• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir isim düşünüyoruz kizimiza fakat esimle ayni soy isimde birinde daha var o isim sizce bu sorun olur mu ??

Bayanpapatyaaa

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2022
19
8
1
30
Kizlar bir isim düşünüyoruz kızımız olucak onun icin ama ailede o isim cok var ve ayni soy isimde de bir yakinimizda var karışır mi bilmiyorum o baya büyük 14 yas olucak bizim kizla aralarinda sizce koymak sakincali olur mu ?? Aile uyelerine rahatsizlik verir mi evlerimiz yakin oturuyoruz fikirlerinizi yazar mısınız

Kizlar bir isim düşünüyoruz kızımız olucak onun icin ama ailede o isim cok var ve ayni soy isimde de bir yakinimizda var karışır mi bilmiyorum o baya büyük 14 yas olucak bizim kizla aralarinda sizce koymak sakincali olur mu ?? Aile uyelerine rahatsizlik verir mi evlerimiz yakin oturuyoruz fikirlerinizi yazar mısınız
Kuzenim kızımın iki iymini birden koydu. Ne diyebilirim ki. Çok beğenmiş koymuşlar önce şaşırdım sonra beğenmişler de koymuşlar dedim geçtim. Aynı ortamda bulunma durumu yok bizde. İki yaş var aralarında ama dediğim gibi aynı şehirde yaşamıyoruz.

Resmi herhangi bir yerde karışma ihtimali yok. Artık her şey tc ile oluyor. Falanca kızı diye bir durum kalmadı sonuçta. Aile içinde sorun olup olmayacağı konusunda bir şey diyemem o herkese göre değişir

Back