Bır hafta sonra sporcu sütyeni takmam gerekiyormus marka model tavsıseye ıhtıyacım va

Marka tavsiyesine ihtiyacim var tecrübeli hatunlar🍒😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ten marka ameliyat sutyenleri var canim birde m&s'de var ameliyat sutyeni diye geciyor.. balensiz onden fermuarli.. bende 2.5 ay once meme kucultme oldum.. domtkrum ameliyattan ciktigimda giydirmisti VOE marka.. bu markayi ve benzeerlerini decathlon dan buluraun demisti

kızlar ameliyattan cıkınca sadece bandajla duruyorsunuz değil mi yaralar gecene kadar?yani sporcu sütyenini yaralar kapanınca takıyosunuz?

kızlar ameliyattan cıkınca sadece bandajla duruyorsunuz değil mi yaralar gecene kadar?yani sporcu sütyenini yaralar kapanınca takıyosunuz?

Doktoruna göre değişiyor canım, kimi sadece bandajla durmuş, kimi sporcu sütyeni ile, ben de medikal sütyen taktım, daha doğrusu doktorum ayarladı ben almadım, hastanede o giydirdi taburcu olmadan.. Protezlerin yerleşmesi açısından önemliymiş.

hımm anladım canım tşk ederim..bide bi sorum daha var ama kendi konumda yazıyorum onu burdaki konu dağılmasın.

kızlar normal sütyene ne zaman gecebilirim artık dantelli seksi sütyenler kullanmak istiyorum cok şey mi istiyorum bugün 32. günüm :)

Ben ameliyattan çıktığımda bandajların üstünde sütyen vardı ameliyat sütyeni mi oluyor bilmiyorum arkası ayarlı önü fermuarlı sımsıkı bir sütyen

Ben ameliyattan çıktığımda bandajların üstünde sütyen vardı ameliyat sütyeni mi oluyor bilmiyorum arkası ayarlı önü fermuarlı sımsıkı bir sütyen
evet ben onu bır hafta kullndım şimdi ayyıldızın sporcu sütyenini kullanıyorum.. ama danteli sütyene artık yatay geciş yapmak istiyorum

evet ben onu bır hafta kullndım şimdi ayyıldızın sporcu sütyenini kullanıyorum.. ama danteli sütyene artık yatay geciş yapmak istiyorum
Ayyıldız daha mı rahat Hasan Bey mi söyledi onu giymeni salı günü kontrolum var
Bir ay sonra giyebilirsin dantelli sütyenler insan çok heves ediyor değil mi

Ayyıldız daha mı rahat Hasan Bey mi söyledi onu giymeni salı günü kontrolum var
Bir ay sonra giyebilirsin dantelli sütyenler insan çok heves ediyor değil mi

Yok canım 3 markaya baktım en rahatı buydu, korseyı bir hafta taktım ardından sporcuya basladım..
yarın sorarmısın hasan bey e ismimi vererek :) dantelliye ne zaman gecebiliriz diye benim sonraki randevum ekim ortası sonu gibi cünkü..

Tamam canım sorarım :) salı günü umarım iyi olurum salı ya kadar çünkü evim o tarafa çok uzak metrobüs ile gitmek zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…