• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kafa karışıklığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.058
7.856
198
Merhaba, konum biraz karışık olabilir :) Okuyup yorum yapan olursa teşekkürler. Ben bir üniversite öğrencisiyim. Ailem x şehrinde oturuyor. Ama şöyle bir not düşeyim x şehri yazlık bir yer. Yani insanların çoğu sadece yazları geliyorlar. Önceden benim ailem de sadece yazları geliyordu ama ben üniversite okumaya gidince x şehrine temelli taşındılar. Neyse, ben ise y şehrinde okuyorum. X şehrinde yıllardır komşumuz olan yaşlı bir çift var. Sadece yazları gelenlerden onlar. Annemlerle baya samimiler. Bu yaşlı çiftin benim yaşlarımda bir tane erkek torunları var. Adı Ali olsun. Ama nasıl anlatayım bilemedim ki. Biz bu Ali ile hiç tanışmıyoruz. Genelde bizim oturduğumuz mahallede yazlıkçı teyzelerin, amcaların falan torunları yazları hep x şehrine gelirler ama Ali nedense neredeyse hiç gelmiyordu. Sadece ikimiz de küçükken bir ara birkaç defa gelmişti, o zaman hayal meyal görmüştüm. Bu sene ben bir ara okuduğum şehirden ailemin yanına gelmiştim. O da anneannesiyle dedesine gelmiş. (koronadan önce) Küçükken gördüğüm hayal meyal olanları saymazsam bu onu ilk görüşümdü. Uzaktan gördüm. O beni görmedi. Nasıl anlatayım bilemiyorum ama oldukça etkilendim. Ama hiçbir şekilde o süre zarfı içinde bir iletişimimiz olmadı. Sonuçta birbirimizi tanımıyoruz. Ama ben onun adını ve soyadını biliyordum çünkü dediğim gibi anneannesiyle dedesi onu sık sık anlatıyordu. Sosyal medyadan arattım. Çıktı hemen. İnstagramdan istek attım. Halbuki hiç umudum yoktu. Sonuçta beni tanımıyor. Nasıl oldu ben de anlamadım ama isteğimi kabul etti ve geri takip isteği gönderdi. Sosyal medyasını inceleyince dünya görüşlerimizin vb. aynı olduğunu fark ettim. O da benim gibi y şehrinde okuyor. Zaten annesiyle babası da y şehrinde yaşıyor. Anladığım kadarıyla hayatında biri yok. Ben normalde böyle sosyal medyadan tanışmaları vs. mantıksız bulurum ama tuhaf bir şekilde içimden onunla bir şekilde tanışmak geliyor. Lafı fazla uzatmak da istemiyorum, yorumlar geldikçe detayları yazarım.
Güncelleme: Finaller falan araya girdi, o yüzden bir adım atamadım. Bu arada aksilik bu ya instagram hesabım hacklendi. Tekrar açacağım ama bu sefer istek atsam mı atmasam mı bilemiyorum. Ne yapsam bilemiyorum.

Son düzenleme:
Merhaba, konum biraz karışık olabilir :) Okuyup yorum yapan olursa teşekkürler. Ben bir üniversite öğrencisiyim. Ailem x şehrinde oturuyor. Ben ise y şehrinde okuyorum. X şehrinde yani ailemin oturduğu şehirde yıllardır komşumuz olan yaşlı bir çift var. Annemlerle baya samimiler. Bu yaşlı çiftin benim yaşlarımda bir tane erkek torunları var. Adı Ali olsun. Ama nasıl anlatayım bilemedim ki. Biz bu Ali ile hiç tanışmıyoruz. Anneannesiyle dedesine neredeyse hiç gelmiyor. Küçükken bir ara birkaç defa gelmişti, o zaman hayal meyal görmüştüm. Bu sene ben bir ara okuduğum şehirden ailemin yanına gelmiştim. O da anneannesiyle dedesine gelmiş. (koronadan önce) Küçükken gördüğüm hayal meyal olanları saymazsam bu onu ilk görüşümdü. Uzaktan gördüm. O beni görmedi. Nasıl anlatayım bilemiyorum ama oldukça etkilendim. Ama hiçbir şekilde o süre zarfı içinde bir iletişimimiz olmadı. Sonuçta birbirimizi tanımıyoruz. Ama ben onun adını ve soyadını biliyordum çünkü dediğim gibi anneannesiyle dedesi onu sık sık anlatıyordu. Sosyal medyadan arattım. Çıktı hemen. İnstagramdan istek attım. Halbuki hiç umudum yoktu. Sonuçta beni tanımıyor. Ama isteğimi kabul etti ve geri takip isteği gönderdi. Sosyal medyasını inceleyince dünya görüşlerimizin vb. aynı olduğunu fark ettim. O da benim gibi y şehrinde okuyor. Anladığım kadarıyla hayatında biri yok. Ben normalde böyle sosyal medyadan tanışmaları vs. mantıksız bulurum ama tuhaf bir şekilde içimden onunla bir şekilde tanışmak geliyor. Lafı fazla uzatmak da istemiyorum, yorumlar geldikçe detayları yazarım.
Şansını bi dene bence :) Ölümlü kalımlı dünya hele de şu virüs varken :)

onu tanıdığını söyleyecek misin peki? Ne yazsam bilemiyorum yazmışsın ya bence sen şu falancaların torunu musun, ben de xlerin kızıyım de...

Haklısınız da ne desem ne yazsam bilemiyorum
Aynen şöyle ; Merhaba , ben x şehrinden anneannenlerin yan komşusu torarikar :) Son zamanlarda kimse kimseyi göremiyor malum virüs var. Anneannenle , deden nasıl iyiler mi ? diyip konuya gir :) Valla bende bilemedim biraz gül diye heyecan yapma diye böyle yazdım :)

Bence gayet güzel bir tanışma ama ilk ondan bir adımı bekle derim sen zaten atmışsın bir adı inşallah olur diyeyim şimdidien :)

Y şehrinde oturan konu sahibemiz x şehrindeki torun Aliyle ilk elektriklenmesi gerçekleşmiştir şaka bir yana eger gerçekten elektriklenme olduysa sosyal medyadan hemen irtibata geçip şansını dene derim en fazla ne olabilir ki cesaretlen ve şansını dene bu arada ali x şehrindemi kalıyor işi var mı yoksa oda okuyor mu haydi inşllah gönlünce olur bu iş

Y şehrinde oturan konu sahibemiz x şehrindeki torun Aliyle ilk elektriklenmesi gerçekleşmiştir şaka bir yana eger gerçekten elektriklenme olduysa sosyal medyadan hemen irtibata geçip şansını dene derim en fazla ne olabilir ki cesaretlen ve şansını dene bu arada ali x şehrindemi kalıyor işi var mı yoksa oda okuyor mu haydi inşllah gönlünce olur bu iş
Yok o da y şehrinde kalıyor orada üniversite okuyor benim gibi. Teşekkür ederim heyecanlandırdınız beni :)

Yok o da y şehrinde kalıyor orada üniversite okuyor benim gibi. Teşekkür ederim heyecanlandırdınız beni :)
İşte ikinizde y şehrinde okuyomuşsunuz işte tanıdık sayılırsınız gurbetcazlarda destek olursunuz birbirinize :KK37: baktınız ali pek oralı olmuyor arkadaş kalırsınız canım

Aynen şöyle ; Merhaba , ben x şehrinden anneannenlerin yan komşusu torarikar :) Son zamanlarda kimse kimseyi göremiyor malum virüs var. Anneannenle , deden nasıl iyiler mi ? diyip konuya gir :) Valla bende bilemedim biraz gül diye heyecan yapma diye böyle yazdım :)
Wuuu süper gerçekten 👍

Sizinki sosyal medya tanışması değilki. Zaten varlığından haberdar olduğunuz biri. Oradan biraz daha neler yaptığını takip edip ona göre samimi olabilirsiniz. Kaldıki anneannesinin komşusu olduğunuzu söylediğinizde laf lafı açacaktır. Belki ona da sizden söz etmişlerdir. Neden olmasın ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X