Bir kadını seksi yapan fizigimidir yoksa giydiklerimi

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
45
Kocaeli
bir kadını fizigimi seksi gosterir yoksa giydigi kıyafetlermi opuyorumnanaktan

Fizik diyorum...Kesinlikle fizik...opuyorumnanaktan
Fizik yerinde değilse dünyanın en seksi,en pahallı kıyafetini giyse bana mısın demez .
Öte yandan fiziği güzel ,alımlı bir kadına uyduruk bir bez parçasından kıyafet giydirseniz ''benim '' der...Fiziği güzel olan kıyafetleri taşımada hep bir adım öndedir.
Umarım bu konudan dolayı ''harp'' çıkmaz .kaydirigubbakcemile3

cıkmaz ya cıkarmıki kaydirigubbakcemile3
bende fizik diyorum fizik olmadan kıyafetler bi ise yaramıyo

hiçbiri diyorumkaydirigubbakcemile3
hali tavrı, karizma denen olay var ya işte o, :hulya:
yoksa erkekler çirkin bi kadınıda sexi bulabiliyor
akannehir

Konu görsellik ,boy ,pos,kilo ,alım,çalım olduğunda sonu pek hayırlı olmuyor.kaydirigubbakcemile3 Senin topiğinde umarım bu sefer sukunet hakim olur canım .kaydirigubbakcemile3

Tabii ki fizik..

Dünyanın en pahalı ve kaliteli en seksi giysisini de giyseniz, fiziğiniz müsait değilse, seksi ve hoş olamazsınız asla..

Kimse kendini kandırmasın.

bide vucudun orantılı olup olmadıgıda cok onemli toplu bi bayanın vucudu orantılıysa eger oda seksi gorunebiliyor

çok mükemmel olması gerekmiyor ama tabiki önce fizik..
sonra karizması,duruşu bakışı,konuşması,tavrı
sonrada kıyafetleri..
kıyafeti en sona koydum çünkü yukarıdaki 2 özellikten biri olmayan kadın ne kadar seksi giyinmeye çalışırsa çalışsın olmuyor...

tabii ki fizik düzgün olmalı taşıyabilmeli kıyafeti.

daha sonra kızların dediği gibi karizma bakışlar edalar vs:)

fizik elbetteee
fizigi guzel olan cuwal giysede yakisir

fiziği güzel olması bence de etkilidir seksilikte
ama seksapalitesi kimyasıyla bakışıyla dokunuşuyla hareketleriyle giyimiyle devam eder yoksa fırt diye söner

bence de fizik...
bacaklarımın ince olması için çok şey verirdim...

çok mükemmel olması gerekmiyor ama tabiki önce fizik..
sonra karizması,duruşu bakışı,konuşması,tavrı
sonrada kıyafetleri..
kıyafeti en sona koydum çünkü yukarıdaki 2 özellikten biri olmayan kadın ne kadar seksi giyinmeye çalışırsa çalışsın olmuyor...

bende bu sıralamaya katılıyorumvereliniortak

sadece fiziklede olmuyor,hem fiziği düzgün olmalı,hem giydiği kıyafet güzel olmalı.
fiziği düzgün olupta absürt giyinirse seksi olamaz.kadını seksi göstermek için her ikiside olmalı.

önce gençlik ,katılırmısınız bilmiyorum ama kırk,yaşından sonra ,incede olsanız güzel de olsanız , yaşına göre iyisin diyorlar ! önce gençlik sonra ,fizik , kıymeti kaldıysa günümüzde en son da ruh güzelliği.[:uhm::uhm:

Back