Nişanlanalı 4ay oldu kayınvalidelimle çok samimi değilim yapmacık geliyor bana başkalarının yanında kızım kızım gelinim gelinim görseniz bi sevgi abidesiişi gücü gösteriş kayınpeder bana giymem için bi elbise almış nişandan önce giyermisin dediler bedeni olursa (normalde) giyerim dedim modeli bile aklıma gelmedi önem vermedim kırılmasınlar diye giyerim dedim neyse nişan hazırlıkları tamam tum aıleler akrabalar toplandı ben giyinmişim süslenmişim üzerimdeki elbiseyi begenip beraber almışız yuzükler beş dakika sonra takılacak heyecanlıyım:18: kayınpederin aldıgı elbiseyi getirmiş yanıma al bunu giy diye çok güzel dedi baktım giyilecek gibi değil anne hazırlandım beni bekliyorlar normalde giyerim dedim bunu suratı astı gitti zaten nişan elbiseside olmazdı tesettürlüyüm elbise dedikleride bir adet etek ve fular nişan oldu bitti şükür 2 gün sonra oğlunu arıyor benide aramıyor aldığımız elbiseyi giymedi söylede göndersin aldığımız yere veripde parayı bari alalım diye böyle bişey olabilirmi ya geri isteyeceksen ne niyetle aldın bana onu demi aldıgı şeyleri paketledim güzelce bana verdikleri gibide vermedim oğluna verdim göturmus annesıne hiç bişey demedim ama olayı buyutmedım tuhafıma gıttı normal bişey mi bu tek benmi tuhaf düşünüyorum...