Merhaba, konum biraz karışık olabilir :) Okuyup yorum yapan olursa teşekkürler. Ben bir üniversite öğrencisiyim. Ailem x şehrinde oturuyor. Ama şöyle bir not düşeyim x şehri yazlık bir yer. Yani insanların çoğu sadece yazları geliyorlar. Önceden benim ailem de sadece yazları geliyordu ama ben üniversite okumaya gidince x şehrine temelli taşındılar. Neyse, ben ise y şehrinde okuyorum. X şehrinde yıllardır komşumuz olan yaşlı bir çift var. Sadece yazları gelenlerden onlar. Annemlerle baya samimiler. Bu yaşlı çiftin benim yaşlarımda bir tane erkek torunları var. Adı Ali olsun. Ama nasıl anlatayım bilemedim ki. Biz bu Ali ile hiç tanışmıyoruz. Genelde bizim oturduğumuz mahallede yazlıkçı teyzelerin, amcaların falan torunları yazları hep x şehrine gelirler ama Ali nedense neredeyse hiç gelmiyordu. Sadece ikimiz de küçükken bir ara birkaç defa gelmişti, o zaman hayal meyal görmüştüm. Bu sene ben bir ara okuduğum şehirden ailemin yanına gelmiştim. O da anneannesiyle dedesine gelmiş. (koronadan önce) Küçükken gördüğüm hayal meyal olanları saymazsam bu onu ilk görüşümdü. Uzaktan gördüm. O beni görmedi. Nasıl anlatayım bilemiyorum ama oldukça etkilendim. Ama hiçbir şekilde o süre zarfı içinde bir iletişimimiz olmadı. Sonuçta birbirimizi tanımıyoruz. Ama ben onun adını ve soyadını biliyordum çünkü dediğim gibi anneannesiyle dedesi onu sık sık anlatıyordu. Sosyal medyadan arattım. Çıktı hemen. İnstagramdan istek attım. Halbuki hiç umudum yoktu. Sonuçta beni tanımıyor. Nasıl oldu ben de anlamadım ama isteğimi kabul etti ve geri takip isteği gönderdi. Sosyal medyasını inceleyince dünya görüşlerimizin vb. aynı olduğunu fark ettim. O da benim gibi y şehrinde okuyor. Zaten annesiyle babası da y şehrinde yaşıyor. Anladığım kadarıyla hayatında biri yok. Ben normalde böyle sosyal medyadan tanışmaları vs. mantıksız bulurum ama tuhaf bir şekilde içimden onunla bir şekilde tanışmak geliyor. Lafı fazla uzatmak da istemiyorum, yorumlar geldikçe detayları yazarım.
Güncelleme: Finaller falan araya girdi, o yüzden bir adım atamadım. Bu arada aksilik bu ya instagram hesabım hacklendi. Tekrar açacağım ama bu sefer istek atsam mı atmasam mı bilemiyorum. Ne yapsam bilemiyorum.
Güncelleme: Finaller falan araya girdi, o yüzden bir adım atamadım. Bu arada aksilik bu ya instagram hesabım hacklendi. Tekrar açacağım ama bu sefer istek atsam mı atmasam mı bilemiyorum. Ne yapsam bilemiyorum.
Son düzenleme: