Bir gülümseme bir hayat !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eki Görüntüle 348717

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat (Ana Sayfada Üyelerin İsimleri MEvcuttur..)

Pro Kart Alıp, Engelli Kardeşlerimize Tekerlekli Sandalye Alan 1. Ekip

1 MakaraKukara 2 FatmaOzkan 3 İkiz81 4 tweety_yteewt 5 Mirage_S

6 cecenn 7 fatunuz (kayıplarda) 8 minikdepresif 9 sifaa 10 Elif

11 milena_ (AtessizPrenses) 12 elossa (AtessizPrenses) 13 skopca (AtessizPrenses)

14 GeCe_KuSu (AtessizPrenses) 15 Kulitta

Pro Kart Alıp, Engelli Kardeşlerimize Tekerlekli Sandalye Alan 2. Ekip

1 yasmi_n 2 Evrenim 3 RANA32 4 cansusln 5 fileme

6 MeLLLoDi 7 exclusive 8 pozi 9 stillex 10 tutku

11 LadyEvil (Lereenim) 12 mavikus 13 Philemon

14 sedulu 15 _Ruzgargulu_

Arkadaşlarıma Katılımları İçin, Çook Teşekkür Ederim..

Katkıda Bulunan Arkadaşlarıma Çook Teşekkürler..
Toplamda 2 Adet Çok Amaçlı Sandalyemiz Oldu..

Son düzenleme:
Bu kampanyaya katkida bulunan ve emegi gecen herkese Tsk ederim. Makara ekibinede ayrica tsk ederim pro olmama vesile olduklari icin..
Bir Gulumseme Bir Hayat..

Kaç adet sandalye alabildik ?

8 tanesi bizim(6 tanesi üyelerimiz, 2 tanesi site yönetimi) tarafımızdan + 2 tanesi bir kozemtik firması tarafından toplamda 10 adet sandalye aldık bugüne kadar. Kampanyamıza bültenini yayınladığımız bir tane kurumsal firma dışında hiç biri katılmadı ! Kurumlsa firma ismim açıklanmasını istemediği için malesef sizlerle bu firmayı paylaşamıyoruz ....

Ben pro kart siparisi verdim ama sanirim gec kaldim
Birdaha ki kampanyaya kismet artik.

Ben pro kart siparisi verdim ama sanirim gec kaldim
Birdaha ki kampanyaya kismet artik.

Projeye Katılmanız Şart Değil..
Pro Kart Kullanıcı İçin de Çok Avantajlı..
Tavsiye Ederim..

Hoşçakalın..

........................................................................................................................................................................

Nerdeyse 3 hafta oldu pro üye olalı..Kart için de başvurmuştum aynı anda..Ama hala gelmedi bana......:44:

.................................................. .................................................. .................................................. ..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…