M mizmiz06 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Mart 2016 180 51 98 25 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi mizmiz06 #1 kızlar ıkı oglum var balık yagı, argıvıt ve d3k2 verıyorum kıs aylarında gece uyumadan once verıyorum acaba boyle coklu karıstırınca etkısı gıdermı cok sukur faydalarını goruyorum ama kafamda karıstı
kızlar ıkı oglum var balık yagı, argıvıt ve d3k2 verıyorum kıs aylarında gece uyumadan once verıyorum acaba boyle coklu karıstırınca etkısı gıdermı cok sukur faydalarını goruyorum ama kafamda karıstı
L Leotruck Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2019 519 973 53 32 26 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi mizmiz06 #2 mizmiz06 .!.: kızlar ıkı oglum var balık yagı, argıvıt ve d3k2 verıyorum kıs aylarında gece uyumadan once verıyorum acaba boyle coklu karıstırınca etkısı gıdermı cok sukur faydalarını goruyorum ama kafamda karıstı Genişletmek için tıkla... Bende bu şekilde veriyorum canım Doktor önerisi ile veriyorum hemde Fark olarak gece değil - gündüz kahvaltıdan sonra tok karna
mizmiz06 .!.: kızlar ıkı oglum var balık yagı, argıvıt ve d3k2 verıyorum kıs aylarında gece uyumadan once verıyorum acaba boyle coklu karıstırınca etkısı gıdermı cok sukur faydalarını goruyorum ama kafamda karıstı Genişletmek için tıkla... Bende bu şekilde veriyorum canım Doktor önerisi ile veriyorum hemde Fark olarak gece değil - gündüz kahvaltıdan sonra tok karna
succulentaski Nirvana Pro Üye 5 Ekim 2020 13.439 35.903 548 36 26 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi mizmiz06 #3 D vitamini ve demir kahvaltıdan sonra Balık yağı öğlen Argivit akşam olarak dedi doktorumuz bize. Ek olarak da ara ara sambucol kullanıyoruz bağışıklık için.
D vitamini ve demir kahvaltıdan sonra Balık yağı öğlen Argivit akşam olarak dedi doktorumuz bize. Ek olarak da ara ara sambucol kullanıyoruz bağışıklık için.
M mizmiz06 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Mart 2016 180 51 98 26 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi mizmiz06 #4 Gzdkkl .!.: Bende bu şekilde veriyorum canım Doktor önerisi ile veriyorum hemde Fark olarak gece değil - gündüz kahvaltıdan sonra tok karna Genişletmek için tıkla... tam gun okula gıdıyolar sabah uyanıncada asla bısey hemıyolar dıye hepsını uyumadan once rutıne doktuk oyle vermek zorunda kalıyorım
Gzdkkl .!.: Bende bu şekilde veriyorum canım Doktor önerisi ile veriyorum hemde Fark olarak gece değil - gündüz kahvaltıdan sonra tok karna Genişletmek için tıkla... tam gun okula gıdıyolar sabah uyanıncada asla bısey hemıyolar dıye hepsını uyumadan once rutıne doktuk oyle vermek zorunda kalıyorım