Bebek Beslenmesi bir haftalık bebek anne sütü olmadan günde kaç cc mama yer?

• Konu Sahibi Konu Sahibi arim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

istanbuldayım canım
bendeki elektrikli de medela ama, bu hastane tipinin daha iyi olduğunu okumuştum
kiralamak da mantıklı işe yarar mı,sonra elimde kalma durumu da yok geçici bir süre kullanılıyor sonuçta
ama önce normal yollarla uğraşmaya karar verdim
inşallah gerek kalmaz,kalırsa da aklımda canım artık
teşekkür ederim

tamam canım yazarım ,bugün sık sık denicem
yazdıklarını da uygulayacağım
bakalım inşallah fark olur

sütün var,bebek emmiyorsa sağ,mamaya yüklenme.1 damla süt gitse boğazına kardır.
seni çok iyi anlıyorum,benim bebeğim de kırkımız çıkmak üzereydi emidiğinde.ben de mama destekli besledim ama canım çıkana kadar süt sağdım,biberonla onu da verdim.sırtım öyle bir tutuldu ki hala geçmiyor,o kadar uğraştım emzirmek,süt sağmak için.
1 hafta sonra 3 aylık olacak kızım,hala isteyerek emmiyor,bu aralar bırakma noktasında,sadece uykuluyken emiyor.o zamanlarda bari emsin diye sallayarak uykusunu getiriyorum zorla.yeter ki anne sütü alsın,sallanmasına da razı oldum.
sakın pes etme.ben bir tek kendim böyleyim sanıyordum,herkes yaşıyormuş meğerse aynı sorunları.moralini yüksek tutmaya çalış.emmese bile sağarak ver sütünü mutlaka.
bir de maydonozdan uzak dur,iyice keser sütünü.

Son düzenleme:

şu an sağsam gelir sütüm ama emzirmyi denicem sağmıyorum canım
ben de bilmiyordum ne kada çokmuş bu sorunları yaşayan
seni tebrik ederim canım bıkmadan uğraşıyorsun ne güzel:81:
ben de pes etmiştim şimdi baştan alıcam bıkmadan

maydanozu da anlamadım kimi keser diyor kimi artırır
bol bol da yiyorum
yemeyeyim bari:26:

bence biraz sağ. sağılmış memeyi bebekler daha rahat tutuyor.

Süt çok fazla ise ve memeler sertleştiyse doğru, bebek daha kolay tutuyor sağılmış memeyi. Ama arkadaş zaten süt azlığından muzdarip. Sağmak yerine mümkün olduğunca bebeğe emzirtmek daha iyi.

bence biraz sağ. sağılmış memeyi bebekler daha rahat tutuyor.

sağıyorum canım ama onun pek de etkisi olmuyor

Süt çok fazla ise ve memeler sertleştiyse doğru, bebek daha kolay tutuyor sağılmış memeyi. Ama arkadaş zaten süt azlığından muzdarip. Sağmak yerine mümkün olduğunca bebeğe emzirtmek daha iyi.

bugün epey savaştık,yoruldu uyuyor şimdi ben de bir yandan sağıyorum sütümü
biraz aç bırakmayı denemeye karar verdik abartmadan, bir de kaşıkla vericez mama bile olsa biberona çok alıştı çünkü,memeden öle bol akmıyor tabi,sinirleniyor

inşallah sorunlarını çözebilirsin arim...benim kızım 15 gündür falan tamamen beslenmeyi reddediyor.ne emzirebiliyorum,ne biberon verebiliyorum.doktora götürdüm,bir gr dahi almamış bu sürede,görünen bi rahatsızlığı da yok çok şükür ama niye böyle yapıyor bilmiyorum.
kendimi berbat hissediyorum,sütüm çoğalsın diye yapmadığım kalmamıştı,şimdi üzüntüden azalacak diye çok korkuyorum.ki zaten emilmediği için de illaki bi azalma olur

sağol canım
inşallah senin bebeğin de hemen başlar beslenmeye
ben emmiyor diye şikayet ediyorum ,senin kızın biberonu da almıyormuş,çok şaşırdım
sütün şimdi azalır belki ama tekrar emmeye başladığında da inşallah artar canım tekrar
sıkma canını

ben dün mamayı azalttım kaşıkla verdim,her fırsatta emmye zorladım ama iki çekip bırakıyor
sonra gece yarısına kadar sakinleştirmeye uğraştık
mecburen mama verdik,midesi boş olduğundan hızlı yedi sonra gaz yaptı
iyi kötü bir düzeni vardı o da bozuldu

canım neler çektiğimi bilemezsin.3 aydır sütümü artırmak için uğraşıyordum,tam arttı derken bu sefer de bu çocuk böyle oldu.kendime hakim olamıyorum ben de,aç durmaya inat ettiğinde ağlama krizlerine giriyorum.saçma sapan düşünceler geliyor aklıma kendimden korkar oldum.geçecek bu günlerde elbet ama ne kadar zormuş dayanmak,ne kadar zormuş anne olmak.azcık emzirebilsem dünyalar benim oluyor.

gerçekten hiç anlamadım,ufacık bebek nasıl inat edip aç durabiliyor
benim bebeğim de aynı ama sadece benden emmeye karşı inatçı
biberonu komple yiyecek emerken
neyse ki kızında hastalık fln çıkmamış buna da şükür
dediğin gibi geçecek bunlar,bebeğin güzelce emmeye başlıcak tekrar
bu kadar üzülme,senin yapabileceğin ne var
sütün de hemen azalmaz bence azcık da emse yeter

benim sutum iki ay sonra geldi canim iki ay boyunca da ancak 15 kez mama vermisimdir beni emdi bir yudum da gitse ona yetti bazen aclik canina tak edince mama icti..bir yudum sutun gelsede ver..ben de sezeryan oldum ve cok sancim oldu 15 gun cok zor gunlerdi ama iki ay sonra oyle rahatladim ki sutum normallesince..tatile bile gittik ilk 6 ay sadece anne sutu aldi benim icinde buyuk rahatli oldu cikar memeyi emsin oh ne guzel..mamayi isit sogut biberon temiz mi memsi suna mi degdi dersi yok..

aç bırakmayı denedik dayanamadım,,aslında hiç emmiyor değil ama üç beş kes çekip bırakıyor
sinirleniyor ağlıyor
ben de tekken susturamıyorum,korkuyorum tekrar denemeye
herkes de artık emmez diyor
bir ümitleniyorum, bir geçiyor
keşke senin gibi olabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…