- 5 Ağustos 2024
- 142
- 79
- 13
- 26
- Konu Sahibi parlayanyldz
-
Anladım. Sağlıkla kucağınıza alın inşAllah. Bir de öyle deneyeyimGebelik bulantısına çözüm olmuyor malesef. Prilamı akşam 2, sabah 1, öğle 1 şeklinde alırsanız biraz rahatlarsınız. Benim kusmalarım 21. haftada geçmişti
Refaktci gerek yok verdiği serumla ilaç iyi geliyor. Ben tek damla su içip ilaç dahi yutamiyrdm o sebeple serumla veriliyordu. Ve 9 ay kustum.10+1 günlük hamileyim..Midem normalde de problemli ama hamile kaldırımdan beri daha beter. Doktor yatış vermişti ama refakatçim yok diye kabul etmedim. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Prilam, prizin vs. Hiçbiri işe yaramıyor. Tuzlu şeyler de öyle. Susuzluktan dudaklarım kanıyor artık ki ben günde 5 litre kadar su içerdim eskiden. Sizce tekrar kendi doktoruma gideyim mi yoksa dahiliyeye falan mı gideyim
Olmadı gidip yatış yapacagımRefaktci gerek yok verdiği serumla ilaç iyi geliyor. Ben tek damla su içip ilaç dahi yutamiyrdm o sebeple serumla veriliyordu. Ve 9 ay kustum.
Dudak kanaması tükürük çıkarma sürekli of valla aklıma geldi yine o günler
Buz emin, vişne suyu ben sadece bu ikisini yapmaya calsyrdm
Ben 26.haftadayim hala istifra ediyorum (Anladım. Sağlıkla kucağınıza alın inşAllah. Bir de öyle deneyeyim
Ayyy gerçekten Allah yardımcımız olsunBen 26.haftadayim hala istifra ediyorum (
Son ana gelip giderseniz o zaman refakatçi gerekir şimdi orta durumda iseniz daha kotu olmadan gidin. Refakatci lazım degil zaten serum takılıp yataktsnz.Olmadı gidip yatış yapacagımçok kötü günler gerçekten hayattan soğudum
Buz mantıklı teşekkür ederim
Yine kustum az önce bugun 2 oldu ki bence yine olur. Çok yoruldum artık vücudum titremeye başladı.. hastaneye gitmek istemiyorum maalesefSon ana gelip giderseniz o zaman refakatçi gerekir şimdi orta durumda iseniz daha kotu olmadan gidin. Refakatci lazım degil zaten serum takılıp yataktsnz.
O günler benim için travma kaldı 9 ay boyunca yaşadım ki o kadar severek aşkla hamile kaldım ama
Şimdi 2. Bebek için bilincaltim hata veriyor hamilelgm devam etmiyor bu yüzden. O sebeple keşke daha çok girip serum takilsydm o kadar eziyet etmesydm kendime diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?