• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Bir İliskide En Önemli Olan 'S' sizce hangisi?

Bir Iliskide En Önemli Olan 'S' sizce hangisi

• Sevgi

OY: 61 22,9%
  • Saygı

OY: 104 39,1%
  • Seks

OY: 23 8,6%
  • Sadakat

OY: 60 22,6%
  • Saflik

OY: 1 0,4%
  • Saadet

OY: 11 4,1%
  • Salam - Sucuk - Sosis :)

OY: 4 1,5%
  • Hiçbiri

• Diğer

• Ankete Katılan
    266
  • Anket Kapalı .
sevgi bitebilir ama saygı da biterse herşey biter...

Son düzenleme:
ilişkide sevginin mercimek kadar değeri olmadıgını düşünüyorum

zaten sevmeyınce neden ılışkıye baslansın kı

ama saygı olmadım mı al çöpe at sen o sevgiyi

at at valla at

sadakat dedim ama diğer seçeneklerde önemli yerimseniben

Saygı dedim ama, daha bi kaçınında olması lazım.Sevgi,sadakat,seks.salam sucuk sosite olsunki aç kalmayalım dimi kaydirigubbakcemile3

Bir ilişkide sevgi saygı sadakat:) bir ailede de sofra sohbet ve secde:) beraber sofrayla oturan bir ailede sohbet,muhabbet artar muhabbet artınca da inanç ve maneviyat artar:)

önce sadakat, sonra saygı, sonra sevgi... saadet de peşinden gelecektir.

gerçi açlıktan salam sosis sucuk işaretleyesim geldi ama :P

Sevgi- saygı- sadakat hepsi de çok önemli ama bunlardan sadakati seçtim. Sadakatin olmadığı bir ilişkide sevgi-saygı vardır denebilir mi ki?

önce saygı, saygı duymazsan sevemessin, sonra sevgi, sevgi olmazsa sadakatte olmaz, e sonra sadakat, sonra bazen saflık anlayışlı olmaktır,sonra seks hemen sonrasında birlikte yapılan en güzel kahvaltılarda salam sosis sucuk yemek, e bunlar oluncada saadet olmuş oluyor zaten.

salam sucuk sosis hariç hepsi:))))

ama ankette sevgiyi işaretledim çünkü sevgi olunca sadakatte olur,saygıda olur(sevdiğin insana saygıda gösterirsin),sexte olur,saadette olur....hepsi bence sevgiye bağlı.....

saygı konusuna gelince;sevdiğin kişiye saygı otomatikman olur zaten...bir insan bir insana saygısını kaybetmişse aslında önce sevgisini kaybetmiştir....saygısızlık yapıyorsa sevmiyordur zaten....

Back