Bir kadından gelen mesaj…

Doğru söylüyor olabilir. Bazen böyle boş insanlar çıkıyor. Hadleri olmayan şeye karışıyorlar. Ben boşanma aşamasındayken x kurumunda çalışıyordum.y kurumundan biri x kurumundaki arkadaşımı arayıp aaa sonundaoldu boşanıyormuş demiş.
Arkadaşım da nerden duydun demiş. O da koruma polisler konuşuyor aralarında demiş.
Neyse işte aradım boşandığım mikrobu orda burda konuşma dedim. Yemin etti asla kimseye demedim diye. Ki ağzı sıkıdır aslında. Sonra fark ettim komşumun eşi de polis o konuşuyormuş. Ama ayar çekmen iyi olmuş. Yapacağı varsa da yapmaz. Çok da muhatap olma boşver artık

Gayette buluşmuş kadında sıze ulaşmış. Ne anlattıkı kadın sevgılımmı dedı net kadındogru soluyor. Sız bosanıomusunuz dıye sordu ne anlattı?
Sevgilim demedi ama benimle görüşmek istedi, ben kabul etmedim dedi. Haberin olsun diye söylüyorum dedi.

Klasik erkek yalanları asla evet yaptım ettim demez bir sürü bahane uydurup kadının kafasını karıştırmayı başarır umarım sizinki karışmaz çünkü bu kadınla görüşmüşler %100

Klasik erkek yalanları asla evet yaptım ettim demez bir sürü bahane uydurup kadının kafasını karıştırmayı başarır umarım sizinki karışmaz çünkü bu kadınla görüşmüşler %100
Ben de eminim. Hangi kadın böyle bir yalan söylesin ki. Diyorum ayrıca sen kim oluyorsun da kim senin hayatını mahvetmeye çalışsın ya. Sanarsın ajan falan. Bi tarafımın patronu.

Kadın sadece gözdağı vermiş sizinkine, barışma ihtimaline karşı size telefonum bozuldu ayağı çekiyor. Tamamen bitsin istemiyor.

Ben suyu bulandırmak istemiyorum ama başının erkekle belaya girmesi ihtimali yüzünden hiçbir kadın bir başka kadına bu iyiliği durduk yere yapmaz. Bu kadının canı yanmış olabilir. Eğer dava dosyasına aldatma delili ekleyecekseniz kurcalayın. Dahası çıkacak bu adamdan

Kesinlikle. Kim neden böyle bir iftira atsın. Hani kadını tanıyorum dese bana iftira atıyor dese daha inandırıcı bir yalan olur. Kadını tanımıyormuş. Tanımadığın bir kadın neden yapsın bunu. Üstelik kadının profili fake değil. Ta 2020lerden postlar var ve postların altında arkadaşları-akrabalarıyla yorumları var. Gerçek profil yani. Adı sanı belli, yaşadığı yere kadar belli. Muhtemelen kadının numarasını sildi, ulaşamıyor şu an. Hesabını da bulamadığını düşünüyorum, kadın da engellemiş olabilir.Kadına yazma ona falan derdi yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…