- 24 Ekim 2017
- 593
- 399
- 33
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
-
çok haklısınız ya . Şimdi maliye ile başlıyorum inşallah bende biraz puan alsam en azından güvenim olur kendime ben ısrarlar bu sene olsun demem ama kurum sınavlarına girsem bile yeterdi . Çok teşekkür ederim ya Allah razı olsun :)78.888 le kurum sınav listesine kıti kitina girdim 84 kurum sınavı puaniyla da sonlardan girdim.
inan zor ama değer:) üç ay az deyip vaktini harcama. otur çalış.
mesela iktisati para bankaya kadar çalış
maliye o kadar uzun sürmez maliye çalış bitirirsin kesinlikle
muhasebe ben yabancı kaynaklara kadar girdim derse. gene de yaptım az çok
5 er 10 ar doğru yaptın mi 70 i hayli hayli geçersin.
hukuku dönüşüm çözdüm ben çıkmış sorular. altında soru çözümünde konuyu da anlatiyodu. çok faydasını gördüm.
geriye de pek bişey kalmadi bak
Öyle düşünmeyin nasip kısmet bazı şeyler siz elinizden geleni yapın yinedeaman allahım ben de genel yetenek genel kültürden çalışıyodum alım yapmıyolarsa hiç çalışmamayım ozaman
İnşallah bana da dua et derttasimHani hep derlerdi ya sınav 3 ayda kazanılır kaybedilir o nasıl doğru bir sözmüş ya gerçekkten ilan bile geldi şimdiden ona rağmen ben bile böyle düşündüm . İnşalah bu 90 günü çok verimli değerlendirecegım :)
yaa azminize hayran kaldım. Gerçekten çok güzel bir başarı örneği inşallah bugun devam ediyorum çalışmaya bende hikayemi yazarım inşallah. :)Bak cnm, hiçbir şey için geç değil, yeter ki iste. Ben son sınıftayken KPSS için dersaneye yazılmadım ilk dönem. Evde çalışırım çok zaman var dedim. Arkadaşlarımın çoğu yazılmıştı. İlk dönem öyle böyle derken bitti ve ben hiç ders çalışamadım. İkinci dönem hızlandırılmış programa yazıldım. Son iki ay kala almam gereken puanın çok altında olduğumu, çözülmemiş testlerin dağ gibi biriktiğini yani kısaca yine pek çalışmadığımı, atanamayacağımı anladım. Son iki ay deli gibi ders çalışmaya başladım. Kpss’den 89 puan aldım cnm. Ve bunu son iki ayda başardım. Kendine inan. Başarabilirsin.
yaa azminize hayran kaldım. Gerçekten çok güzel bir başarı örneği inşallah bugun devam ediyorum çalışmaya bende hikayemi yazarım inşallah. :)Bak cnm, hiçbir şey için geç değil, yeter ki iste. Ben son sınıftayken KPSS için dersaneye yazılmadım ilk dönem. Evde çalışırım çok zaman var dedim. Arkadaşlarımın çoğu yazılmıştı. İlk dönem öyle böyle derken bitti ve ben hiç ders çalışamadım. İkinci dönem hızlandırılmış programa yazıldım. Son iki ay kala almam gereken puanın çok altında olduğumu, çözülmemiş testlerin dağ gibi biriktiğini yani kısaca yine pek çalışmadığımı, atanamayacağımı anladım. Son iki ay deli gibi ders çalışmaya başladım. Kpss’den 89 puan aldım cnm. Ve bunu son iki ayda başardım. Kendine inan. Başarabilirsin.
inşallah olur ozamanÖyle düşünmeyin nasip kısmet bazı şeyler siz elinizden geleni yapın yinede
Merhabalar, ben de kpss ye girmis atanmis bir ögretmenim. Bu kadar strese gerek yok inanın. O zamanlar atanınca her şey bitecek hayatım mükemmel olacak gibi geliyor. Ama düşünüyorum da en güzel yıllarım atanmadan önceki yıllardı. Evet devlet memuru olmanın artısı çok. Ama olmasa da olur de mesela kendine. Stresini azalt önce. Ben etrafıma bakıyorum hiç okumamış olanlar da mutlu hiç çalışmayanlar, atanmamış olanlar veya başka işte çalışanlar... Kpss veya atanmak her şey demek değil. Bunu atanmış biri söylüyor. O etrafındaki baskı yapanları da boş ver atansan da yaranamıyorsun onlara. Bence kendine kesin kazanmam lazım demeyi bırak ki stresin azalsın. Bol şans.O kadar stresli bir dönemimdeyimki size nasıl anlatsam bilmiyorum stresten bugün saatlerce uyudum.Beli Kpss alan grubu sınavına hazırlananlarınız olmuştur. Sınava çok az bir zaman kaldı ve benim sadece muhasebe derslerim bitti. dersleri video izleyerek ilerlettiğim için çok yavaş gittiğini anlayamadım ve haziranın ortasına geldik önümde iki seçenek var. ya genel yetenek genel kültür çalışıpp alan grubunu bırakacagım ya da alana çalışıp kötü bir puanda yapsam o sınava girecegım. Hakikatten insan isterse her şeyi yapabilirmi yoksa sınava girmekten vazmı geçmeliyim. eğer bu senede olmazsa 3 senem evde geçmiş olacak çok yoruldum düşünmekten nasıl kendimi toparlayacgım nasıl düşünmem gerekir. Konulardan sadece muhasebeyi bitirdim geri kalan konular duruyor . İnşallah cevap yazarsınız
Ayrıca şunu söyleyeyim o hırs ile çalışan arkadaşlarım 3. Senesinde atandılar sallamayan ben ilk sene atandım. Bunun sebebi bence stresimin az olmasıydıMerhabalar, ben de kpss ye girmis atanmis bir ögretmenim. Bu kadar strese gerek yok inanın. O zamanlar atanınca her şey bitecek hayatım mükemmel olacak gibi geliyor. Ama düşünüyorum da en güzel yıllarım atanmadan önceki yıllardı. Evet devlet memuru olmanın artısı çok. Ama olmasa da olur de mesela kendine. Stresini azalt önce. Ben etrafıma bakıyorum hiç okumamış olanlar da mutlu hiç çalışmayanlar, atanmamış olanlar veya başka işte çalışanlar... Kpss veya atanmak her şey demek değil. Bunu atanmış biri söylüyor. O etrafındaki baskı yapanları da boş ver atansan da yaranamıyorsun onlara. Bence kendine kesin kazanmam lazım demeyi bırak ki stresin azalsın. Bol şans.
az önce böyle düşündükten sonra aynısını burda yazmışsınız. Daha az önce anneme biraz stres olduğumu söyledim . Artık onlarıda darlatıyorum çok teşekkür ederim çok haklısınız :)Merhabalar, ben de kpss ye girmis atanmis bir ögretmenim. Bu kadar strese gerek yok inanın. O zamanlar atanınca her şey bitecek hayatım mükemmel olacak gibi geliyor. Ama düşünüyorum da en güzel yıllarım atanmadan önceki yıllardı. Evet devlet memuru olmanın artısı çok. Ama olmasa da olur de mesela kendine. Stresini azalt önce. Ben etrafıma bakıyorum hiç okumamış olanlar da mutlu hiç çalışmayanlar, atanmamış olanlar veya başka işte çalışanlar... Kpss veya atanmak her şey demek değil. Bunu atanmış biri söylüyor. O etrafındaki baskı yapanları da boş ver atansan da yaranamıyorsun onlara. Bence kendine kesin kazanmam lazım demeyi bırak ki stresin azalsın. Bol şans.
yaa çok teşekkür ederim inşaallah kardeşinizde bende gönlümüzdeki hayırlı olur hakkımızda iki gündür çalışıyorum bakalım inşallah çalıştıklarımızın karşılığını alacağız :)Sakın ama sakın bırakma benim kardeşimde edebiyat öğretmeni atama bekliyor bırak ders çalışmayı bırakmayı aksine dersaneye gidemediği için pandemiden dolayı ikinci uzaktan eğitim tekrar dersine kayıt oldu
Bu son aylar çok önemli hırslanmalısın rakiplerin öyle yapıyor çünkü onu düşün hergün kardeşim ile konuşuyorum gaz vermek için sabret üç ayın var sonra istediğin gibi bir hayatın olacak sevdiğin mesleği yapacaksın aynı sözler senin içinde geçerli yapanların atananların neyi fazla senden diye hep konuşuyoruz onun denemelerde önünde olan kişilerin netlerini görünce azmi daha da artıyor belki sende öyle düşünebilirsin aynı konuları okuduk benden iyi olamazlar diyor bende yaparım diyor ama kardeşim bütün sosyal medya hesaplarını kapattı sana tavsiyem sende bir süre en azından üç ay uzak dur
inşallah hem senin için hem kardeşim için çok güzel bir sınav olur istediğiniz mesleğe tez zamanda kavuşursunuz Allah çalışanın emek verenin mutlaka karşılığını verir unutma Sakın pes etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?