Bir hobim yok

Nitrit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
2.771
6.048
Evet kızlar sorunum tam olarak bu,Bir hobisi olanlara bir şeyi sevip,onunla uğraşıp emek verip o konuda kendini geliştirenlere imreniyorum ama kendim harekete geçmiyorum aslında geçemiyorum,böyle de çok boş bir insanmış gibi hissediyorum..2 çocuğum var biri 8 biri 3 yaşında hafta içi çalışıyorum..Hafta içi iş çocuklar derken bir kursa bir şeye gidilmez hafta sonu da aynen temizlik,pazar çocukları gezdirme derken hiç vakit olmuyor..Yani ya işdeyim ya çocuklarla iş dışındaki zamanlarda çocukları emanet edebileceğim bir yer yok..Çocuklu anneler hobileriniz var mı,nasıl gidiyorsunuz,evde yapabileceğim şeylere pek hevesli değilim bu arada önce bir kurs vb,eğitimini almak isterim,bir yandan sosyalleşme olur, özellikle küçük yastaki çocuğu olanlardan fikir bekliyorum

Hobi bulsanız yapabilecek misiniz? Bende sabır yok. Hani seramik kupa yapayım, atkı öreyim, dikiş dikeyim desem ürün ortaya çıkaramam sabrım yok. Neye sarsam bilmiyorum sizinle aynı durumdayım.

Hobi bulsanız yapabilecek misiniz? Bende sabır yok. Hani seramik kupa yapayım, atkı öreyim, dikiş dikeyim desem ürün ortaya çıkaramam sabrım yok. Neye sarsam bilmiyorum sizinle aynı durumdayım.
İşte neye sarılır, nasıl zaman oluşturulur yani aslinda zamanım varda, çocuklarlayım tek başıma bir zamanım yok, sıkıldım yani aslında hep aynı şeyler

İşte neye sarılır, nasıl zaman oluşturulur yani aslinda zamanım varda, çocuklarlayım tek başıma bir zamanım yok, sıkıldım yani aslında hep aynı şeyler
Zamanım var da boş boş oturup kafa dinlemek istiyorum diyorsunuz ama kafayı dinlendiren şey aslında boş oturmak değil, konsantrasyon odağını değiştirmek… yıllarca kitap okudum, yürüyüş yaptım vs ama şimdi içimden gelmiyor

İyi de hobi dediğimiz şey boş zamanlarımızı değerlendirmek için yaptığımız aktivitelerdir. Sizin boş zamanınız yok ki. Herkesin hobisi var benim de olsun diye hobi edinilmez zaten. Bir şey ilginizi çeker aaa neymiş bu bir bakayım, öğreneyim dersiniz severseniz de devamı gelir. Hobim olması lazım diye bişey yok, sakin olun.

Hayır aslında zamanım var ama o zamanlarda bana eşlik eden 3 yaş bir bebe var.. çocukla oyna gez okey ama artık kendim için de bir şey yapmak istiyorum diyorum .Kitaba bende artık odaklanamiyorum bugün 15 sayfa okudum,gelmiyor gerisi

Yani kanka biliyorsun ki hobi bos zamaninda guzel vakit gecirmek icin, 2 cocukla bos vakit oluyor mu ki Ben spora gidiyorum, gittigim salonda cok guzel dersler var. Bir de baska bir salonda kick boxa gidiyorum haftada 1 gun, degisiklik oluyor. Haftasonlari bazen spaya giderim, magaza gezerim, kislari yapboz yapmayi severim, ayda bir yemek kursuna gidiyorum workshop seklinde, ayda 1 kez de sarap tadim kursuna giderim, haftada 1 klasik muzik konserien giderim ... Aktivite cok ama zaman gerekiyor, sende zaman yok aktivite secsen bile nasil olcek

Ben haftanın 2 günü pilatese gidiyorum. Ders 50 dk sürüyor. Belki düşünebilirsiniz?
Saatler sürmediği için belki vakit ayırabilirsiniz. Hem sıkılaşma hem sağlık açısından harika olur.
Ev içerisinde ise bence kesinlikle amigurumi yapmaya başlayın.
Youtube videoları izleyerek öğrenmiştim.
Hem çocuklarınıza oyuncak yaparsınız ya da evinize dekor olacak şeyler. vs.
Acayip stres atılıyor üstelik. Ben dizi/film izlerken gözlüğümü takıp oyuncak yapıyorum bol bol

Aaa örgü örmek öyle değil ya. Örgünün kendisi terapi gibi çünkü. Süreç insana keyif veriyor asıl.
Denediniz mi hiç??

Aynen öyle nasıl olcak,olmuyor ....Neyse yaptıklarınızı okuyarak, içimizi ferahlatalim barii,bu hobiden sayılır mı

Ay ben hamama gitmek istiyorum ya. Şöyle güzel bir kese köpük oh.
Fakat giden arkadaşlarım herkes anadan doğma geziyor içeride dedi. Bi cesaret edemedim

Ben işyerimde öğlen arasında hobime zaman ayırıyorum. Sevince zaman ayrılıyor bir şekilde. Çocuğundan da zaman çalmamış oluyorsun. Sırf "olsun" diye hobi olmaz ayrıca. Yok mu ilginizi çeken bir şeyler ufak da olsa

Aynen öyle nasıl olcak,olmuyor ....Neyse yaptıklarınızı okuyarak, içimizi ferahlatalim barii,bu hobiden sayılır mı

Evden çıkmadan yapılan aktivitele ne dersin kankaaa youtubeda çok guzel icerikler var. Daire kanalını sever misin: daire

Gezme kanalları da güzel oluyor bunu izlemiş miydin gezgin bey ölümüne fordlanıyor

Iki çocukla home ofis çalışan birisiyim..Küçük kizimi uyuturken kitap okuma ışığı ile kitap okuyorum.Aksamlari da yatana kadar TV izlerken örgü oruyorum.Benim de dışarıda etkinlik hobi gibi aktivitelere ayıracak zamanım yok malesef şimdilik.Ama kitapların içinde kendimi kaybetmek ve örgü ile beyin rahatlatmak gibisi yok benim için..Hafta sonları da carsi magaza dolasiyoruz daha ne olsun

iki çocukla hobilerine zaman ayırabilen varsa şapka çıkarıyorum zira bir tanesiyle kendimi unuttum son 6 yılda öyle söyleyeyim geçen hafta yüzmeye başladım, acayip iyi geldi. pilates, zumba, yüzme gibi bir şeye vakit ayırmanı tavsiye ederim. haftada bir iki gidebilirsen ne ala.

Benim tek hobim spor.
Kendimle yarişiyorum. Gittiğim merkezde vücut analizi yapılıyor her hafta. Şuanda biyolojik yaşımı 28e (gercek yaşım 37) düşürdüm.
Hedefim citir 22 olmak :)
Çocuktan önce baya baya hobi sahibi insandim ama benimki daha 2 yaşında olduğu için her ortama yanimda götüremiyorum. Az daha büyüsün beraber resim kursana yazılacağız

7 ve 3 yaşında 2 çocuk artı iş hayatı hengamesinde tek hobim arada film izlemek ve arada kız arkadaşlarımla kız kıza akşam çıkarması yapmak.
Son 3 aydırda spora gidiyorum akşamları.
Bizimde bırakacak kimsemiz yok ama eşim çok destek oluyor
Ben zaten resim öğretmeniyim.
Bu yaşa kadar yapacağım herşeyi yaptım hala yapıyorum.
ilk yıllar bu kadar yoktu işte son 1 senedir var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…