• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bir göz atın

bugun moda evine gittim onların ışıltıdan kastı papatyaların kenarlarının yaldızlı olmasıymış iğrenç bişiler iğnelemişler üzerine hiç beğenmedim kafam onda sabahtan beri aradım istemiyorum dedim yarın tekrar gidecem :gitme:

gelinlik bu haliyle çok güzel çok hoşuma gitti bence böyle güzel ama taşlar parlaklık fln oda gelinliğe ayrı bi hava kadar daha bi gösterir kendini yinede sen bilirsin canın nasıl istiyosa öyle yaptr bence..çünkü bu şekilde de gayet hoş bi model

benim iki düğünüm oldu hem kendi ailemin olduğu yerde hemde eşimin memlketinde ilk düğünüm ailemin yanında oldu ist. orada senin gibi bende kuaförde sütür boncuktur taştır istemiyordumdum ama deneyim sahii olunca çok basit kaldığını düşündüm ve eşimin memleketinde ne kadar parıltılı şeyler varsa onu yaptırdım ve bence daha güzel oldu. bence göz kamaştır:)

ben inanılmaz beğendim gelinliği (taşlarıyla beraber) saçını da duvağını da aynen böyle düşünebilirsin canım bence bu gelinliğe taş yakışmış (tabi keşke daha büyük fotosu olsaydı o zaman dah net görülürdü)

bugun gittim tekrar hemde istediğim papatyalardan numune alarak diktiler 10 tane fln baktım dediğiniz gibi sanki elbise gibi oluyor kendi diktikleri papatyalrın olduğu kısma baktım daha çok hoşuma gitti bazen duyuyorum model veripte dikemeyenler oluyormuş ama gittiğim moda evinde nette gördüğün çoğu gelinliğin aynısını gördüm umarım hayal kırıklığına uğramam

kızlar 1 ay önce giydim gelinliğimiopuyorumnanaktan ve aynı fotodaki gibi oldu kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/321510-d252287252n-g246rd252m.html
burdan fotolara bakabilirsiniz

Son düzenleme:
kızlar 1 ay önce giydim gelinliğimiopuyorumnanaktan ve aynı fotodaki gibi oldu kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/321510-d252287252n-g246rd252m.html
burdan fotolara bakabilirsiniz

bence bu fotoğraftakinden daha da güzel oldu canım olumunekankayizsmile:nazar:

Back