bile hasta deli oluyor karınca bile sevmeye calısıyor.kızım iki yasında ama bu sevgisi bizden kaynaklanıyor diye düşünüyorum.hatta müsait bir zamanda barınaga gitmek istiyoruz hem kızım mutlu oluak hemde hayvanlar
Ne güzel emanet etmişsin kediciklerini, biz de taşınırken evden tam ayrılacağız, bir kedicik geldi dili dışarıda, hemen kap buldum su verdim gider ayak nasıl duygulandım.Evimize bir yerleşelim etrafa hayvanlar için yuvalar yapıp koymayı düşünüyorum, bir sitede görmüştüm, kutuyu alıyorsun çöp poşeti geçirip üstüne yan olarak koyuyorsun, sıcak, soğuk, yağmur için bir korunma oluyor onlara. Yanına da bir kap koyup 5-10 yere koysak kimbilir kaç hayvan faydalanır ..
Güzel fikirmiş :) Kediler yine soğukta ufak tefek oldukları için giriyolar her yere ama köpekler öyle mi kocamanlar nereye girsinde yatsınlar mecbur karda iki büklüm yatıyolar şişli belediyesi sokaklara köpek klubüsi koymuştu bi kaç tane görmüştüm pangaltında. Keşke bütün belediyler yapsa. Yada demir yere çivilenmiş kaplar koysalar sokakra biz doldursak. Herşeyden önce devletin bilinçlenmesi lazım bence
Kesinlikle sizden kaynaklanıyo bende böceklerden çok korkarım ama annem sayesinde bi tane bile böcek öldürmedim. Benim annemde karıncalara balkonda ekmek koyar yuvalarına götürsün diye benimde hayvan sevgim vardır ama bence annemin aşırı hayvan sevgisinden dolayı böyleyim.
Ben bi kere barınağa gitmiştim sokakta beslediğim köpeğmi götürmüşler onu arıyodum. Kızınız üzülür bence. Ben ataşehirdeki barınağa gittim ne köpek sevebildim nede başka bişi hepsi gariban gariban duruyolardı belki başka barınaklar öyle değildir ben içim acıya acıya çıkmıştım
Tebrik ederim sizi çok güzel bir şekilde çocuk yerleştiriyorsunuz, bence bir ailenin çocuğuna aşılaması gereken en önemli şeylerden birisi hayvan sevgisi.
Yazık kaldırımların yanındaki ufacık gölgelere kıvrılıp yatıyorlar. Keşke dediğin gibi olsa ama daha bundan 15 gün önce sokak hayvanlarının toplanıp ilaç firmalarında deneylerde kullanılması yasası meclisteydi, kabul edilmemesinin tek nedenini de meclisin bahçesinde toplanmış o hayvanseverler olduğunu düşünüyorum. Böyle olunca devletten bir şeyler beklemek biraz hayal oluyor ne yazık ki, ancak örnek verdiğin gibi bazı belediyeler böyle şeyler yaparsa ..
Saolun keşke daha fazlası gelse elimden.vermek zorunda kaldığım köpeğim için hala içim sizliyor keske hiç almasaydım diye.kimbilir oda nasıl üzüldü rüyalarıma girer iyi yerde olduğunu biliyorum ama onu üzmüş olduğum gercegını değiltirmiyor.hayvanlar bazı ınsanlardan daha duygulu.benden sonra 15gün doğru düzgün yemek yememiş ki bir cuval yerdi
Aaaa gerçekten mi? Hiç duymadım böyle bişey çok istolarsa ilaç firmalarına gönüllü kobay olsunlar haberim olsaydı bende giderdim neyseki kabul edilmemiş