• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİR İNSAN NASIL ARKADAŞININ SEVGİLİSİNE FARKLI ANLAMDA YAKLAŞIR??

takkedustukelgorundu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2017
356
189
53
32
merhaba bayanlar
eski konularımı bilenler bilir o dönemde burda kaçarak evlenenlere sorular soruyordum falan daha sonra bırıyle bayagı samımı olduk ve numaralarımzı birbirimize verdik, devamlı konustuk falan sonra ben sevgılımle kavga etmıstım o sırada gene konustuk ve bu sevgılıme yazdı ınstagramdan, işte bızle ılgılı yapma boyle falan dıye sonra numarasını alıyor sevgilimin, telefında konusuyor falan bızle ılgılı kendısı evlı zaten, gelelım bu haftaya yıne kavga ettık onla konustuk, bu dedıkı ben arıcam konuscam bununla bende sakın yapma anlar bak dedım oda kapattı aradı ve sevgılım uzun zamandır aramayan yazmayan ınsan nedense bız kavga edınce yazdı bana dıye anlamıs ve buna bır oyun yamış, tabı o sırada kız bana mesajları yolluyor ama kesıp kesıp yolluyor mesajları, sevgılım bunun oyununu bozmak ıcın hatun falan demıs resım ıstemıs ve kızda tamamıyle karsılık vermıs ama kız o kısımları kesıp yolluyor bana mesajları, daha sonra ben sevgılıme soylıcem bunu dedım, sakın soyleme falan dedı bana, neyse ben tamam dedım beklıyorum ama ne olucak diye, daha sonra kız bana dedıkı ben muhabbetı kesıcem ben esımı sevıyorum dedı ve buna ragmen kesmedı konusmayı.

Akşam oldu kendı ısten cıktı arıyorum meşgul, sevgılımı arıyorum oda mesgul, kıza mesaj atıyorum benı ara dıye annemle konusuyorum dıye yalan soyluyor, neyse turkcellden mesaj geldı su kısının gorusmesı bıtmıstır dıye o sırada ıkıncı mesaj geldı sevgılımınde konusması bitmiş, kızı arıyorum eve gırdım dıyo falan bana halbukı yalan o aksam sevgılımle konustuk, ıste o bana herseyı anlattı arkamdan ıs cevrirdin sen benım ben ona oyun yaptım salak degılım, neden senle kavga ettıgımız gun yazdı bana, ben suphelendım ve farklı anlamda yazdım oda karsılık verdi, eger boyle olmasaydı aramız ben sana mesajları yollıcaktım bak arkadasını tanı sevgılıne evlencen adama yanasıyor etrafına dıkkat et dıcem dedı ve aramız tekrardan bozuldu, dedımkı ben ona ara demedım oncekı aradıgında numaran varmıs ve aradı dedım, daha sonra bana tamam bıttı artık arama benı dedı tamam dedim, bende whatsapp duruma yazdımkı yarın yer yerınden oynıcak senın yuvanı cok guzel yıkarım benım sevgılıme farklı anlamda yanasmak ne gosterırım sana yarın yazdım, sevgılım gordu aradı acmadım mesaj attı bakmadım.

Gece baktım aradım bende, sonra ıste bız ne yapıcaz boyle falan dedi, bende sen benı sevıyormusun dedım evet dedı sıkıntı yok o zaman dedim, neyse bız tekrar konusmaya basladık aramız duzeldı falan ama bu kız durmuyor hala yazıyor arıyor, aynı anda cevrımıcı olduklarına defalarca sahıt oldum ve sevgılıme sordum hayır numarasını sıldım dedı, bende duruma bıseyler yqazıyorum ve bana bugun derdın ne dıyor, dunde ben kıza mesaj attım benı ara hemen sevgılım bana aksam neler dedı neler dedim, aramadı hemen sevgılıme soylemıs oda benı aradı, sen neden mesaj atıyorsun ben sana muhattap olma demedım mı dedi, bende sen nerden duydun dedım ben duyarım dedi, hanı numara yoktu hanı mesaj atmıyordu evey bayanlar uzun kusura bakmayın, şimdi ben ne yapayım bana bişey söyleyin ve bu kişi burda üye gerekirse ifşa bile edicem.

okudugunuz için şimdiden teşekkür ederim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Noktalama isaretlerinden haberiniz yok mu Allah askina? Canim cikti anlayana kadar. Anladim da sayilmaz.

Niye sevgilinizin numarasini verdiniz en basta? Bu kadin sevgilinize mi yurumus? Sevgiliniz niye hatun demis? Anladigim su. İliskileri var. Siz kadini tehdit ettikce, sevgiliniz sizin agzinizi kapatmak icin size mesaj atip duruyor. Ne ugrasiyorsunuz bu yuzsuzlerle?

Buradan biriyle arkadaş oldun, o sevgiline yazdı güya deniyor falan filan. Ne kadar saçma işlere girişmişsin, ne diye buradan hiç tanımadığın insanı hayatına bu kadar dahil ediyorsun? Ne işin var tanımadığın insanla, bir daha böyle samimiyetlere girme benden sana tavsiye. Erkek arkadaşın da güven vermedi bana. Çok çocuksu şeyler bunlar.

Ya diyorum işte "SEREFSIZLIK" salgın olmuş. Sana da geçmiş olsun tedavisi mümkün değil. İki yüzlü ahlaksız namussuz insanlar olduklarını belli etmişler neyi bekliyorsun merak ettim.

Sevgilinizden ayrılın, arkadaşınızla bir daha görüşmeyin.
Bulunmaz Hint kumaşı mı bu adam, saygısız, sevgisiz, dengesiz bir ilişkiyi ille de sürdüresiniz?
Yaşlar da küçük sanırım. WhatsApp durumlarından laf sokmak vs çok çocukça...
Bir daha da sevgiliniz yada herhangi birini denemek için arkasından iş çevirmeyin.
Gördüğünüz gibi Arap saçına dönüyor.

Buradan biriyle arkadaş oldun, o sevgiline yazdı güya deniyor falan filan. Ne kadar saçma işlere girişmişsin, ne diye buradan hiç tanımadığın insanı hayatına bu kadar dahil ediyorsun? Ne işin var tanımadığın insanla, bir daha böyle samimiyetlere girme benden sana tavsiye. Erkek arkadaşın da güven vermedi bana. Çok çocuksu şeyler bunlar.

aynen çok çocuksu ama haftasonu gorustugumuzde ben ona bunun hesabını ayrıyetten sorucam dedıgınız gıbı cok dahıl ettım ben herkesı kendım gıbı ıyı nıyetlı zannederdım kendısı bana ıtıraf ettı evlıyken baska bırıyle konusmus zamanında yenı ogrendım ama ben bunu sımdı nasıl cıkıcam ısın ıcınden bılmıyorum ne yapayım sızce ?

Biraz kendi düşen ağlamaz olmuş bu durum. İş işten geçmiş nasıl güvendin de özel hayatına bu kadar soktun? Benim hiç bir arkadaşımda nişanlımın numarası yok ki kaldı konuşmasına izin vereyim bizim aramız bozulunca.. Sana iyi bir ders olmuş, erkek arkadaşının da güvenilmeyecek biri olduğunu görmüşsün. Şükür namazı kıl bence

Öncelikle düzgün türkçe lütfen anlaşılmıyor bir şey yazdıklarınızdan.
Erkek arkadaştan da ayrılırım kadını da ifşa ederim.
O değil de nasıl güvenebiliyorsunuz insanlara pat diye. Kendi ilişkinizi neden kendiniz yönetmiyorsunuz?

sevgılımın numarasını ben ver
Noktalama isaretlerinden haberiniz yok mu Allah askina? Canim cikti anlayana kadar. Anladim da sayilmaz.

Niye sevgilinizin numarasini verdiniz en basta? Bu kadin sevgilinize mi yurumus? Sevgiliniz niye hatun demis? Anladigim su. İliskileri var. Siz kadini tehdit ettikce, sevgiliniz sizin agzinizi kapatmak icin size mesaj atip duruyor. Ne ugrasiyorsunuz bu yuzsuzlerle?
medım kendısı ınstagramdan almıs daha onceden evet bu kadın sevgılıme canım falan dıyor sevgılımde uzun zamandır bana yazmazdı kavga edınce yazdıgında anlamıs benle konustugunu ona oyun yapmıs akşam bana mesjları atıcakmıstı arkadasını ıyı tanı bak hemen nasılda karsılık verıyor gor onun ıcın yaptım dedı ama bu kız hala mesaj atıyor suanda ve ben bunu kocasına aılesıne herkese anlatcam hepsını bılıyorum

medım kendısı ınstagramdan almıs daha onceden evet bu kadın sevgılıme canım falan dıyor sevgılımde uzun zamandır bana yazmazdı kavga edınce yazdıgında anlamıs benle konustugunu ona oyun yapmıs akşam bana mesjları atıcakmıstı arkadasını ıyı tanı bak hemen nasılda karsılık verıyor gor onun ıcın yaptım dedı ama bu kız hala mesaj atıyor suanda ve ben bunu kocasına aılesıne herkese anlatcam hepsını bılıyorum
Siz zaten suan ayrisiniz. Artik sevgiliniz degil yani. Uzerinde bi hakkiniz da kalmadi. Kadinda mesaj atiyorsa atsin. O onun ahlaksizligi. Eski sevgiliniz istese engellerdi. Konusmazdi. Siz kadini tehdit ettiginizde banane ya der kenara cekilirdi. Hicbirini yapmadi. Buyuk ihtimalle denedim diye de yalan soyledi zaten, kadina yuz verdi. Sizin yapmaniz gereken hayatinizdn cikarmak. Kadinin ailesine ne sifatla gidip anlaticaksiniz ki olani?

O kadından ziyade sevgilini sorgulaman lazım. Adam güle oynaya kadınla mesajlaşıyor sen daha uyu. Sanki kadın zorla konuştu. O pislik heriften ayrıl, pislik kadınla da ilişkini kes.

Sevgiline koca bir yav he he çekiyorum.

Niye aranızda bağlantı olsun istemiyor sence? Tabiki ikinizi bir arada götürecek, kandırılan yalnız sen olacaksın.

Kim kiz o ?
Soyle bana bende sir cikmaz :)
Yalniz sevgilin de az degil...sanirim ikinizi de idare etmeye calisiyior...yani evet kiz bir degisik ama erkek arkadasin da epey degisik...ikisini de rezil et edeceksen :)
Bende merak ettim kim acaba :/

Back