bir kadının doğmamış bebeğine mektubu.!

ruyamelexgxim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2007
808
6
01.04.2007

bebeğim…..meleğim…
benim kadar sabırsızmısın bilmiyorum yok yok benim kadar sabırsız olsan çoktan gelirdin yanıma kollarıma güzel kokunu teninin yumuşaklığını hissettirirdin annene yok meleğim sen baban gibi ağır kanlı olacaksın olsun meleğim sen gelde hayırlısıyla ben beklerim bir ömür boyu…
çok merak ediyorum seni kime benzeyeceksin ağzını burnunu gözlerini herşeyini merak ediyorum meleğim baban bana benzemeni benim gibi delidolu hatta hafif çatlak  olmanı istiyor.
Aslında gönlümüzden geçen bunlar fakat sen sağlık sıhatle gel hayırlı evlat ol yeter bize ..
Meleğim…
ben seni çok özlüyorum inan bu hiç bir özleme benzemiyor hiçbirşeyi hiç kimseyi özlemedim bukadar heran seni düşünüyorum ve acaba sana iyi bir anne olacakmıyım diyede düşünmüyor değilim etrafımdakiler seni pamuklarda büyüteceğimi düşünüyor hatta fanuslarda saklayacağımı düşünenler bile var yok bebeğim merak etme henüz annen kafayı sıyırmadı her çocuk gibi büyüyeceksin ama şunu unutma annene nezaman ihtiyaç duysan ömrüm yettiğince bir nefes kadar yakınında yanında olacağım sana söz .!
Meleğim..
Ben seninle güleceğim seninle ağlayacağım üzüleceğim seninle nefes alacağım baban benim seni nasıl özlediğimi beklediğimi biliyor ve seni şimdiden kıskanıyor oda seni hasretle bekliyor sensiz mutluluğumuzun yarım kaldığını biliyormusun meleğim sensiz evimiz yuva olmuyor ıssız sessiz sensiz…

seni hasretle sabırla bekliyoruz meleğimm çok bekletme bizi …..

Son düzenleme:
inanılmaz güzel bir yazı gözlerim dolarak okudum umarım allahım sana en kısa ama en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin

bende duygunlandim gercekten allah herkese nasip etsin annae olup da o bebegi icinde hissetmeyi :KK43:

canlarım ya amannnnnnnnnnnnnnnn boşverin ne yapalım zamanı var dememkiiiiiiii kız ruya ama bilioym sana annelik çok yakışacakkkkkkkkkkkkkk

Uzaklara bakıp ağlıyorum.
Doğmadan ölen bebekleri görüyorum düşlerimde,
O kadar masumlar ki…..
Suçlamıyorlar bile.
Oysa onların yaşama haklarını ellerinden aldık biz .
Şimdi ise heba ediyoruz ,
Doğmamış bebeklerin zamanını……

Biçimsizler.
Suyun içinde ,bir avuç suyun içindeler.
Minikler,
Yalnızca gözleri var sanki.
Her şeyi anlatan gözleri,
Anlamlı ve masum bakan gözleri.
Rengarenk gözleri.
Uzaklara bakıp ağlıyorlar .
Yaşayamadıkları hayatlarının ,
Ziyan oluşuna ağlıyorlar.
Sitem etmiyorlar ama yerimizde olmayı çok istiyorlar
:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Canim Yazin çok Güzel Gözlerim Doldu Yaa Allah Sanada En Kisa Sürede Bir Bebiş Nasip Etsin

rüyameleğim çok duygulu bir yazıydı.hislerini nasılda güzel dökmüşsün kelimelere.etkilenmemek elde değil.inşallah en kısa zamanda rabbim senide bebeğine kavuşturacak.kendini sakın suçlama.bu doğru değil çünkü.şartlar ve zaman o an öyle gerektirmiştir.hayırlısı neyse yaradan bizden daha iyi bilir.bu formda --bende hamileyim-yazısını göreceğimiz günler uzak değil.dualarımız sen,şekerlik ve tüm anne olmak isteyenlerle,

rüyameleğim çok duygulu bir yazıydı.hislerini nasılda güzel dökmüşsün kelimelere.etkilenmemek elde değil.inşallah en kısa zamanda rabbim senide bebeğine kavuşturacak.kendini sakın suçlama.bu doğru değil çünkü.şartlar ve zaman o an öyle gerektirmiştir.hayırlısı neyse yaradan bizden daha iyi bilir.bu formda --bende hamileyim-yazısını göreceğimiz günler uzak değil.dualarımız sen,şekerlik ve tüm anne olmak isteyenlerle,

canım sağol umarım ogünler çok uzak değildir hayırlısı:emir_bebek:

CANIM HERKES GİBİ BENDE ÇOK DUYGULANDIM.
ŞU ANDA ODANIN DA BOŞ OLMASINDA İSTİFADE, İÇİMDE NE VARSA YARIM KALMIŞ HEPSİNİ DÜŞÜNÜP AĞLIYORUM...
RABBİM SANA DA SAĞLIKLI BİR BEBEK NASİP ETSİN.
ONU ÖZLEMEK ÇOK AĞIR GELİYOR BİR KADININ YÜREĞİNE...
HELE HELE Kİ ONUN VAR OLDUĞUNU ÖĞRENDİĞİN AN, KAYBEDECEĞİNİ DE BİLMEK EN DAYANILMAZI.
BEN BU ACIYI GEÇTiĞİMİZ YAZ YAŞADIM.
ŞiMDİ TEK DİLEĞİM, RABBİM BİZLERE CANIMIZDAN CAN KOPMA ACISINI YAŞATMASIN...
SENİNDE HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN.

SEVGİYLE KAL, HOŞÇAKAL...

CANIM HERKES GİBİ BENDE ÇOK DUYGULANDIM.
ŞU ANDA ODANIN DA BOŞ OLMASINDA İSTİFADE, İÇİMDE NE VARSA YARIM KALMIŞ HEPSİNİ DÜŞÜNÜP AĞLIYORUM...
RABBİM SANA DA SAĞLIKLI BİR BEBEK NASİP ETSİN.
ONU ÖZLEMEK ÇOK AĞIR GELİYOR BİR KADININ YÜREĞİNE...
HELE HELE Kİ ONUN VAR OLDUĞUNU ÖĞRENDİĞİN AN, KAYBEDECEĞİNİ DE BİLMEK EN DAYANILMAZI.
BEN BU ACIYI GEÇTiĞİMİZ YAZ YAŞADIM.
ŞiMDİ TEK DİLEĞİM, RABBİM BİZLERE CANIMIZDAN CAN KOPMA ACISINI YAŞATMASIN...
SENİNDE HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN.

SEVGİYLE KAL, HOŞÇAKAL...

canım seni çok iyi anlıyorum dediğin gibi rabbim varlığını hissettirip sonra ondan etmesin çok zordur hayırlısıyla versin verecekse.

X