Bir insan 90 günde hayatını değiştirebilir mi? İstediği Kpss sınavını kazanarak?

Bana

Bana bu da yanlış geliyor. Tamam zorluk cekmisler zor okumuslar vs.. ama o kadar kisininde emeği var kimse gül serili yollardan geçmiyor sınav calisirken
Yoooo hiçde düşündüğünüz gibi değil evet zorluk çekenlerde var aralarında ama bi çoğu düzmece aile memur olsun diye 18 yaşına basmadan veriyo kuruma bi sene kalsa yeter hatta hiç kalmayıp çooookkk zengin olup gelen var buraya yazmıştım daha öncesinde tepki gördüğümden konum kapatılmıştı. Ama yinede yazıyorum buraya çünkü doğrusu bu.

Evet onlari ben de duymustum. Yarış adaletli zaten değil. Ama bu ülkede bir yerlere gelmek icin magdur olmak gerekiyir.Ekpss bile suistimal ediliyor. Sırf kolay atanmak icin engelli raporu alanlar var. Sahte,rüşvetle rapor alanlar var

Genel kültür genel yetenekte de alım olmuyo ki doğru dürüst. Şimdi iyi olduğunuz konuları hızlıca çalışın. Soru kaçırmamış olmak için. Ama bence alan sınavına da girin.
Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız için

Alan grubunda tam 8 tane ders var özelikle hukuklar ve maliye dersi iktisat dersi okulda görsekde ezberlenecek ya da anlamaya çalıştığım derslerden gözüm korktu acaba stres yaptığım için mi böyle oldu bilmiyorum

Muhasebe be iktisati bitirdiyseniz zaten hukuklar daha hizli gidecektir. Alan icinde b grubundan yuksek almaniz lazim. Motivasyon dusurmeyin alan sinavini da mutlaka girin.
bugün bir arkadaşla konuştum oda böyle başlamış son aylarda yetiştiremmeiş buraya yazmak istedim iyikide yazmışım çok teşekkür ederim .

Devlet kadro açmıyorsa, atanamamak sizin ya da bizim suçumuz mu? Derece yapıp atanamayan çok arkadaşım var. Siz çalışın içiniz rahat olsun.
Çok teşekkür ederim hakikatten böyle alan grubu böyle inşalah bir düzene koyarlar ya . O kadar mağdur insan varki

bazı nedenlerim vardı ama çok haklısınız eylülden sonra mutlaka bir iş bakacagıım artık o sıkıntılar geçti sayılır inşallah . Çok teşekkür ederim :)

ya nasıl motive oluyorum okurken Ne güzel insansınız ya çok teşekkür ederim :)

Hani hep derlerdi ya sınav 3 ayda kazanılır kaybedilir o nasıl doğru bir sözmüş ya gerçekkten ilan bile geldi şimdiden ona rağmen ben bile böyle düşündüm . İnşalah bu 90 günü çok verimli değerlendirecegım :)

hep olumsuza odaklanmışım insanların konularını bitirip deneme çözdüklerini görünce ama inşalalh toparlayacagım .. sorularla bir şekilde :)

evet gercekten bende bazı dersleri eledim en güzeli bu olacak puan getirisi yüksek olanlara bakmalı kalan zamanda :) teşekkür ederim çookk :)

gerçekten haklısınız . İnşallah siztem düzelir ya

Allah razı olsun kardeşimde hep dediğinizi dedi çok pişman olursun abla dedi . Gercekten çok kararsız kalmıştım iyiki bu başlığı açtım

Bence alanı bırakmayın, alanda daha avantajlı olursunuz. Güzel bir program yapın kendinize. Youtube'ta bile görüyorum, 3 ay kala nasıl çalışmalıyım tarzı hocalar önerilerde bulunuyorlar. Eksik olduğunuz konulara ağırlık verin, iyi bildiklerinizin üzerine fazla düşmeyin. Bence istedikten sonra GK-GY'yi de alanı da yaparsınız. Sadece planlı programlı olmaya gayret edin bu süreçte.

sanki bugün bedenimi stres yönetti o kadar stresliydimki buraya iyiki yazmısım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…