• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir iki kere kullandığım çok temiz ürünler

• Konu Sahibi Konu Sahibi bnnu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bunun markası nedir canım? Suni derımı suetmı? Deforme yada sorun varmı topukts yamulma vs. Birde son fıoyat nedir ? Bambıye hıc gıymedım 40 demişsiniz buna 50?

Bambiye hiç giyinmedim demedim canım .ilk fotoya hiç giyilmemiş halini koydum .son fotoya da bendeki son halini koydum oraya da satıştaki hali diye yazdım .
bu sorduğunuzun markası wolf jurdan .Bunu çok çok iki kere giyindim.Süet ,yamulma vs yok canım .

Bambiye hiç giyinmedim demedim canım .ilk fotoya hiç giyilmemiş halini koydum .son fotoya da bendeki son halini koydum oraya da satıştaki hali diye yazdım .
bu sorduğunuzun markası wolf jurdan .Bunu çok çok iki kere giyindim.Süet ,yamulma vs yok canım .

Evet canım haklısın pardıon yanlış okumusum ben:) ne kadara bırakırsın canım pazarlık payı var demişsin? Bu arada inci marka dolgu topuk çizme gercekten cok rahat ve kaliteli bir cızmedır satmasaydın keşke onu.

kibargelin 5 dk engeline takıldım özel mesaj için dönerim hemen

Evet canım haklısın pardıon yanlış okumusum ben:) ne kadara bırakırsın canım pazarlık payı var demişsin? Bu arada inci marka dolgu topuk çizme gercekten cok rahat ve kaliteli bir cızmedır satmasaydın keşke onu.

canım sen ne kadar düşünüyordun fiyatını
inci çizmeler gerçekten çok rahat ve fazlasıyla zararına satış yapıyorum .Bana biraz büyük geliyor kalın çoraplarla yine tam oluyor ama bir de sözlüm topuklu giyinmemi istemiyor esas nedenim bu aslında

canım sen ne kadar düşünüyordun fiyatını
inci çizmeler gerçekten çok rahat ve fazlasıyla zararına satış yapıyorum .Bana biraz büyük geliyor kalın çoraplarla yine tam oluyor ama bir de sözlüm topuklu giyinmemi istemiyor esas nedenim bu aslında

30TL veririm canım uyarsa.

30TL veririm canım uyarsa.

canım 60 a almıştım ve çok az giyindim.üzerinde yıpranma aşınma kopukluk vs hiçbirşey yok. 45 olsun kargodan düşsün demiştim ama son 40 yapalım....
çok pardon 60 a almıştım,elim kaymış yanlış yazmışım

Son düzenleme:

canım fotoğrafı ne zaman eklersin

canım 60 a almıştım ve çok az giyindim.üzerinde yıpranma aşınma kopukluk vs hiçbirşey yok. 45 olsun kargodan düşsün demiştim ama son 40 yapalım....
çok pardon 60 a almıştım,elim kaymış yanlış yazmışım

35e anlaşalım canım. kargo kime ait canım? Birde kapıda ödeme imkanı var değilmi ?

Back