- 24 Ekim 2017
- 593
- 399
- 33
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
-
Kesinlikle bırakma ben de kpss ye hazirlaniyorum ve kazananlarin dedigi tek sey bu sinav son aylarda bastirarak kazaniliyo..sun birakma istegi hepimize geliyo yalniz degilsin. Kesinlikle böyle rakip eliceksin birakma aksine çalşma saatlerini arttir.. 90 kocaman gün var..O kadar stresli bir dönemimdeyimki size nasıl anlatsam bilmiyorum stresten bugün saatlerce uyudum.Beli Kpss alan grubu sınavına hazırlananlarınız olmuştur. Sınava çok az bir zaman kaldı ve benim sadece muhasebe derslerim bitti. dersleri video izleyerek ilerlettiğim için çok yavaş gittiğini anlayamadım ve haziranın ortasına geldik önümde iki seçenek var. ya genel yetenek genel kültür çalışıpp alan grubunu bırakacagım ya da alana çalışıp kötü bir puanda yapsam o sınava girecegım. Hakikatten insan isterse her şeyi yapabilirmi yoksa sınava girmekten vazmı geçmeliyim. eğer bu senede olmazsa 3 senem evde geçmiş olacak çok yoruldum düşünmekten nasıl kendimi toparlayacgım nasıl düşünmem gerekir. Konulardan sadece muhasebeyi bitirdim geri kalan konular duruyor . İnşallah cevap yazarsınız
Merhaba. Kardeşim konularla ilgili en az puan getirenlere hiç çalışmamıştı. Dersaneye gidiyordu. Kendi alanında en az puan getiren konuları atlamışlardı çünkü bitmesi mümkün değil diyorlardı. Gygk yapmanız şart tabii. Türkçe matematik tarih coğrafya çalışın. Genel kültür çok kapsamlı ve uzun olduğundan çalışmayıp şanda bırakın. Ben olsam böyle yapardımO kadar stresli bir dönemimdeyimki size nasıl anlatsam bilmiyorum stresten bugün saatlerce uyudum.Beli Kpss alan grubu sınavına hazırlananlarınız olmuştur. Sınava çok az bir zaman kaldı ve benim sadece muhasebe derslerim bitti. dersleri video izleyerek ilerlettiğim için çok yavaş gittiğini anlayamadım ve haziranın ortasına geldik önümde iki seçenek var. ya genel yetenek genel kültür çalışıpp alan grubunu bırakacagım ya da alana çalışıp kötü bir puanda yapsam o sınava girecegım. Hakikatten insan isterse her şeyi yapabilirmi yoksa sınava girmekten vazmı geçmeliyim. eğer bu senede olmazsa 3 senem evde geçmiş olacak çok yoruldum düşünmekten nasıl kendimi toparlayacgım nasıl düşünmem gerekir. Konulardan sadece muhasebeyi bitirdim geri kalan konular duruyor . İnşallah cevap yazarsınız
Bende devlet memuruyum düz memur olarak atandım ve evet moral bozmak gibi olmasın ama devlet artık normal memur alımı yapmıyo çünkü düz memuru artık esirgeme kurumundan karşılıyo bize hep esirgemeden şehit yakını gazi olarak memur geliyo atama ile yok gibi bişeyO kadar stresli bir dönemimdeyimki size nasıl anlatsam bilmiyorum stresten bugün saatlerce uyudum.Beli Kpss alan grubu sınavına hazırlananlarınız olmuştur. Sınava çok az bir zaman kaldı ve benim sadece muhasebe derslerim bitti. dersleri video izleyerek ilerlettiğim için çok yavaş gittiğini anlayamadım ve haziranın ortasına geldik önümde iki seçenek var. ya genel yetenek genel kültür çalışıpp alan grubunu bırakacagım ya da alana çalışıp kötü bir puanda yapsam o sınava girecegım. Hakikatten insan isterse her şeyi yapabilirmi yoksa sınava girmekten vazmı geçmeliyim. eğer bu senede olmazsa 3 senem evde geçmiş olacak çok yoruldum düşünmekten nasıl kendimi toparlayacgım nasıl düşünmem gerekir. Konulardan sadece muhasebeyi bitirdim geri kalan konular duruyor . İnşallah cevap yazarsınız
Hiç olmazsa guy olur. Bence alanı bırakmayın. Ama hızlanin kariyer meslekler candır.
Bana bu da yanlış geliyor. Tamam zorluk cekmisler zor okumuslar vs.. ama o kadar kisininde emeği var kimse gül serili yollardan geçmiyor sınav calisirkenBende devlet memuruyum düz memur olarak atandım ve evet moral bozmak gibi olmasın ama devlet artık normal memur alımı yapmıyo çünkü düz memuru artık esirgeme kurumundan karşılıyo bize hep esirgemeden şehit yakını gazi olarak memur geliyo atama ile yok gibi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?