bir kadının doğmamış bebeğine mektubu.!

canım çok güzeldi yaaa.ağlattın beni burda hüngür hüngür,çok etkilendimm,
Allahım isteyen herkese seğlıklı bebişler nasip et inşallahh..

yüreğine sağlık rüyameleğim... rabbim isteyen ama gerçekten hakeden herkese anne olmayı nasip etsin inşallah...

canım benim bebeğile yürekten dua ediyoruz rabbim en kısa zamnda özlemini duyduğun o güzel duyguyu sana ve isteyen herkese yaşatsın diye güzel haberlerini de bekliyoruz rüyacım

canımsın yaa,ne harika bir mektup olmuş,eminim kalbinde en az mektubun kadar güzel ve Allah kalbinin güzelliginde güzelliklerle donatsın hayatını,ve o kadar güzel saglıklı bebekler versin kucagına,öpüldün

rüya melegim allah kalemine döktügün kelimeleri dilerim en kisa zamanda sana yasatsin harikaydi ya suan halen agliyorum rabbim senin gibi yüregi güzel bi annayi fazla bekletmiycekdir iysallah

offf ruya melegım aglattın benı :KK43: allah senın sekerlıgımın ve tum ısteyen arkadaslarımız kucaklarını bır gun doldursun ınsallahhh

ruya melegim suan bogazimda bi dügüm var mektubunu sonuna kadar okuyamadim
bende cok kez mektup yazmayi düysündüm günlük tutmk istedim ama sonradan daha kötü olacagimi düsünerek yapmadim o mektubu her okudugumda aglayacagimi bildigim icin zaten psikolojimiz düzgün degil dahada kötü oluyor sana tavsiyem yazma mektup falan bu sana daha cok aci verecek sende biliyorsun daha cok kendine aci cektirmek sadece seni yipratir

melegini en kisa zamanda kucagina alman dilegiyle sevgiyle kal

ruya melegim suan bogazimda bi dügüm var mektubunu sonuna kadar okuyamadim
bende cok kez mektup yazmayi düysündüm günlük tutmk istedim ama sonradan daha kötü olacagimi düsünerek yapmadim o mektubu her okudugumda aglayacagimi bildigim icin zaten psikolojimiz düzgün degil dahada kötü oluyor sana tavsiyem yazma mektup falan bu sana daha cok aci verecek sende biliyorsun daha cok kendine aci cektirmek sadece seni yipratir

melegini en kisa zamanda kucagina alman dilegiyle sevgiyle kal

Canım ben uzun bir süredir yoktum şimdi gördüm yazdıklarını ben yazınca rahatlıyorum paylaşınca azalıyor nedense kederim ama şuanda gayet iyiyim umarım rabbim seninde gönlüne göre verir tez zamanda kavuşursun bebeğinea.s.:emir_bebek:

koptum ben yine ya.......... gözyaşlarımı tutamıyorum çok güzel bi mektup
bu özlem hiçbi özleme benzemiyo:çok üzgünüm:

X