Bir gün gelecek ve ben de o çift çigiyi görebilecek miyim acaba??

nurtopu

Hayat güzel:)
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
2.859
2
Gerçekten güzel bir rüya gibi geliyor. Ama Rabbim ol derse olur
İnşallah:))

inşallah guzel haberlerını okuruz...çıft çızgı dıye yazarsın ınşallah... :ecrin_bebek:

görüceksin merak etmee ALLAH'ın izniyle ben bi düşük yaptım bende diyodum göremiycem herlde diyee üstüne panik atak anksiyete hastasıyım hiç umuadıgım an gördüm vee sank okadar bebek isteyen ben degilmişim dualar edenn ben degilmişim gibi hisediyorum ilaçlarımı içemedigim için fenalardayım şu an 6 haftalık yarın kalp atışlarını duycam kısmese merak etmee inşaalh görüceksin

bende aylarca gormeyı beklemıstım her ayı umutla beklıor testı yapıor tek cızgı cıkıyordu ama ben ınatla ıkıncı cızgıyı gormek ıcın ugrasıordum gunlerce saklıordum gozlerım sası oluyordu ıkıncı cızgıyı aramaktan en sonunda kabullenıordum tek cızgı oldugunu ve yıkılıyordum artık ıyıce umudum tukenmıstı yapmaz olmustum ben o cıft cızgıyı ancak ruyamda gorrum dıordum ama ole olmadı hıc beklemedıgım bı ayda gunum gectı ve testım net bı sekılde cıft cızgıydı inş sende goreceksın

bende aylarca gormeyı beklemıstım her ayı umutla beklıor testı yapıor tek cızgı cıkıyordu ama ben ınatla ıkıncı cızgıyı gormek ıcın ugrasıordum gunlerce saklıordum gozlerım sası oluyordu ıkıncı cızgıyı aramaktan en sonunda kabullenıordum tek cızgı oldugunu ve yıkılıyordum artık ıyıce umudum tukenmıstı yapmaz olmustum ben o cıft cızgıyı ancak ruyamda gorrum dıordum ama ole olmadı hıc beklemedıgım bı ayda gunum gectı ve testım net bı sekılde cıft cızgıydı inş sende goreceksın

çok sağol cananım
gözlerim doldu
inşallah

canim gorursun tabiiki de dusunme boyle, Rabbim hayirlisini nasip etsin. ben de 22 ay sonra gorebilmistim ama uc ayin sonunda kaybettim:KK43:((
anliyorum ben de cift cizgiyi gorunce sasirmistim o kdar tekine alismistimki, hala sakliyorum atmaya elim varmiyor.
ne zamandir deniyorsun bilinen bir sorun var mi? bende sebepsiz infertileteydi.

ınşallah canım ya.
Benimki de aynı
Rabbim hepimize hayırlısıyla versin inşallah

Gerçekten güzel bir rüya gibi geliyor. Ama Rabbim ol derse olur
İnşallah:))

Canım bende Ankarada yaşıyorum... 3 aydır deniyoruz fakat daha çift çizgi görmek nasip olmadı. bir de bu ay adetim baya gecikmişti doktora gidince kist olduğunu öğrendim... Şimdi duphaston içiyorum... Umarım kistim regl ile yok olur ve bende bu ay ümitlenebilirim. Rabbim en sonunda hepimizin dualarını kabul edecek canım.

Sen tedavi mi görüyorsun? belirli bir sorun var mı hamile kalamaman için?

belirli bi sorun yok canım sebepsiz infertilite
bu ay klomen sonrası aşılama yapıldı
kistin büyük ihtimalle kaybolur canım

sayfaları okumadım fakat geçe gün görümcem söyledi oda o doktora gitmiş hamile kalmış. biçok kişide aynı doktor sayesinde kalmış.istanbul fatihte fatma hanım. akman dedi sanırım soyismine. benim şuan hamileliğim yasak ama yasağım dolunca ona gidicem hemen. vakit kaybetmek istemiyorum. size de faydası olabilir diye söylemek istedim. belirli ilaç sonrası hamile kalmış görümcem. doğum kontrol ilacı gibi bi ilaç verdi dedi. bikaç ilaç daha verdi dedi. bu bitince adet olucaksın bu ay değil önümüzdeki ay kalırsın muhtemelen dedi dedi bende bi sonraki ay hamile kaldım dedi.o şimdi 2.yi düşünüyo ve yine ona gidicem dedi.

X