- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
- Konu Sahibi Vilivildos
-
canım ödem atması için yardımcı oluyor yeşil cay ve kıraz sapı dıyorlar..gunde 2-3 bardak zaten kafii :)
İçelim bakalım..
Ten marka ameliyat sutyenleri var canim birde m&s'de var ameliyat sutyeni diye geciyor.. balensiz onden fermuarli.. bende 2.5 ay once meme kucultme oldum.. domtkrum ameliyattan ciktigimda giydirmisti VOE marka.. bu markayi ve benzeerlerini decathlon dan buluraun demistiMarka tavsiyesine ihtiyacim var tecrübeli hatunlar🍒😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar ameliyattan cıkınca sadece bandajla duruyorsunuz değil mi yaralar gecene kadar?yani sporcu sütyenini yaralar kapanınca takıyosunuz?
kızlar normal sütyene ne zaman gecebilirim artık dantelli seksi sütyenler kullanmak istiyorum cok şey mi istiyorumbugün 32. günüm :)
son 28 gün ozamanCanım benim doktorum balenlilere geçişi 2 ay dolduktan sonra öneriyor. 2 ay dolunca istediğin sütyeni giyebilirsin demişti.
Ahh ah dantelli sütyen en istediğim şey demek ki herkes aynı şeyleri istiyor. :)kızlar normal sütyene ne zaman gecebilirim artık dantelli seksi sütyenler kullanmak istiyorum cok şey mi istiyorumbugün 32. günüm :)
Ben ameliyattan çıktığımda bandajların üstünde sütyen vardı ameliyat sütyeni mi oluyor bilmiyorum arkası ayarlı önü fermuarlı sımsıkı bir sütyenkızlar ameliyattan cıkınca sadece bandajla duruyorsunuz değil mi yaralar gecene kadar?yani sporcu sütyenini yaralar kapanınca takıyosunuz?
evet ben onu bır hafta kullndım şimdi ayyıldızın sporcu sütyenini kullanıyorum.. ama danteli sütyene artık yatay geciş yapmak istiyorumBen ameliyattan çıktığımda bandajların üstünde sütyen vardı ameliyat sütyeni mi oluyor bilmiyorum arkası ayarlı önü fermuarlı sımsıkı bir sütyen
Ayyıldız daha mı rahat Hasan Bey mi söyledi onu giymeni salı günü kontrolum varevet ben onu bır hafta kullndım şimdi ayyıldızın sporcu sütyenini kullanıyorum.. ama danteli sütyene artık yatay geciş yapmak istiyorum
Ayyıldız daha mı rahat Hasan Bey mi söyledi onu giymeni salı günü kontrolum var
Bir ay sonra giyebilirsin dantelli sütyenler insan çok heves ediyor değil mi
Tamam canım sorarım :) salı günü umarım iyi olurum salı ya kadar çünkü evim o tarafa çok uzak metrobüs ile gitmek zorundayımYok canım 3 markaya baktım en rahatı buydu, korseyı bir hafta taktım ardından sporcuya basladım..
yarın sorarmısın hasan bey e ismimi vererek :) dantelliye ne zaman gecebiliriz diyebenim sonraki randevum ekim ortası sonu gibi cünkü..
salıya toparlarsın canım inallah, ben niye yarın yazdıysam :)Tamam canım sorarım :) salı günü umarım iyi olurum salı ya kadar çünkü evim o tarafa çok uzak metrobüs ile gitmek zorundayım
anladim canim her doktorun yontemi ayri oluyor demekki..Ben ameliyattan çıktığımda bandajların üstünde sütyen vardı ameliyat sütyeni mi oluyor bilmiyorum arkası ayarlı önü fermuarlı sımsıkı bir sütyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?