• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir iki kere kullandığım çok temiz ürünler

• Konu Sahibi Konu Sahibi bnnu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bnnu

Mammamiaaa
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
5.006
9.920
398
Merhaba..
Coğunu bir iki kere kullandığim ürünleri satıyorum .
BAMBİ BOT 37 numaraya uygundur.

Sıır hiç kullanılmamış hali böyle:
$bambi-bot.jpg

Bendeki satışa sunduğum hali budur:

$1.jpg

Son düzenleme:
Orjinal hotiç ayakkabı.İnanın iki üç kere giyinmişimdir.37 numaraya uygundur

Son düzenleme:
Orjınal inci marka dolgu topuk çizme
Bunu da bir iki kere giyindim 38-39 numaraya uygundur.

Son düzenleme:
Diechman dan aldım .Sadece ama sadece iki kere giyindim.37 numaraya uygun
FİYATI 30 TL

Bunu da çok çok iki kere giyinmişimdir.İstenirse botun kıvrımları yukarı da kaldırılabiliyor.37 numaraya uygundur.

V&M sandaletler.Bunların burunlarında biraz aşınma olduğundan 40 tl ye kadar indim .37 numaraya uygundur.

bence de çok pahalı nrdeyse sıfır gibi valla:)

bence de çok pahalı nrdeyse sıfır gibi valla:)

:) bambiyi 60 tl ye aldım
hotiç 150 tl.İki kere giyindiğimden 130 a indim
inci çizme 200-250 arasıydı tam hatırlayamadım ben 150 dedim.
Ki kargo da benden oluyor.Diğerleri de bunun gibi.
Pazarlık payım var :)
ürünler de sıfır gibi :)

Son düzenleme:
Bu da uzun süredir dolapta .Bunun bağcıklarında biraz aşınma olduğundan 10 tl ...37 numaraya uygundur

Kızlar fiyatlarda anlaşırız bir şekilde.

bu giyildi mi canım

Canim birkaç kere giyindim .Kış memleketinde oldugumdan ,kendi memleketimde hiç giyinmedim ,tatile gidersem giyindim.O da birkaç kere .Sadece bağcıklarini sıkı bağladigimdan küçük bi aşınma olmuş

Canim birkaç kere giyindim .Kış memleketinde oldugumdan ,kendi memleketimde hiç giyinmedim ,tatile gidersem giyindim.O da birkaç kere .Sadece bağcıklarini sıkı bağladigimdan küçük bi aşınma olmuş

markası vs var mı? bağcıklarındaki aşınma nasıl kopacak gibi mi?bi de hakiki deri mi

Bunu da çok çok iki kere giyinmişimdir.İstenirse botun kıvrımları yukarı da kaldırılabiliyor.37 numaraya uygundur.

Bunun markası nedir canım? Suni derımı suetmı? Deforme yada sorun varmı topukts yamulma vs. Birde son fıoyat nedir ? Bambıye hıc gıymedım 40 demişsiniz buna 50?

markası vs var mı? bağcıklarındaki aşınma nasıl kopacak gibi mi?bi de hakiki deri mi

beklediğin gibi çıkmazsa iade edebilirsin canım sorun değil.Ama dediğim gibi kopacak gibi değil,küçük soyulma var sadece

beklediğin gibi çıkmazsa iade edebilirsin canım sorun değil.Ama dediğim gibi kopacak gibi değil,küçük soyulma var sadece

canım ayağında duruşu var mı fotonun.detaylı foto varsa koyar mısın

Back