• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir günde 6 defa istifra etmek çok yoruldum

parlayanyldz

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2024
142
79
13
26
10+1 günlük hamileyim..Midem normalde de problemli ama hamile kaldırımdan beri daha beter. Doktor yatış vermişti ama refakatçim yok diye kabul etmedim. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Prilam, prizin vs. Hiçbiri işe yaramıyor. Tuzlu şeyler de öyle. Susuzluktan dudaklarım kanıyor artık ki ben günde 5 litre kadar su içerdim eskiden. Sizce tekrar kendi doktoruma gideyim mi yoksa dahiliyeye falan mı gideyim

Gebelik bulantısına çözüm olmuyor malesef. Prilamı akşam 2, sabah 1, öğle 1 şeklinde alırsanız biraz rahatlarsınız. Benim kusmalarım 21. haftada geçmişti

10+1 günlük hamileyim..Midem normalde de problemli ama hamile kaldırımdan beri daha beter. Doktor yatış vermişti ama refakatçim yok diye kabul etmedim. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Prilam, prizin vs. Hiçbiri işe yaramıyor. Tuzlu şeyler de öyle. Susuzluktan dudaklarım kanıyor artık ki ben günde 5 litre kadar su içerdim eskiden. Sizce tekrar kendi doktoruma gideyim mi yoksa dahiliyeye falan mı gideyim
Refaktci gerek yok verdiği serumla ilaç iyi geliyor. Ben tek damla su içip ilaç dahi yutamiyrdm o sebeple serumla veriliyordu. Ve 9 ay kustum.
Dudak kanaması tükürük çıkarma sürekli of valla aklıma geldi yine o günler 😥😥
Buz emin, vişne suyu ben sadece bu ikisini yapmaya calsyrdm

Refaktci gerek yok verdiği serumla ilaç iyi geliyor. Ben tek damla su içip ilaç dahi yutamiyrdm o sebeple serumla veriliyordu. Ve 9 ay kustum.
Dudak kanaması tükürük çıkarma sürekli of valla aklıma geldi yine o günler 😥😥
Buz emin, vişne suyu ben sadece bu ikisini yapmaya calsyrdm
Olmadı gidip yatış yapacagım 😪 çok kötü günler gerçekten hayattan soğudum
Buz mantıklı teşekkür ederim

Olmadı gidip yatış yapacagım 😪 çok kötü günler gerçekten hayattan soğudum
Buz mantıklı teşekkür ederim
Son ana gelip giderseniz o zaman refakatçi gerekir şimdi orta durumda iseniz daha kotu olmadan gidin. Refakatci lazım degil zaten serum takılıp yataktsnz.
O günler benim için travma kaldı 9 ay boyunca yaşadım ki o kadar severek aşkla hamile kaldım ama 😥
Şimdi 2. Bebek için bilincaltim hata veriyor hamilelgm devam etmiyor bu yüzden. O sebeple keşke daha çok girip serum takilsydm o kadar eziyet etmesydm kendime diyorum.

Son ana gelip giderseniz o zaman refakatçi gerekir şimdi orta durumda iseniz daha kotu olmadan gidin. Refakatci lazım degil zaten serum takılıp yataktsnz.
O günler benim için travma kaldı 9 ay boyunca yaşadım ki o kadar severek aşkla hamile kaldım ama 😥
Şimdi 2. Bebek için bilincaltim hata veriyor hamilelgm devam etmiyor bu yüzden. O sebeple keşke daha çok girip serum takilsydm o kadar eziyet etmesydm kendime diyorum.
Yine kustum az önce bugun 2 oldu ki bence yine olur. Çok yoruldum artık vücudum titremeye başladı.. hastaneye gitmek istemiyorum maalesef

Aç susuz kalacak kadar kusuyorsanız vakit kaybetmeden doktora gidin. Eğer vücudunuz yağ asitleri yakmaya başlarsa bebeğiniz için iyi olmaz.

22. Haftaya kadar prilam kullandım şu an 27 içindeyim ama dün bulantım oldu ve kussam rahatlar mıyım diye düşündüm. Benim azaldı ama bitmedi. Ben de sizin haftalarınızda çok kötüydüm asla beslenemiyordum akşamları azar azar yiyordum. Refakatçiyr gerek yok aslında yatış için. En azından biraz kan değerleriniz kendine gelirdi

Back