Bir insan 90 günde hayatını değiştirebilir mi? İstediği Kpss sınavını kazanarak?

yok hocam olmadı ama şöyle üçüncü kez girecegım geçen seneler az bucuk bazı derslere baktım ama maliyede sıfırım hukuklar keza öyle .. üzücü ama gerçekler bunlar

gerçekten okumaktan korktuğum bir yazı ama hakikatten alım yok ilan geldi 2000 kişi kadar ama herkes deli gibi sınav çalışıyor inanki ya . Stres olmamak elde değil

bu yoruma bayıldım bayıldımm teşekkür ederim :) hatta belki odamdaki panoya asarım :)

Bence stres yaptınız ☺ önce bi sakin olup gerçekten neyi yapmak istiyorsanız ona odaklanın, 90 gün yeterince uzun bi süre. Arkadaşlar da güzel tavsiyeler vermiş, onları da yaparsanız başarırsınız Allah'ın izniyle.

Gerçekten 10 kişiden 1 i yapamazsınız demiş demekki insanlar yaplacagına inanılıyor belki bu şekilde azim eden kişiler bile kazanmıştır. Burada çok soru sordum açıkcası bazı sorularım hep olumsuz yorum aldı ama bu seefer çok farklı bir şey oldu resmen stresim gitti . Herkes güzel şeyler yazmış ellerinize sağlık ya :)

aminn çok sevindim adınıza bu sürecin zorluğunu yaşayanlar bilir dimi hocam .. Çok tebrik ederim darısı inşallah başımıza :)
Aynen öyle herkes bişey der. Okuduğun bölüm iyi değilmiş herhalde, sen atanamadin mi vs. kulaklarınızı kapatın herkese. 90 gün hiç az değil Allah yardımcınız olsun. Ders çalışmaya başlarken Ya Nafi deyin başlayın

sözüm meclisten dışarı eşek gibi çalışınca oluyo. alandan sınava girdiğim zaman 15 günlük evli olarak dersaneye başlamıştım.

gk gy hazirlanmadim. sadece alandan hazırlandım. eşimin ailesi ev esimle olan problemlerim yüzünden dersaneye devam etmedim. bütün gün uyudum
tam olan bir tane bile dersim yoktu.
çoğu derse hiç girmedim.

sonra bi kurum sınavına başvuru yaptım. sınav listesine girince, bir buçuk ay kadar sabah dokuz aksam sekiz eşek gibi çalıştım o sınavı kazandım. mülakatı da geçtim su an dört yıllık memurum.

olmaz deyip biraksam hayatta kazanamazdim.

sözün özü evde çalışmak zorsa kapat kendini kütüphaneye. ben sabah yedide kalkıp otobüs metro yapıp kütüphane kuyruğuna girip açılmasını bekledim:)
hayatımda hep zor ama çok güzel olarak andığım günler onlar:)
3 ayda neler neler yapılır. hafife almadan çalış bence

Her halukarda sınavınıza girin tabii ki ne kaybedersiniz? Puan katsayılarına bakın. Alan puanı katsayısı yüksektir mutlaka çalışın bununla birlikte genel kültür ve genel yetenekteki derslerden hangilerinin katsayıları yüksekse ona çalışın. Bir de tüm konuları çalışmaya zaman yetmeyecekse çıkan soruların konu dağılımlarına bakın ona göre konu bazlı çalışırsınız.

en kritik dönem bence bu 3 ay ben bu 3ayı bol bol soru çözerek geçirdim. Bence bırakmayın çalısmayı

gerçekten okumaktan korktuğum bir yazı ama hakikatten alım yok ilan geldi 2000 kişi kadar ama herkes deli gibi sınav çalışıyor inanki ya . Stres olmamak elde değil
Bence sen benim dediğimi yap. Bak biz ek atama olunca 5bin alınıyoruz. Ama inanki cok zor. Bankaya falan girme sansin varsa dene her bankanin kendi sinavi oluyormuş. Bir kere girince yükselme sansin yüksek.

bu nasıl güzel azim size helal olsuunn oyle zor sınavı başarmışsınız gerçekten mükemmelll :)

öyle deneyecegım şimdi bakalım Çok teşekkür ederim Allah razı olsun :)

aman allahım ben de genel yetenek genel kültürden çalışıyodum alım yapmıyolarsa hiç çalışmamayım ozaman

bu nasıl güzel azim size helal olsuunn oyle zor sınavı başarmışsınız gerçekten mükemmelll :)

78.888 le kurum sınav listesine kıti kitina girdim 84 kurum sınavı puaniyla da sonlardan girdim.

inan zor ama değer:) üç ay az deyip vaktini harcama. otur çalış.

mesela iktisati para bankaya kadar çalış
maliye o kadar uzun sürmez maliye çalış bitirirsin kesinlikle
muhasebe ben yabancı kaynaklara kadar girdim derse. gene de yaptım az çok

5 er 10 ar doğru yaptın mi 70 i hayli hayli geçersin.

hukuku dönüşüm çözdüm ben çıkmış sorular. altında soru çözümünde konuyu da anlatiyodu. çok faydasını gördüm.

geriye de pek bişey kalmadi bak

Merhabalar canım çok stresli dönemler çok iyi anlıyorum konuları yetiştirmek için uyumuyorduk bile.Alan sınavı gerçekten zor ama belirleyici bir sınav.Alana dört elle sarılmanı tavsiye ederim

Video izlemek vakit kaybı bana göre. Elinizde kitaplar notlar varsa ordan çalışın daha kısa sürer. Vaktiniz kalırsa da takildiginiz konuların videosunu izlersiniz

Çok
Merhabalar canım çok stresli dönemler çok iyi anlıyorum konuları yetiştirmek için uyumuyorduk bile.Alan sınavı gerçekten zor ama belirleyici bir sınav.Alana dört elle sarılmanı tavsiye ederim
çok teşekkkür ederim evet gerçekten uyumasam ancak yetişir sanırım ya inşallah anlarımda sınavda güzel puan yaparım ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…