Öyle üni okumak da ayrı zor aürekli kaygı kaygıUniversite okuyormussunuz memur olmaya calisin. Kesinlikle kendinizi kasin sinaviniza girin basta bosken kimseler de yokken sinavlarda basarmasi daha kolay oluyor. Zaman gectikce hepsi zorlasiyor. 5 senelik mezun olarak atanamadin simdi ders calismasi vs daha zor. Ayrica esiniz ne kadar iyi bir insan olursa olsun kesinlikle ama kesinlikle bir bayan calismali. Para kazanmali. O kadar onemli ki bu. Cocuklarimizin hayatini bile etkiliyor.
Valla burada bir sürü konu goruyoruz temel neden ekonomik özgürlüğün olmaması o yüzden boşanamıyorlarEğer ekonomik özgürlüğüm olmasaydı şuan belki boşanmaya cesaret edemezdim 1 çocukla
Belki iş bulmayı
Birikim yapmayı
Yada çocuğumun büyümesini beklerdim
Ama okuduğum icin çalıştığım icin boşanmami engelleyen bi durum olmadi para
Biliyorum ki çalışıp çocuğuma kendime evime bakabilecem
Tabiki de öyle fakat en azından bir okul okudugunuzda girecegınız iş de daha ön planda olabılıyorsunuz
Ya ben şuna karsıyım o zaman kadın da erkegın parası uzerınde hak iddia edemezBizim erkeklerimiz kadın calıssa dahi,kadının parası üzerine hak idda etmeyi seviyorlar maalesef.
Bide dusun adam kazanıp getirince ,abow car car car hic susmazlar.
Sahsen kazanır kendi paaramı harcarım.
Kocamda duracağı yeri bilir.
Kadınlar eslerine cok harcıyosn,az dikkat et falan gibi seylerı cok fazla söylemezler genelde.Ya ben şuna karsıyım o zaman kadın da erkegın parası uzerınde hak iddia edemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?