medela markası ben ankaradayım istanbul izmir şubeleri var firma adı sümer int arattır eğer taşrada isen hastaneler kiralıyor diye biliyorum 15 günnlük kira 45 lira +kişiye özel sete de 30tl ödedik.medela diye internete bak.
Hiç suçlama kendini. Ben de ilk hafta arada mama verirken ağlamaktan şişiyordum. Hissettiğin herşeyde hormonların payı var. Böyle şeyler yaşaman çok normal. Sen gülümse herşey daha iyi olacak. Sen bebeğini kokla o koku zaten sütü getirecek. Şimdi çıkacağım. Ne zaman istersen yaz bana.
sütün var,bebek emmiyorsa sağ,mamaya yüklenme.1 damla süt gitse boğazına kardır.
seni çok iyi anlıyorum,benim bebeğim de kırkımız çıkmak üzereydi emidiğinde.ben de mama destekli besledim ama canım çıkana kadar süt sağdım,biberonla onu da verdim.sırtım öyle bir tutuldu ki hala geçmiyor,o kadar uğraştım emzirmek,süt sağmak için.
1 hafta sonra 3 aylık olacak kızım,hala isteyerek emmiyor,bu aralar bırakma noktasında,sadece uykuluyken emiyor.o zamanlarda bari emsin diye sallayarak uykusunu getiriyorum zorla.yeter ki anne sütü alsın,sallanmasına da razı oldum.
sakın pes etme.ben bir tek kendim böyleyim sanıyordum,herkes yaşıyormuş meğerse aynı sorunları.moralini yüksek tutmaya çalış.emmese bile sağarak ver sütünü mutlaka.
bir de maydonozdan uzak dur,iyice keser sütünü.
bence biraz sağ. sağılmış memeyi bebekler daha rahat tutuyor.
bence biraz sağ. sağılmış memeyi bebekler daha rahat tutuyor.
Süt çok fazla ise ve memeler sertleştiyse doğru, bebek daha kolay tutuyor sağılmış memeyi. Ama arkadaş zaten süt azlığından muzdarip. Sağmak yerine mümkün olduğunca bebeğe emzirtmek daha iyi.
inşallah sorunlarını çözebilirsin arim...benim kızım 15 gündür falan tamamen beslenmeyi reddediyor.ne emzirebiliyorum,ne biberon verebiliyorum.doktora götürdüm,bir gr dahi almamış bu sürede,görünen bi rahatsızlığı da yok çok şükür ama niye böyle yapıyor bilmiyorum.
kendimi berbat hissediyorum,sütüm çoğalsın diye yapmadığım kalmamıştı,şimdi üzüntüden azalacak diye çok korkuyorum.ki zaten emilmediği için de illaki bi azalma olur
sağol canım
inşallah senin bebeğin de hemen başlar beslenmeye
ben emmiyor diye şikayet ediyorum ,senin kızın biberonu da almıyormuş,çok şaşırdım
sütün şimdi azalır belki ama tekrar emmeye başladığında da inşallah artar canım tekrar
sıkma canını
ben dün mamayı azalttım kaşıkla verdim,her fırsatta emmye zorladım ama iki çekip bırakıyor
sonra gece yarısına kadar sakinleştirmeye uğraştık
mecburen mama verdik,midesi boş olduğundan hızlı yedi sonra gaz yaptı
iyi kötü bir düzeni vardı o da bozuldu
canım neler çektiğimi bilemezsin.3 aydır sütümü artırmak için uğraşıyordum,tam arttı derken bu sefer de bu çocuk böyle oldu.kendime hakim olamıyorum ben de,aç durmaya inat ettiğinde ağlama krizlerine giriyorum.saçma sapan düşünceler geliyor aklıma kendimden korkar oldum.geçecek bu günlerde elbet ama ne kadar zormuş dayanmak,ne kadar zormuş anne olmak.azcık emzirebilsem dünyalar benim oluyor.
benim sutum iki ay sonra geldi canim iki ay boyunca da ancak 15 kez mama vermisimdir beni emdi bir yudum da gitse ona yetti bazen aclik canina tak edince mama icti..bir yudum sutun gelsede ver..ben de sezeryan oldum ve cok sancim oldu 15 gun cok zor gunlerdi ama iki ay sonra oyle rahatladim ki sutum normallesince..tatile bile gittik ilk 6 ay sadece anne sutu aldi benim icinde buyuk rahatli oldu cikar memeyi emsin oh ne guzel..mamayi isit sogut biberon temiz mi memsi suna mi degdi dersi yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?