• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir gününüzü nasıl geçirirsiniz?

periyimben

BUGÜN VARIM, YARIN YOK
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
56
1
36
42
Ankara
slm hanımlar,burda birgünümüzü nasıl geçiyoruz onu paylaşalım istedim,hepinize teşekkür ederim,
öncelikle ben başlayayım,
sabah uyanınca yataktan kalmak bana bayağı zor gelir saat zaten 11 olmuştur,ağrılarımla uyanırım,ilk önce yatak odasından hiç çıkmadan yatağımı toplar odayı düzenler penceresini açar çıkarım,sonra bi yarım saat pc başında,kahvaltı,(ramazan hariç)oturma odasını toplar, sonra mutfağı derken ev işlerimin bitmesi 2 - 3 ü bulur, sonra yine pc başında geçer 1 saat kadar,sonra yemek yaparım, çocukları dışarı çıkarırım,gün bitmek üzere,eşim gelince zaten yemek, mutfak.çay derken saat 11-12 olur ve yaşasın yatak..... :9: :64:

sabah 6 da uyanıyorum hemen mutfağa koşup oğluma mama hazırlıyorum soğuması için bi kenara koyuyorum ondan sonra diğer biberonlarına sırasıyla yiyeceği şeleri koyuyorum.koştur koştur kıyafetlerimi giiniyorum yini koştura koştura arabaya yetişmeye çalışıyorum biniyorum işe gidiyorum sonra yine ara ba eve gliyorum oğlumu seviyorum haydaaaaa ev işleri hayda yemekkk hayda bide baktın akşam oldu bebekle uğraş falan filan anamm saat oldu 11 cumburlop yatağa ve bu sürkülasyon haftanın beş günüüüüü CİNNET GEÇİRECEMMMM :)))

sabah 7,30da kalkıyorum üzerimi giyiniyorum ütüm varsa sabah yapıp giyiyorum. ramazan hariç mutfağa geçip işyerinde yiyeceğim kahvaltılıkları hazırlayıp oğlumu öpüp evden çıkıyorum.
akşam geliyorum memmme memmme diye memelerime saldıran oğlumu emziriyorum oynaşıyoruz biraz sonra mutfağa geçip yemek yapıyorum eşceğizim geliyor yemek yıyoruz sonra meyve sonra hayde bakalım ben meme canavarı oğlumla sabaha kadar meme kavgası yapıyorum.
o arada ne kadar uyuyabılrsem tabı.eşimle oğlumun benı paylaşamayıp yatakta yer kavgaları yapmaları harıç.
:52:

sabah 6 da uyanıyorum hemen mutfağa koşup oğluma mama hazırlıyorum soğuması için bi kenara koyuyorum ondan sonra diğer biberonlarına sırasıyla yiyeceği şeleri koyuyorum.koştur koştur kıyafetlerimi giiniyorum yini koştura koştura arabaya yetişmeye çalışıyorum biniyorum işe gidiyorum sonra yine ara ba eve gliyorum oğlumu seviyorum haydaaaaa ev işleri hayda yemekkk hayda bide baktın akşam oldu bebekle uğraş falan filan anamm saat oldu 11 cumburlop yatağa ve bu sürkülasyon haftanın beş günüüüüü cinnet geçirecemmmm :)))

rabbim kolaylık versin cnm

sabah 7,30da kalkıyorum üzerimi giyiniyorum ütüm varsa sabah yapıp giyiyorum. ramazan hariç mutfağa geçip işyerinde yiyeceğim kahvaltılıkları hazırlayıp oğlumu öpüp evden çıkıyorum.
akşam geliyorum memmme memmme diye memelerime saldıran oğlumu emziriyorum oynaşıyoruz biraz sonra mutfağa geçip yemek yapıyorum eşceğizim geliyor yemek yıyoruz sonra meyve sonra hayde bakalım ben meme canavarı oğlumla sabaha kadar meme kavgası yapıyorum.
o arada ne kadar uyuyabılrsem tabı.eşimle oğlumun benı paylaşamayıp yatakta yer kavgaları yapmaları harıç.
:52:
çalışan,anne ,ev hanımı üç meslek zor rabbim seninde yardımcın olsun cnm

Son düzenleme:
tamda şuan beni cinnetin eşiğine getirmiş bi konu:52::52::52:

her günümüm aynı ya, kendimiki kafeste sürekli çemberinde koşan ve bi türlü çemberini durduramayan hemstır gibi hissetmeye başladım:27::27:

cnm benim, :59: bende genelde evdeyim, arada bir arkadaşlarla dışarı çıkmak,arkadaşlara orurmaya gitmek haricinde, ramazanda bide dışarı çıkamıyoruz oruç oruç tabi daha çok bunalıyo insan,yoksa hafta sonlatrı ailecek gezeriz hep...

ay canım ben çalışıyorum ama fark etmiyo valla, her gün birbirininin kopyası

ay canım ben çalışıyorum ama fark etmiyo valla, her gün birbirininin kopyası
DOĞRU HAKLISIN ama canını sıkma bu kadar cnm ya,bişeylerden zevk almaya çalış,şükretmek insana huzur verir,sağlığına şükret, bir işin olduğuna şükret,ailene şükret,filistini düşün,afrika da ki açlıkla pençeleşen insanları düşün, vb. insan bunları düşününce ne kadar zengin olduğunu bir kez daha anlıyo

sabah 7:30 uyanış..

güzel bir duş...

hafif kahvaltı...:56:

süs püs...:12:

saat 08:30 da iş yerine doğru tıpış tıpış...:4:

saat 08:40 iş yerine varış...:10:

akşam 18:00 a kadar çalış...:6::6:

18:10 eve varış...:21::21:

30 dakika uyku faslı gün yorgunluğu atılır...:17:

19:00 da yemek hazırlığı...

20:00 da yaşasın yemek yemek...:56:

20:30 a kadar yemek faslı kocayla koca bir günün kritiği...:38:

21:00 da platess salonu...:52::52::52:

22:30 da can çıkmış bir halde eve gelmek...duş almak...:36::36:

uyumadan önce azıcık tv izlemek...ya da kitap okumak...:68::68:

genellikle 00:00 yatakta koyunları sayarken gün bitmiş olur...
:37::37::37:

sabah 7:30 uyanış..

güzel bir duş...

hafif kahvaltı...:56:

süs püs...:12:

saat 08:30 da iş yerine doğru tıpış tıpış...:4:

saat 08:40 iş yerine varış...:10:

akşam 18:00 a kadar çalış...:6::6:

18:10 eve varış...:21::21:

30 dakika uyku faslı gün yorgunluğu atılır...:17:

19:00 da yemek hazırlığı...

20:00 da yaşasın yemek yemek...:56:

20:30 a kadar yemek faslı kocayla koca bir günün kritiği...:38:

21:00 da platess salonu...:52::52::52:

22:30 da can çıkmış bir halde eve gelmek...duş almak...:36::36:

uyumadan önce azıcık tv izlemek...ya da kitap okumak...:68::68:

genellikle 00:00 yatakta koyunları sayarken gün bitmiş olur...
:37::37::37:
bayağı hareketli bir bir yaşam :61: bide spor harikasın

DOĞRU HAKLISIN ama canını sıkma bu kadar cnm ya,bişeylerden zevk almaya çalış,şükretmek insana huzur verir,sağlığına şükret, bir işin olduğuna şükret,ailene şükret,filistini düşün,afrika da ki açlıkla pençeleşen insanları düşün, vb. insan bunları düşününce ne kadar zengin olduğunu bir kez daha anlıyo

ay yok canım isyan ettiğimden değil, yanlış anlaşılmasın:1::1:

rutin benim derdim
:34:

Back