- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
BendeAynı şehirde okuyormuşsunuz, ben burdan girerdim konuya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BendeAynı şehirde okuyormuşsunuz, ben burdan girerdim konuya.
Ya aslında y şehri dediğim şehir İstanbul :) İstanbulda çok üniversite var. Küçük bir şehir olsa şansım olabilirdi ama ikimiz de İstanbul'da okuyoruz diye konuya buradan girmek olur mu bilmem :)
MrsDelfino Canım yorumlarını çok beğeniyorum. Konuma yorum yapar mısın
Harikasın Peki sence çocukluktan girsem nasıl olur? Yani şöyle desem çocukken görüşüyorduk beni hatırladın mı diye.Bence yeni açtığın hesaptan da istek at. Mesaj atıp kendini tanıt. Hesabının hacklendiğini de anlat. Ailenin oturduğu şehirden yürü, onun hangi okul hangi bölümde olduğundan çık Günümüzde istek atmak ilk adım sayılmıyor artık. 1-2 fotoğraf beğenip karşılık verip vermeyeceğine bakmak, ona göre mesaj yazmak da mantıklı.
Çok ısrarcı da değil çekingen de değil ortayı bulmak önemli. Komşunuz yaşlı çiftin torunlarından çok bahsettiğini, onu tanımak istediğini söyleyebilirsin.
Cesaret veriyorsunuz bana :) Ben de aklıma koydum galiba yazmayı. Ama ters bir cevap alırım da rezil olurum diye korkuyorum. Genel olarak böyle bir korkum var ilişkilerde. Reddedilme korkusu.Şansınızı deneyin sonucta sosyal medyadan tanışmış sayılmazsınız,kücükken de olsa bir iletisiminiz olmuş.Ayrıca kimdir neyin nesidir tanıyorsunuz.Bence istek atın hatta yazın.Ortak acılabilecek cok konu var,yazlıktan girin sonrası hangi konuya gelirse :)
Harikasın Peki sence çocukluktan girsem nasıl olur? Yani şöyle desem çocukken görüşüyorduk beni hatırladın mı diye.
Cesaret veriyorsunuz bana :) Ben de aklıma koydum galiba yazmayı. Ama ters bir cevap alırım da rezil olurum diye korkuyorum. Genel olarak böyle bir korkum var ilişkilerde. Reddedilme korkusu.
Çok teşekkür ederimYok yok neden terslesin,zaten bir anda ben senden hoslanıyorum demeyeceğiniz icin tersleyemez de.Güzel heyecanlar bunlar,hem yazın hem kışın vakit geçirebileceğiniz farklı yerler olması da artı.Ben hiçbir engel göremedim.Takipteyim konuyu,bizi de haberdar edin,inşallah beklediğinizden de güzel olur her şey
Bakalım bir deneyeceğim canım çok teşekkürlerHatırlamayıp sohbet kapısını kapatması olası . Küçüklükten fotoğrafınız varsa birlikte, onu atabilirsin sonradan, bak burada kim var şeklinde
Cesaret veriyorsunuz bana :) Ben de aklıma koydum galiba yazmayı. Ama ters bir cevap alırım da rezil olurum diye korkuyorum. Genel olarak böyle bir korkum var ilişkilerde. Reddedilme korkusu.
Senin de mi böyle tecrübelerin var yoksa :)Reddedile reddedile alışıyorsun . En kötü ihtimalle tecrübe olur, öyle düşün
Yeni hesabım diye ekle yaz böyle şeyleri yaparken insan strees yapiyo ama emin olun karşı taraf senin dusundgun yarisi bile dusunmyo yaz gitsin içinden geldiği gibiHaklısınız da ne desem ne yazsam bilemiyorum
Olmaz mı Ortaokuldan beri her beğendiğim erkeğe ilk adımı attım. Benden hoşlanıp adım atan erkeklerden hoşlanamıyordumEn fail olanını anlatayım.Senin de mi böyle tecrübelerin var yoksa :)
Allah iyiliğini versin Şimdi sevgilin var diye biliyorum ama.Olmaz mı Ortaokuldan beri her beğendiğim erkeğe ilk adımı attım. Benden hoşlanıp adım atan erkeklerden hoşlanamıyordumEn fail olanını anlatayım.
Lise 1’de ikinci dönemin başında sınıfa yeni bir çocuk geldi. Tipi hoştu. Teneffüsten sınıfa gelirken kalemliğimi düşürdüm o da yerden aldı Bunu pozitif bir işaret olarak algıladım çünkü pek de kibar bir çocuk değildi. Ben yürüdüm hemen sosyal medyadan. Azıcık konuştuk, cuma çıkma teklifi etti, kabul ettim. Hafta sonu “sevgili” olduk, aşkilotam diyodu bana Pazartesi günü okula gelmedi. Eve gittim, mesaj attım rahatsız mısın vs diye. Az bir konuştuk. Bana “ben seni arkadaş olarak görüyorum” dedi Cevap bile vermeyip sildim numarasını. Sınıfta da iletişime girmedim hiç. Yaklaşık 8 yıl oldu geçende takip isteği atıp fotoğraflarımı beğenmiş
Evet, engelledim o yüzden o akılsızı .Allah iyiliğini versin Şimdi sevgilin var diye biliyorum ama.
Yaz yaz deki x şehirde virüs çok var mıbu konudan yaZsan ister istmez çin e kadr uzuycak konuşmaHaklısınız da ne desem ne yazsam bilemiyorum :)
At bir gorus bakalim belki ekmek cikarMerhaba, konum biraz karışık olabilir :) Okuyup yorum yapan olursa teşekkürler. Ben bir üniversite öğrencisiyim. Ailem x şehrinde oturuyor. Ama şöyle bir not düşeyim x şehri yazlık bir yer. Yani insanların çoğu sadece yazları geliyorlar. Önceden benim ailem de sadece yazları geliyordu ama ben üniversite okumaya gidince x şehrine temelli taşındılar. Neyse, ben ise y şehrinde okuyorum. X şehrinde yıllardır komşumuz olan yaşlı bir çift var. Sadece yazları gelenlerden onlar. Annemlerle baya samimiler. Bu yaşlı çiftin benim yaşlarımda bir tane erkek torunları var. Adı Ali olsun. Ama nasıl anlatayım bilemedim ki. Biz bu Ali ile hiç tanışmıyoruz. Genelde bizim oturduğumuz mahallede yazlıkçı teyzelerin, amcaların falan torunları yazları hep x şehrine gelirler ama Ali nedense neredeyse hiç gelmiyordu. Sadece ikimiz de küçükken bir ara birkaç defa gelmişti, o zaman hayal meyal görmüştüm. Bu sene ben bir ara okuduğum şehirden ailemin yanına gelmiştim. O da anneannesiyle dedesine gelmiş. (koronadan önce) Küçükken gördüğüm hayal meyal olanları saymazsam bu onu ilk görüşümdü. Uzaktan gördüm. O beni görmedi. Nasıl anlatayım bilemiyorum ama oldukça etkilendim. Ama hiçbir şekilde o süre zarfı içinde bir iletişimimiz olmadı. Sonuçta birbirimizi tanımıyoruz. Ama ben onun adını ve soyadını biliyordum çünkü dediğim gibi anneannesiyle dedesi onu sık sık anlatıyordu. Sosyal medyadan arattım. Çıktı hemen. İnstagramdan istek attım. Halbuki hiç umudum yoktu. Sonuçta beni tanımıyor. Nasıl oldu ben de anlamadım ama isteğimi kabul etti ve geri takip isteği gönderdi. Sosyal medyasını inceleyince dünya görüşlerimizin vb. aynı olduğunu fark ettim. O da benim gibi y şehrinde okuyor. Zaten annesiyle babası da y şehrinde yaşıyor. Anladığım kadarıyla hayatında biri yok. Ben normalde böyle sosyal medyadan tanışmaları vs. mantıksız bulurum ama tuhaf bir şekilde içimden onunla bir şekilde tanışmak geliyor. Lafı fazla uzatmak da istemiyorum, yorumlar geldikçe detayları yazarım.
Güncelleme: Finaller falan araya girdi, o yüzden bir adım atamadım. Bu arada aksilik bu ya instagram hesabım hacklendi. Tekrar açacağım ama bu sefer istek atsam mı atmasam mı bilemiyorum. Ne yapsam bilemiyorum.