italim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 10.130 7 15 Ekim 2009 Konu Sahibi italim #21 violette .!.: yazık :1shok: Genişletmek için tıkla... BeLLa .!.: Ayy.. Yazik ya.. Ben de acidim. Genişletmek için tıkla... cadikazani23 .!.: ayy maymundan 5 dakika önce dünyaya gelmiş allahım evlerden ırak çocuk büyütüoruz Genişletmek için tıkla... Amin:Saruboceq: bels41 .!.: akannehirakannehirakannehir Genişletmek için tıkla... a.s esyn .!.: Buna evde ağda yapmaya kalksan çuvalla şeker lazım kaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla...
violette .!.: yazık :1shok: Genişletmek için tıkla... BeLLa .!.: Ayy.. Yazik ya.. Ben de acidim. Genişletmek için tıkla... cadikazani23 .!.: ayy maymundan 5 dakika önce dünyaya gelmiş allahım evlerden ırak çocuk büyütüoruz Genişletmek için tıkla... Amin:Saruboceq: bels41 .!.: akannehirakannehirakannehir Genişletmek için tıkla... a.s esyn .!.: Buna evde ağda yapmaya kalksan çuvalla şeker lazım kaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla...
irna Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2007 6.730 4 15 Ekim 2009 Konu Sahibi italim #22 çok şükür allahııımmm.:Saruboceq: :Saruboceq: