İşte neye sarılır, nasıl zaman oluşturulur yani aslinda zamanım varda, çocuklarlayım tek başıma bir zamanım yok, sıkıldım yani aslında hep aynı şeylerHobi bulsanız yapabilecek misiniz? Bende sabır yok. Hani seramik kupa yapayım, atkı öreyim, dikiş dikeyim desem ürün ortaya çıkaramam sabrım yok. Neye sarsam bilmiyorum sizinle aynı durumdayım.
Zamanım var da boş boş oturup kafa dinlemek istiyorum diyorsunuzİşte neye sarılır, nasıl zaman oluşturulur yani aslinda zamanım varda, çocuklarlayım tek başıma bir zamanım yok, sıkıldım yani aslında hep aynı şeyler
Hayır aslında zamanım var ama o zamanlarda bana eşlik eden 3 yaş bir bebe var.. çocukla oyna gez okey ama artık kendim için de bir şey yapmak istiyorum diyorum .Kitaba bende artık odaklanamiyorum bugün 15 sayfa okudum,gelmiyor gerisiZamanım var da boş boş oturup kafa dinlemek istiyorum diyorsunuzama kafayı dinlendiren şey aslında boş oturmak değil, konsantrasyon odağını değiştirmek… yıllarca kitap okudum, yürüyüş yaptım vs ama şimdi içimden gelmiyor
Aaa örgü örmek öyle değil ya. Örgünün kendisi terapi gibi çünkü. Süreç insana keyif veriyor asıl.Hobi bulsanız yapabilecek misiniz? Bende sabır yok. Hani seramik kupa yapayım, atkı öreyim, dikiş dikeyim desem ürün ortaya çıkaramam sabrım yok. Neye sarsam bilmiyorum sizinle aynı durumdayım.
Aynen öyle nasıl olcak,olmuyor ....Neyse yaptıklarınızı okuyarak, içimizi ferahlatalim barii,bu hobiden sayılır mıYani kanka biliyorsun ki hobi bos zamaninda guzel vakit gecirmek icin, 2 cocukla bos vakit oluyor mu kiBen spora gidiyorum, gittigim salonda cok guzel dersler var. Bir de baska bir salonda kick boxa gidiyorum haftada 1 gun, degisiklik oluyor. Haftasonlari bazen spaya giderim, magaza gezerim, kislari yapboz yapmayi severim, ayda bir yemek kursuna gidiyorum workshop seklinde, ayda 1 kez de sarap tadim kursuna giderim, haftada 1 klasik muzik konserien giderim ... Aktivite cok ama zaman gerekiyor, sende zaman yok aktivite secsen bile nasil olcek
Ay ben hamama gitmek istiyorum ya. Şöyle güzel bir kese köpük oh.Yani kanka biliyorsun ki hobi bos zamaninda guzel vakit gecirmek icin, 2 cocukla bos vakit oluyor mu kiBen spora gidiyorum, gittigim salonda cok guzel dersler var. Bir de baska bir salonda kick boxa gidiyorum haftada 1 gun, degisiklik oluyor. Haftasonlari bazen spaya giderim, magaza gezerim, kislari yapboz yapmayi severim, ayda bir yemek kursuna gidiyorum workshop seklinde, ayda 1 kez de sarap tadim kursuna giderim, haftada 1 klasik muzik konserien giderim ... Aktivite cok ama zaman gerekiyor, sende zaman yok aktivite secsen bile nasil olcek
Aynen öyle nasıl olcak,olmuyor ....Neyse yaptıklarınızı okuyarak, içimizi ferahlatalim barii,bu hobiden sayılır mı
Denedim ve bıraktımAaa örgü örmek öyle değil ya. Örgünün kendisi terapi gibi çünkü. Süreç insana keyif veriyor asıl.
Denediniz mi hiç??