Bir hata yaptım söyleyin nasıl telafi edilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

glmzyz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
896
468
303
Arkadaşlar tatil için erkek arkadaşımın yanındayım. Annesinin yanındayız beraber. Bazı sorunlar yaşadık çözemiyorum. Üst üste denk gelen talihsiz olaylar diyelim. Yaşadığım şehirde bir öğrenci arkadaşım vardı. Ben öğretmenim o da üni öğrencisi. Çok iyiliğim olmuştur benim ona onun da bana öğrencim gibi gördüğüm biri. Yılbaşında bana mesaj atmıştı yılbaşımı kutlamıştı falan biraz da konuşmuştuk. Ben çocuğa o gözle asla bakmadığım için hep iyi niyetle yaklaştım. Bana resmen yürümüş ama daha ayıkıyorum. Yani kötü bi niyetim ya da aklımda farklı bişe olmadığı için mesajlarda öylece duruyordu. Sevgilimin yanına geldiğimde sevgilim mesajları gördü bu çocuk sana yürüyor resmen niye muhatap oluyorsun dedi öyle düşünmemiştim hiç şöyle bi o gözle bakınca evet fark ettim özür diledim farkında olmadığımı söyledim ve çocuğu her yerden engelledim. Bi süre bozuk attı tekrar güvenmem zaman alacak falan dedi daha bu olayı unutamadan üstüne aksilik bu ya yanyana oturuyoruz instagramdan bişe göstercem ona mesaj geldi dikkat etmedim önemsemedim anasayfada gezdiğim için sevgilim de mesajın var açsana dedi. Açtım. Açmaz olaydım. Öyle samimi olmadığım hatta doğru düzgün konuşmadığım bir arkadaşım instgramda fotoğrafımı görmüş -özel isim-cim nerelerdesin özlendin diye mesaj atmış. Cevap yazmamıştım direkt engellerdim zaten ama o fırsatı bulamadan o an gördü sevgilim.Çocuk o samimiyeti nerden buldu ona mı şaşayım yoksa şak diye böyle yazmasına mı şaşayım yoksa bu kadar kötü bi şekilde denk gelmesine mi şaşayım böyle laubalilik sevmem normalde görünce mesajı engellerdim şimdi erkek arkadaşım görünce şöyle bi baktı. O an direkt onu aldattığımı sandı. -özelisim-cim özledim derken o da ne demek dedi baktı buruk buruk. Ve salak ben o an o panikle kuzenim dedim kuzeninin soyadı neden seninkinden farklı dedi halamın oğlu dedim. Baba tarafından akrabalarımla görüşmüyorum çoğuyla aram kötü bunu biliyor neden başka mesaj yok, ayrıca onlarla pek görüşmüyorsun sanıyordum dedi görüşmüyorum zaten dedim başka mesaj yok çünkü ilk kez mesaj atıyor muhatap olmuyorum pek dedim. Ben onları aramam onlar arar genelde dedim. Bilmiyorum inandı mı bu mesajı yazan arkadaşıma bunun hesabını soracağım o ayrı da ne halt yiyeceğim şimdi ben bu herife bu yüzü verecek hiçbi şey yapmadım ben basit bi arkadaş sıradan hani olur ya face de instada sırf tanıyor diye eklidir ama hiç konuşmazsınız. Öyle işte. O an durum yanlış anlaşılmaya çok müsaitti özledim seni falan o panikle kuzenim deyip kıvırmaya çalıştım. İnandı mı bilmiyorum. Bi süre doğuk davrandı. Sonra ablasıyla epey bi konuştu telefonda. Bu gece sarıldı öptü falan yatmadan. Sizce herşeyi baştan anlatayım mı yoksa daha mı kötü olur acaba içi rahat etmedi ablasıyla konuştu o da kuzenidir mi dedi nedir bilmiyorum. Gelecekte problem olacağını düşünmediğim bişe çünkü hakkaten baba tarafıyla kopuğuz. Elli tane kuzenim var ne haldeler nerdeler bilmem hani gelecekte hani nerde şu kuzen gibi bişe yaşanır mı yaşanırsa öyle bi kuzenin olmadığı ortaya çıkarmı gerginliğini böyle atmaya çalışıyorum. Şimdi açıkça anlatsam böyle böyle ben sana yalan söyledim diye iyice sarpa saracak. Çok özledim -özelisim- cim nedir yaa. Bu kadar üst üste gelir mi herşey. Sevgilimi her şeyden çok seviyorum. Uzak şehirlerde yaşamamıza rağmen aklımdsn hiç çıkmaz. Evimin her yerinde fotoğrafları asılı gözüm ondan başkasını görmüyor ama gelin görün ki talihsizlik yakamı bırakmıyor aklımın ucundan geçmedi bi başkası. Kavga edip ayrıldığımız da olmuştu ama ayrılınca bile asla düşünmedim yardım edin arkadaşlar fena batmış durumdayım nasıl toparlanır bu durum?

Arkadaşlar tatil için erkek arkadaşımın yanındayım. Annesinin yanındayız beraber. Bazı sorunlar yaşadık çözemiyorum. Üst üste denk gelen talihsiz olaylar diyelim. Yaşadığım şehirde bir öğrenci arkadaşım vardı. Ben öğretmenim o da üni öğrencisi. Çok iyiliğim olmuştur benim ona onun da bana öğrencim gibi gördüğüm biri. Yılbaşında bana mesaj atmıştı yılbaşımı kutlamıştı falan biraz da konuşmuştuk. Ben çocuğa o gözle asla bakmadığım için hep iyi niyetle yaklaştım. Bana alttan alttan yürümüş ama daha yeni ayıkıyorum. Yani kötü bi niyetim ya da aklımda farklı bişe olmadığı için mesajlarda öylece duruyordu. Sevgilimin yanına geldiğimde sevgilim mesajları gördü bu çocuk sana yürüyor resmen niye muhatap oluyorsun dedi öyle düşünmemiştim hiç şöyle bi o gözle bakınca evet fark ettim özür diledim farkında olmadığımı söyledim ve çocuğu her yerden engelledim. Bi süre bozuk attı tekrar güvenmem zaman alacak falan dedi daha bu olayı unutamadan üstüne aksilik bu ya yanyana oturuyoruz instagramdan bişe göstercem ona mesaj geldi dikkat etmedim önemsemedim anasayfada gezdiğim için sevgilim de mesajın var açsana dedi. Açtım. Açmaz olaydım. Öyle samimi olmadığım hatta doğru düzgün konuşmadığım bir arkadaşım instgramda fotoğrafımı görmüş -özel isim-cim nerelerdesin özlendin diye mesaj atmış. Cevap yazmamıştım direkt engellerdim zaten ama o fırsatı bulamadan o an gördü sevgilim.Çocuk o samimiyeti nerden buldu ona mı şaşayım yoksa şak diye böyle yazmasına mı şaşayım yoksa bu kadar kötü bi şekilde denk gelmesine mi şaşayım böyle laubalilik sevmem normalde görünce mesajı engellerdim şimdi erkek arkadaşım görünce şöyle bi baktı. O an direkt onu aldattığımı sandı. -özelisim-cim özledim derken o da ne demek dedi baktı buruk buruk. Ve salak ben o an o panikle kuzenim dedim kuzeninin soyadı neden seninkinden farklı dedi halamın oğlu dedim. Baba tarafından akrabalarımla görüşmüyorum çoğuyla aram kötü bunu biliyor neden başka mesaj yok, ayrıca onlarla pek görüşmüyorsun sanıyordum dedi görüşmüyorum zaten dedim başka mesaj yok çünkü ilk kez mesaj atıyor muhatap olmuyorum pek dedim. Ben onları aramam onlar arar genelde dedim. Bilmiyorum inandı mı bu mesajı yazan arkadaşıma bunun hesabını soracağım o ayrı da ne halt yiyeceğim şimdi ben bu herife bu yüzü verecek hiçbi şey yapmadım ben basit bi arkadaş sıradan hani olur ya face de instada sırf tanıyor diye eklidir ama hiç konuşmazsınız. Öyle işte. O an durum yanlış anlaşılmaya çok müsaitti özledim seni falan o panikle kuzenim deyip kıvırmaya çalıştım. İnandı mı bilmiyorum. Bi süre doğuk davrandı. Sonra ablasıyla epey bi konuştu telefonda. Bu gece sarıldı öptü falan yatmadan. Sizce herşeyi baştan anlatayım mı yoksa daha mı kötü olur acaba içi rahat etmedi ablasıyla konuştu o da kuzenidir mi dedi nedir bilmiyorum. Gelecekte problem olacağını düşünmediğim bişe çünkü hakkaten baba tarafıyla kopuğuz. Elli tane kuzenim var ne haldeler nerdeler bilmem hani gelecekte hani nerde şu kuzen gibi bişe yaşanır mı yaşanırsa öyle bi kuzenin olmadığı ortaya çıkarmı gerginliğini böyle atmaya çalışıyorum. Şimdi açıkça anlatsam böyle böyle ben sana yalan söyledim diye iyice sarpa saracak. Çok özledim -özelisim- cim nedir yaa. Bu kadar üst üste gelir mi herşey. Sevgilimi her şeyden çok seviyorum. Uzak şehirlerde yaşamamıza rağmen aklımdsn hiç çıkmaz. Evimin her yerinde fotoğrafları asılı gözüm ondan başkasını görmüyor ama gelin görün ki talihsizlik yakamı bırakmıyor aklımın ucundan geçmedi bi başkası. Kavga edip ayrıldığımız da olmuştu ama ayrılınca bile asla düşünmedim yardım edin arkadaşlar fena batmış durumdayım nasıl toparlanır bu durum?
Keşke kuzenim yalanını söylemeseydiniz. Yalan söylediğiniz ortaya çıkarsa bu sizin için pek iyi olmaz. Yanınızdayken mesaj atan kişiye hayırdır bu samimiyet nereden geliyor diye cevap yazsaydınız. En azından sevgilinizin kafasında sizinle ilgili şüpheleri olmazdı.

Keşke kuzenim yalanını söylemeseydiniz. Yalan söylediğiniz ortaya çıkarsa bu sizin için pek iyi olmaz. Yanınızdayken mesaj atan kişiye hayırdır bu samimiyet nereden geliyor diye cevap yazsaydınız. En azından sevgilinizin kafasında sizinle ilgili şüpheleri olmazdı.

Keşke ama artık çok geç :KK43: Durmadı bile ki görür görmez kalktı gitti açıklama bile yaptırmayacaktı panikle öyle söyledim

Mesajı görünce “aaa hadsiz yazdığı şeye bak” deyip siz de kızsaydınız ya. Bir şey saklamaya çalışıyormuş gibi olmuşsunuz. Bir de üstüne kuzenim yalanı tam olmuş. Şimdi aranızda bir şey olduğunu düşünecek gerçeği anlatsanız bile. Konuyu açmayın en iyisi tekrar.

Bence de hic sarsma simdi sana olan güvenini.sormuyorsa üstüne gitme.iliskiniz saglamlasinca ilerde sorarsa "kaybetmekten korkup verecegin tepkiyi de bilemedigimden anlik bi panik etkisiyle sacmaladim" dersin.kendini kötü hissetme insanlık hali iste.saklaman gereken bi sey olmasa bile birden yazinca ne yapacağını bilememissin,normal.

Dürüstlük en güzel sey aslında konu açılırsa bence doğrusunu anlat ve paniklediğinden bahset bu zamana kadar ne hata yaptıysam anlattığım için kazandım sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X