Bir insan gelirken tüm geçmişiyle gelir , hayatınızın tavsiyesini vermek isteseydiniz bunlar neler olurdu ?

moonserein

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2023
193
38
25
Merhaba kadınlar, hepimizin bir hikayesi var , Kötü sandığımız insanlarin bile hepsinin kendi açısından haklı olduğu bı hikayesi vardir. Sizden küçüklerin yada büyüklerin asla yapmasın dediği yada bunu kesinlikle yap ölmeden önce dediği şeyler nedir mesela. Böyle bi tavsiye yeri olsun dedim burası . Bu tavsiye bir film , dizi , spor hiç fark etmez size kalmış tamamen

Elalem falan bırak kenera.. ne istersen onu yap öyle yaşa. maksimum torununun çocuğundan sonra dünyada adını bilen, mezarını ziyaret eden bile kalmayacak… ne yapmıştın, ne olmuştu, çok mu para harcarmışın, çok mu tembelsin, çok mu patavatsızmışın, görünürde mutlu bir evliliğin mi varmış… hepsi boş. Gerçekleri kalbine sor. Az zamanın var o zamanı çok değerli kullan.

Burada bazen görüyorum düşmanlarımı güldürmek istemiyorum tarzı konuşmalar. Bu yüzden kadın boğazını sıkan adama katlanıyor mesela.. bir kere yaşayacağı, şu koca yaşlı dünyadan kısacık bir dönem (dünyanın yaşı düşünüldüğünde an gibi) gelip geçeceği, şanslıysa 70 80 yıl birlikte dünyayı işgal edeceği ve sonrasında tarihin tozlu sayfalarında bile yer almayacak bir insan olarak millete laf vermemek adına heba ediyor ömrünü… aklım almıyor benim.

Yorumun için teşekkürler ederim , bir çırpıda hayatı özetledi adeta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…