Bir hayvan olsaydnz hangi hayvan olmak isterdiniz?

kibariye

SEVGİLİ AİLEM
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
440
3
96
Bursa
bir hayvan olsaydım kuş olmak isterdim özgürce uçmak isterdim siz hangi hayvan olmak isterdiniz arkadaşlardelikafadulden

kuş olmak isterdim ben de :)) ama uzun ömürlü kuşlardan

Ya ben kelebek olmak isterdim de sanki konu yanlış yere açılmış. Burada ilişkiler, erkekler vs hakkında anket açılması gerekmiyor mu?

ben kesinlikle güvercin olmak isredim :):)
hem güzeller hemde özgürler istediğimde heryere gitmem .........
dertlendimm şimdikkk

Dü$ünüyorumm Dü$ünüyorumm....CADIARZU

Kendime hiçßir hayvanı yakı$tıramıyorum....... :delphin:

Ya At gıßı ßacakk... Köpek gißi yürek.....Ku$ gißi özGürlük..... AsLan kadar Güç.... Zürafa Kadar ßoy.....

Karı$ım ALsam oLmaz mı?.......... :asigim:lülülülülülü

Son düzenleme:
balina olmak isterdım okyanuslarda dolasmak.. koca govdemle dalgalarla yarısmak.. derin sularda dolasmak...
gocmen kuşu olmak isterdım birde kıtalar arası ucmak ,sureklı seyahat etmek :))

kesinlilke kuş olmak vede özgür olup heryere uçabilmek isterdim.......................................

kesınlıkle.ama ben bıraz daha buyuk ve cetın bı kus olmak ısterdım.kartal tam bana gore.hem nede olsa bjklıyız.hem her ıstedıgımde gokyuzunde futursuzca ucmak her yere gıtmek herkesden herseyden kacmak hemde olabılecegım en yırtıcı en en acımasız kartal ben olurdum her halde.su halde kımse bana acımadı altımı uzerıme getırdı.bende ozaman acımazdım.en basta benım adamla aannesını yerdım cıg cıg. kötükedihüso

kelebek yada örnek ya da serçe olmak isterdim

ben puma olmak isterdim,yeşil gözlü,asil ruhlu,ve cesur yürekli sengözlerimebaksanab

kaplan,leopar yada jaguar.
gördüğüm en güzel ve en asil hayvanlar...

kesinlikle katılıorum kedigiller şahane yaratıklar:lepi:
ama ben kedi olmak isterdim diğer akrabalarına göre daha ehli,çokta dişi:jeyyar:,şahsına münsahır biri gel deince gelmes kendi canı isterse hareket eder,temiz ve estetik hayvanlar sonuçta:1rolleyes:

Back